Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови HD канали от Булсатком

Започната от Булса, Септември 13, 2013, 09:05:45 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Стефка

Цитат на: жоркин29;286658Е как,ще е зор,че не е HD.Важното е да върви рекламата,че е HD.,Както и Тянков е на икономичния пакет,а е на S2. С делта незнам как се гледа тоя канал.
Гледа се,гледа....

жоркин29

Цитат на: Стефка;286659Гледа се,гледа....
С делта как се гледа S2.
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

preslav

Явно колежката гледа,ама какво.

Стефка

Цитат на: preslav;286661Явно колежката гледа,ама какво.
Да уточня на местната кабелна,а при Булсатком по важно е да има повече канали,а дали може или не може не е важно.

preslav

При сателитната телевизия е друго,не е като при кабела.Колкото повече програми има натъпкани на един транспондер,толкова по зле.Ресурса е ограничен.

жоркин29

Цитат на: preslav;286664При сателитната телевизия е друго,не е като при кабела.Колкото повече програми има натъпкани на един транспондер,толкова по зле.Ресурса е ограничен.
А була за 100 канала като ползват 5 познай какво е и качеството.
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

preslav

Цитат на: жоркин29;286665А була за 100 канала като ползват 5 познай какво е и качеството.
Боза.

berks

Цитат на: жоркин29;286665А була за 100 канала като ползват 5 познай какво е и качеството.

Ако трябва да сме точни Була има 81 канала от които 9HD и 10SD на MPEG-4 , ползва 6 транспондера и 20 канала чрез симулкрипт от Dolce.
-/-writer.-.

Кермит

Film+HD:)в момента.
Няма по-големи некадърници.
Ако съм обидил някого - да ме прости. А ако не съм - да почака има време.

Дато

Цитат на: Кермит;286852Film+HD:)в момента.
Няма по-големи некадърници.
Какво се е случило?

пенсия

Поне за формулата, го оправиха.

Стефо

Цитат на: Дато;286854Какво се е случило?
Та и аз да попитам същото ... че тоя уийкенд не го пуснаха на аванта, а аз спрях да им го плащам ... щото го пускаха на аванта /а и протест с/у това, че не пускат спортните HD канали :)/

Булса

Айде по полека. Който иска да изчезва. Събирайте си багажа и без много шум. Ние сме най-добрите и дори без Ла Лига и формула ще сме №1. Цените ни са най-добри. Така че айде у лево и по малко шум от балъци.
Bulsatcom - your digital world

Kosme

Сериозно те "сърби" главата тебе явно.............:lol15:
Offset-120 см., LNB Hirschmann 0.3db, Amiko DM3800, Golden Interstar XPEED LX1, TV Samsung 55H6410, LG 42LM620s

Цец0

Цитат на: Булса;286917Айде по полека. Който иска да изчезва. Събирайте си багажа и без много шум. Ние сме най-добрите и дори без Ла Лига и формула ще сме №1. Цените ни са най-добри. Така че айде у лево и по малко шум от балъци.
Ей, алооооооооооо......... От месечните такси на еди колко си "балъка" взимаш заплата бе... С колко безмозъчни елементи е пълна тази държава, не е истина....

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания