Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови HD канали от Булсатком

Започната от Булса, 13-09-2013, 12:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dzumba

Цитат на: stilo72;275895ГУЕм кеф е да не плащаш на тоя дето е инвестирал и се мъчи да те направи по- бял отколкото си ама теб ти е гот да плащаш на някой цървул нарекъл себеси Шейх 50лв. + 25-30лв. за интернет и се мислиш
Колега,кой е инвестирал,Була например в декодер на Канал + Испания или карта за Алджазира,или  ги взема от някой шейх ,който инвестирал?Как мислиш?Че миризливци шейхове има,повече са, отколкото се сещаш,без нито една локална,но има и такива,които инвестират повече от любимия оператор!И трагичното е че миризливците вземат по 10лв,а не по 50,както е нормално !И няма как да се наречеш бял човек,ако плащаш на някой цървул по 10лв,както мечтаеш ти!

roro91

Цитат на: klapana;275929А това което си ми писал навремето го писаха Златко и компания от 16Е спътника. Гледай един ден и ти да не отидеш на борсата като тях.

В тоя спор съм 50 на 50 ама и на мен ми мина през акъла че този колега БУЛСА пише и мисли по-същия начин кат на"ш Златю ;;516

Златю абе да не са те взели да "довършиш" и БулсатЯ бре ? :;810
Подпис : [SIGPIC][/SIGPIC]

Milenrec

Цитат на: Булса;275927Клапан.
След като искаш да гледаш не знам си какви ХД-та и не искаш да гледаш убития Евроком, защо още си абонат. В нашата страна има 2 оператора още, които предлагат следните канали. Интересното е , че всеки мрънка, но никой не иска да оставя добрата цена от 14.80.
АКо толкова много искате тези канали, ами предлагат ви ги. Защо още чакате. Вашето е хем боли , хем сърби.

Не ти ли омръзна да си пишеш глупостите,да не би  15 лв да е без пари ,чи то даже вивашит дават тв срешу 5-6 лв пълен пакет и за още 3.80 Екшъна и Ринга в HD!

dzumba

А ти бре Милене,не ти ли стана ясно,че да гледаш приличен пакет,трябва да си готов да извадиш поне 50лв!
Оня ден си поръчах от Хепи едни кюфтенца с пюре, гръцка салата и бира и дадох 16 лв за 8 минути ядене!Научете се бре!

stilo72

Цитат на: dzumba;275930Колега,кой е инвестирал,Була например в декодер на Канал + Испания или карта за Алджазира,или ги взема от някой шейх ,който инвестирал?Как мислиш?Че миризливци шейхове има,повече са, отколкото се сещаш,без нито една локална,но има и такива,които инвестират повече от любимия оператор!И трагичното е че миризливците вземат по 10лв,а не по 50,както е нормално !И няма как да се наречеш бял човек,ако плащаш на някой цървул по 10лв,както мечтаеш ти!
За теб знаем всички!:;810
Че Була не са цвете за мирисане не отричам, може и от теб да взимат канал+ нямам представа, за хората е важно да го гледат!
И да не се изхвърляме дали Шейх, Крал, Падар, колко е инвестирал в сравнение с цяла компания.;;516
Това, че си апнал у Хепи трябва да респектира съфорумците ли?
Не ми казвай, че си бил в тоалетната на Света Неделя?;;basi
DМ500HD; PARABOLIC 1.50; INVERTO 0.3dB; 42e<<>>7w; ZHD200; Fusion TV; TRIAX-TD88; INVERTO BLACK Ultra Twin 0.2dB-39e

AGT

После що SKY бил 200лв на месец а ? Заради 3_те им HD програми :D
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

petar258

Бу се намира за 5-6 л, дай боже и ви да тръгне, а 50 л само ше ги сънуват някои хора. Скъпите канали дет не съм ги искал сами си гледайте.

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk 2

dzumba

Цитат на: stilo72;275938Това, че си апнал у Хепи трябва да респектира съфорумците ли?
Не ми казвай, че си бил в тоалетната на Света Неделя?;;basi
Не бе,поръчах си за къщи, дадох и бакшиш 4лв,че ми стана неудобно,че ги разкарах за смешната поръчка!
 :mrgreen:

PayNera

Цитат на: dzumba;275937А ти бре Милене,не ти ли стана ясно,че да гледаш приличен пакет,трябва да си готов да извадиш поне 50лв!
Оня ден си поръчах от Хепи едни кюфтенца с пюре, гръцка салата и бира и дадох 16 лв за 8 минути ядене!Научете се бре!

У нашто село (Варна) има едни крадци (Мсат) дето за 17 лева (а може и без пари) гледаш всичко наи-интересно дето е на небето - ску-му -ВСИЧКО -ама не можеш да бърникаш;;573
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

Пламен Тачев

Цитат на: PayNera;275944У нашто село (Варна) има едни крадци (Мсат) дето за 17 лева (а може и без пари) гледаш всичко наи-интересно дето е на небето - ску-му -ВСИЧКО -ама не можеш да бърникаш;;573

Зорлем ме бутат натам с тия "новости" напоследък... ;;650

GeorgiD

Цитат на: Пламен Тачев;276014Зорлем ме бутат натам с тия "новости" напоследък... ;;650

Еее, че трябва да се радваш, не да се оплакваш ;;650

klm

Цитат на: Пламен Тачев;276014Зорлем ме бутат натам с тия "новости" напоследък... ;;650

Цитат на: GeorgiD;276041Еее, че трябва да се радваш, не да се оплакваш ;;650

И други са имали подобни помисли :mrgreen:

Но въпросът по-скоро е докога ще се предлагат ~240 канала, от които 1/4 са HD, при цена ... 17 лева?!
И реално погледнато, количеството не винаги е от значение.
Каналите, от които се интересувам, се броят на пръстите на едната ръка, а и колко ли хора имат време да преглеждат такова количество канали?
Е, субективна оценка, ама си е моя :mrgreen:

Най-досадното е постоянно да ти разместват, пускат, спират, заменят разни канали... А бе който има време и нерви - печели

Руни

Оператори бол. Ако не те кефи това, което ти предлагат сменяш.
Така направих и аз. Метнах се на един локален iptv. Парите са повечко, но, има италианското, английското и лигата в хд :)
ай честито.
От була не могат да разберат, че в тая страна има много хора, който са склонни да дават пари за хубава телевизия стига някой да им я предложи.
Пък това не пречи да предлагате и сиромашкия пакет

TPOTOAP

Цитат на: Руни;276262От була не могат да разберат, че в тая страна има много хора, който са склонни да дават пари за хубава телевизия стига някой да им я предложи.

A пък тия 'много хора' така и не разбраха, че дори за мащабите на тая иначе малка страна са пренебрежимо малко и не могат да направят рентабилно поддържането на такава висококачествена DTH услуга, каквато искат да ползват? Между впрочем те се преброиха покрай злополучната инициатива СателайтБГ - няколко хиляди души са.

Огромната маса от народонаселението хал хабер си няма от резолюции, битрейтове и т.н. Да не говорим, че повечето още карат с кинескопите. Жена ми например винаги пуска СД версията на бтв, а до нея в листата е ХД-то. И като я питам защо не пусне по-качествения канал, все едно говоря на оня който клати дърветата.

Булсат са наясно с тези неща и се държат напълно адекватно в ситуацията. От какъв зор да наемат нови транспондери и т.н., да се вкарват в целия филм заради... едно градче ентусиасти? За мен е очевидно че на този етап това няма как да стане - просто пазарът все още не се е развил до такава степен.

Петър У

Цитат на: TPOTOAP;276269A пък тия 'много хора' така и не разбраха, че дори за мащабите на тая иначе малка страна са пренебрежимо малко и не могат да направят рентабилно поддържането на такава висококачествена DTH услуга, каквато искат да ползват? Между впрочем те се преброиха покрай злополучната инициатива СателайтБГ - няколко хиляди души са.

Огромната маса от народонаселението хал хабер си няма от резолюции, битрейтове и т.н. Да не говорим, че повечето още карат с кинескопите. Жена ми например винаги пуска СД версията на бтв, а до нея в листата е ХД-то. И като я питам защо не пусне по-качествения канал, все едно говоря на оня който клати дърветата.

Булсат са наясно с тези неща и се държат напълно адекватно в ситуацията. От какъв зор да наемат нови транспондери и т.н., да се вкарват в целия филм заради... едно градче ентусиасти? За мен е очевидно че на този етап това няма как да стане - просто пазарът все още не се е развил до такава степен.

Извинявай, но в ситуация, в която пазара върви към все повече HD канали, подобна аргументация на решението н оператора да не пуска интересните такива изобщо не се връзва.

В крайна сметка за да се развива бизнеса на Булсат, те трябва да инвестират в перспективни неща, дори и в началото тези перспективни неща по-скоро да са в тежест на бизнеса - та нали именно това ще даде перспектива за растеж - като си инвестирал и предлагаш нещо по-различно и по-добро от конкурентите.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания