Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови HD канали от Булсатком

Започната от Булса, Септември 13, 2013, 09:05:45 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Антонио

В интерес на истината ако Вивата предлагат услугата си на безсрочен договор, була са умрели с тая шитня, която предлагат. Ако са умни оранжевите ще предложат договори за необвързващ със срок абонамент, който не включва оборудването, което да се предлага срещу символичен наем на месец (примерно 2 лв. и гаранционна вноска от 50 лв.) и с програмите, които предлагат може да сложат булшита в малкия си джоб.

ПС: Даже ако предложат вариант за гледане на неооператорски приемник, даже и аз бих се замислил, нищо че съм се зарекъл да не ползвам нищо тяхно... :s101
Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

Досев

Цитат на: Антонио;278521ПС: Даже ако предложат вариант за гледане на неооператорски приемник, даже и аз бих се замислил, нищо че съм се зарекъл да не ползвам нищо тяхно... :s101

Предлагат конакс модул за сат.телевизията си срещу 49 лева и 2 годишни белезници към тях.

Виваком не само че не мислят да предоложат някога безсрочен договор ами и всячески напъхват всичките си услуги на 2 годишен договор.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Антонио

Цитат на: Досев;278522Предлагат конакс модул за сат.телевизията си срещу 49 лева и 2 годишни белезници към тях.

Виваком не само че не мислят да предоложат някога безсрочен договор ами и всячески напъхват всичките си услуги на 2 годишен договор.
И там им е грешката. В тези бедни времена трябва да си много гъвкав...

TPOTOAP

Цитат на: Досев;278522Предлагат конакс модул за сат.телевизията си срещу 49 лева и 2 годишни белезници към тях.

Моя модул го взех с едногодишен договор.

Цитат на: Антонио;278521В интерес на истината ако Вивата предлагат услугата си на безсрочен договор, була са умрели с тая шитня, която предлагат.

Какво ще рече "шитня"? Всъщност какво по-различно съдържание от Булсат предлага Виваком? Или хайде по друг начин да попитам - Какво можеш да гледаш по Виваком, което не можеш да гледаш по булсат? Изключвам 3-те хд канала, но те дават същото като сд версиите, а самото хд на тези канали вълнува един файтон хора по форумите.

Веско

Цитат на: Антонио;278521В интерес на истината ако Вивата предлагат услугата си на безсрочен договор, була са умрели с тая шитня, която предлагат. Ако са умни оранжевите ще предложат договори за необвързващ със срок абонамент, който не включва оборудването, което да се предлага срещу символичен наем на месец (примерно 2 лв. и гаранционна вноска от 50 лв.) и с програмите, които предлагат може да сложат булшита в малкия си джоб.

ПС: Даже ако предложат вариант за гледане на неооператорски приемник, даже и аз бих се замислил, нищо че съм се зарекъл да не ползвам нищо тяхно... :s101

Много ако-та станали, няма как да стане ,оранжевите на Караибрахим  искат да лапат и повръщат и пак да лапат!!!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Чък Норис

Цитат на: Досев;278522Предлагат конакс модул ...
Точно конакс модул предлагат :lol15:

Nerv3n

Покъртителна тема. Вие 20 лева нЕмате, акъл давате, драги юзерЕ! :;810
Нема им стАпим!:;803

ВалчоП

Цитат на: Продуцентът;278532Точно конакс модул предлагат :lol15:
Вероятно "конакс" за доста хора е като терминът "ксерокс" - едното просто е някакво КАМ-модулче, другото просто е някаква копирна машина и толкоз. ;)
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

SERHI1970

Цитат на: ВалчоП;278567Вероятно "конакс" за доста хора е като терминът "ксерокс" - едното просто е някакво КАМ-модулче, другото просто е някаква копирна машина и толкоз. ;)

За мен е като Конан Варварина.;;675
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Антонио

Цитат на: TPOTOAP;278527Моя модул го взех с едногодишен договор.

Какво ще рече "шитня"? Всъщност какво по-различно съдържание от Булсат предлага Виваком? Или хайде по друг начин да попитам - Какво можеш да гледаш по Виваком, което не можеш да гледаш по булсат? Изключвам 3-те хд канала, но те дават същото като сд версиите, а самото хд на тези канали вълнува един файтон хора по форумите.
За мен шитня е да излъчваш 544х576. Иначе сам си си отговорил. Тези канали обаче дават английско и италианско първенство, както и Шампионска лига, неща важни за мен. Това е.

Sisyphus

Цитат на: TPOTOAP;278527Моя модул го взех с едногодишен договор
Аз взех два с едногодишен договор, но по 60лв. ???

GeorgiD

Цитат на: TPOTOAP;278527...какво по-различно съдържание от Булсат предлага Виваком?

Ами разликата в качеството и подбора на SD каналите е очевадещ в полза на Булсатя- като се почне от музикалните (MTV Hits, MTV Rocks, VH1 Classic срещу помията MTV Europe), та се премине през научно-популярните (Da Vinci Learning), та към детските (да не ги изброявам, че са много) и спортни... ;;650

TPOTOAP

Цитат на: Антонио;278586За мен шитня е да излъчваш 544х576. Иначе сам си си отговорил. Тези канали обаче дават английско и италианско първенство, както и Шампионска лига, неща важни за мен. Това е.

За различни неща говорим - аз за съдържание, ти - за качество на картината. Италианското и английското п-во ги има и в пакетите на Булсат и 90+ % от клиентите пет пари не дават за резолюцията. Този пакет HD Light на вивата смятай колко се харчи, след като го предлагат без пари за целия срок на новите договори.

TPOTOAP

Цитат на: Sisyphus;278588Аз взех два с едногодишен договор, но по 60лв. ???

Не знам кога е било това, на сайта още стои 49 лв

Ценова листа

Sisyphus

Миналата седмица жена ми си беше в България и като беше в офиса ми даде телефона да говоря със служителя който я обслужваше. Той ми обясни, че всяка карта струва по 60лв. и ще ми излезе като задължение с първата сметка.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания