Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

enigma2 11135V

Започната от preslav, Септември 22, 2013, 08:41:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BULLET

Цитат на: woooow;277784Ами трябва да се започне от нулата. В един чуждестранен форум много добре си го казаха: В момента всичко, което се бълва е изтекло от някъде и се напасва към тоя тип процесори. От там идва и проблема. Не може да очакваш тая енигма да бачка на 6 на твоя приемник, като е писана за броудком процесорите и някакви ентусиасти да ти пускат "фикс на фикса" постоянно.
Но, каквото е - такова. Преди време за това съм отделил парички - такова съм си купил. Ще си карам с него, докато сдаде багажа. Не съжалявам за това, има имидж за гледане, има и имиджи за ръчкане... ;;650

кой е имиджа за гледане?!
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

woooow

Цитат на: BULLET;277787кой е имиджа за гледане?!

отивам на спарк и чудо каналите имат идеален сигнал без нито цент бер. Даже със сериозен запас.

Ако имаш проблеми и с него, сподели какви са. С кой кам гледаш като за начало? В другия форум споменаваш за някакво насичане. Обясни по-подробно.

BULLET

В общи линии ХДМУ е добре, като изключим засичането след гледане 10 минути на сд канал който е на с2 транспондер и сигнала на 4 градуса, за другаде не сам видял проблем. Що се отнася до спарка там не ме кефи. листити са самоделки, нямам нерви да се занимавам с тях, другото е че като кликаш по листите се бави неописуемо много едва се движи маркера
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

digipro

Цитат на: preslav;277733Почва да пикселизира и приемника блокира,даже и на свободните.
Потвърждавам абсолютно същото поведение. От няколко дена съм с IPBox9900HD (с един тунер Sharp). Дойде с PKTeam Enigma2, а сега съм с последния официален имидж от сайта на ABcom. Пробвах с 2 различни конвертора и сигнала ми е добър (79%), та не е от това. Жалко за City TV, но ще я гледам от 45Е.

uplevel

Не се притеснявай , с IPBox 55HD е същото, блокаж след 1 минута пикселизации...
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

Чък Норис

Цитат на: digipro;281480Жалко за City TV, но ще я гледам от 45Е.
На 45 най-вероятно ще е същото, проблема не е в оператора, а в процесора на приемника и липсата на драйвъри.

Dalavera

Аз с обявените програми от транспондер 11135V на Bul-а нямам проблеми, всичките ги приемам и отварям. Съвсем чисто и без никакви накъсвания, пикселизации и фризвания. City Tv при мен върви на шмайзер.
Парабола 1,4м.; Inverto IDLR-QUDF00-CLASC-OPP; 30W - 50E;

woooow

Цитат на: Dalavera;281493Аз с обявените програми от транспондер 11135V на Bul-а нямам проблеми, всичките ги приемам и отварям. Съвсем чисто и без никакви накъсвания, пикселизации и фризвания. City Tv при мен върви на шмайзер.

Абе то, че се отварят, отварят се... Но след 2-3 минутки приемника блокира.
Сподели с кой имидж си.

slaitt

Цитат на: Продуцентът;281486На 45 най-вероятно ще е същото, проблема не е в оператора, а в процесора на приемника и липсата на драйвъри.

Е нали на 45Е City tv  е в Мпег-2 само транспондера е dvb-S2
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Dalavera

С OpenPli 3.0 съм, не наблюдавам такова нещо, поне докато писах поста приемника ми беше на arena sport 1, преди това гледах CITY Tv, няма такова блокиране. Приемника си работи перфектно. Discovery Serbia също върви без проблем. Нарочно ще забавя публикуването на поста за да видя как ще е след известно време. Чаках 10 мин., всичко е наред!;;513
Парабола 1,4м.; Inverto IDLR-QUDF00-CLASC-OPP; 30W - 50E;

dzumba

Абе,не виждаш ли че говорим за други приемници!
Всички Ипбоксове с енигма блокират на 11135,проблема е в Була,ако съпортва тоя транспондер,първата седмица след пускането всичко беше наред,после го омазаха!

woooow

Цитат на: Dalavera;281501С OpenPli 3.0 съм, не наблюдавам такова нещо, поне докато писах поста приемника ми беше на arena sport 1, преди това гледах CITY Tv, няма такова блокиране. Приемника си работи перфектно. Discovery Serbia също върви без проблем. Нарочно ще забавя публикуването на поста за да видя как ще е след известно време. Чаках 10 мин., всичко е наред!;;513

Посочения проблем не се отнася за твоите приемници. Гледкай си и си свиркай.

woooow

Цитат на: dzumba;281502Абе,не виждаш ли че говорим за други приемници!
Всички Ипбоксове с енигма блокират на 11135,проблема е в Була,ако съпортва тоя транспондер,първата седмица след пускането всичко беше наред,после го омазаха!

И къде може да е проблема според теб?
Щом казваш, че са работили 1 седмица, явно не е до драйвери...

Чък Норис

Цитат на: dzumba;281502Абе,не виждаш ли че говорим за други приемници!
Първата седмица, като, че ли не беше толкова наблъскан трансондера, като го напълниха до горе, че чак да прелее и се о*ка ситуацията.
Цитат на: slaitt;281499Е нали на 45Е City tv  е в Мпег-2 само транспондера е dvb-S2
Не компресията е проблема, а симболрейта и натовареността на трансподера.

Хигс бозон

А тоя транспондер все още не излиза при мрежово сканиране. Още е в тестов период ли?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания