Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Голямото местене на 28.2/28.5Е

Започната от Мамут, 29-09-2013, 15:14

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

eeevgeniii

Цакнаха ни с UK BEAM ей това най-малко се очакваше

berks

Цитат на: Стоян;279538Много техническа информация, много честоти, голямо чудене... Едва два-три канала се споменават с имената им.

@Стоян от заглавието може да разбереш Голямо местене. Няма как да пиша целия пакет с канали.. Идеята на преместванията е следното на 4ти октомври 2F поема част от честотния диапазон което в момента ползва Eutelsat. Честотния план на двата оператора е различен и за това да няма объркване на 4ти октомври SES ги мести на временни честоти или празните места по честотния диапазон.
От 4ти до 10 октомври ще има паралелно излъчване.

Цитат на: Стоян;279538И основното не става ясно - както и беше питано по-горе - това добре ли е за БГ или не е добре. Аз оня ден сложих вСофия фикс текател 110 за 28Е. :lol15:

Мисля ,че отговорих на тоя въпрос по предишните постове.
-/-writer.-.

dzumba

Значи от 4 до 10ти няма да гледаме BT Sport 1/2HD и ESPN HD!

berks

Цитат на: dzumba;279549Значи от 4 до 10ти няма да гледаме BT Sport 1/2HD и ESPN HD!

Зависи на 4ти къде ще го мятат тоя пакет. Ако остане на УК лъча значи и след 10ти  няма да го гледаме.
-/-writer.-.

archibal

Цитат на: dzumba;279549Значи от 4 до 10ти няма да гледаме BT Sport 1/2HD и ESPN HD!
Напротив от 4-ти нататък ще гледаме. Тази тема е абсолютно безсмислена, защото това е едно временно дублиране на каналите и няма нищо общо с окончателното положение което ще е след 4 октомври. Просто трябваше от 4-ти октомври да се каже кои къде се мести, а не сега някъде временно, пък от 4-ти на друго място и стана голям миш-маш

dzumba

Я виж пак!На 4ти Сбогом Гергино!От 10ти -Надежда!

archibal

Цитат на: dzumba;279567Я виж пак!На 4ти Сбогом Гергино!От 10ти -Надежда!
От 4-ти до 10-ти се вървят паралелно на новите 2F и на сегашните, след 10-ти само на новите 2F, които ще пуснат на 4-ти и нямат нищо общо със сегашните на UK Beam

themaster301

Такива канали като BT Sport 1/2 не могат да останат само на UK лъча. Абонатите са платили за тези двата и Sky Sport в пакет.

едит:грешка. забравих , че законни абонати извън Острова няма.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

Хигс бозон

Цитат на: themaster301;279580едит:грешка. забравих , че законни абонати извън Острова няма.
Хващам се за сламка, но дано помислят за хилядите служители в английските посолства в Европа и оставят някой интересен канал на европейските лъчи.

dzumba

Цитат на: archibal;279573От 4-ти до 10-ти се вървят паралелно на новите 2F и на сегашните, след 10-ти само на новите 2F, които ще пуснат на 4-ти и нямат нищо общо със сегашните на UK Beam
Не! Сега вървят паралелно!От 4 ти само на УК бийма,а от 10ти може да ни огрее!Същия си ,като оня тъпанар Данчо инженера!

teryl

[ATTACH]10195[/ATTACH]

[ATTACH]10196[/ATTACH]

[ATTACH]10197[/ATTACH]

Това са зоните на покритие на спътниците на 28,2 изток:
1. 2Е
2. 2F
3. 2G

archibal

Цитат на: dzumba;279590Не! Сега вървят паралелно!От 4 ти само на УК бийма,а от 10ти може да ни огрее!Същия си ,като оня тъпанар Данчо инженера!
Нали ти си "Царя на тъпаците", теб никой не може да те мине, така че успокой топката

dzumba

Аз съм спокоен,ама не разбирам хората с претенции,които не мислят,а и не знаят как!

SERHI1970

Цитат на: dzumba;279595Аз съм спокоен,ама не разбирам хората с претенции,които не мислят,а и не знаят как!

Нещо трепериш.
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

dzumba

Като ти пълня устенцата,изтръпвам накрая!:worry:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания