Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

фрее ццkам фулл сервер

Започната от rasho81, Септември 02, 2013, 09:05:18 PM

« назад - напред »

Златев88

Цитат на: Стелт;273770Предлагам Евреина и оня олигофрен от София с другия ник за бан.;;650

А аз предлагам теб за бан :lol15:

demmlik

Цитат на: Пакостник;273776И защо така си решил, нещо неудобни ли сме? Или Рашко ще се направи пак на обиден от коментарите ни, и ще си намери оправдание да ви спре авантата заради нас?  (май предния път така беше станало. ;;573) Радвайте се и "гледайте", кво лошо съм казал, ти нареждаш тук в момента и залужаваш бан :worry:
и да тичаш срещу rasho неможеш да го стигнеш?
[SIGPIC][/SIGPIC]Japan
Gilan/Deylem
ZaZA Bazar uK

gentu

[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Стелт

Цитат на: amor88;273777А аз предлагам теб за бан :lol15:

Пускам те по пързалката.:worry:

shamarasat

Цитат на: demmlik;273778и да тичаш срещу rasho неможеш да го стигнеш?
Не бъди толкоз сигурен!!!
· Radio Viva BG

Стелт

Цитат на: Пакостник;273776И защо така си решил, нещо неудобни ли сме? Или Рашко ще се направи пак на обиден от коментарите ни, и ще си намери оправдание да ви спре авантата заради нас?  (май предния път така беше станало. ;;573) Радвайте се и "гледайте", кво лошо съм казал, ти нареждаш тук в момента и залужаваш бан :worry:

За тебе съм съгласен,ти си пич,обаче оня и още един-двама в мазето на тъмно.

Хигс бозон

Внимавайте какво си пожелавате. Това е вълшебен форум и изпълнява желания. ;;675

Златев88

Цитат на: Стелт;273780Пускам те по пързалката.:worry:

А аз ще ти дам близалката :D

фолкръм

Цитат на: Стелт;273782За тебе съм съгласен,ти си пич,обаче оня и още един-двама в мазето на тъмно.
Стелт, считай се за предупреден, без олигофрени и тем подобни определения! Спазвайте добрия тон и се развличайте тук!
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

Стелт

Между другото,в момента гледам, Списъкът на Шиндлер по KINONOVA.:o

Стелт

Цитат на: amor88;273785А аз ще ти дам близалката :D

Айде Фолкръм,предупреди го.:s101

Пакостник

Цитат на: Стелт;273787Между другото,в момента гледам, Списъкът на Шиндлер по KINONOVA.:o
Полъскан съм, ако ти насича, кажи да ти дадем нещо еврейско :worry:
DVB Receiver: VU+Ultimo® / Image: VTi v6 / Interface: My Metrix / Dish: Triax TD-110 + Optibox DM-2400 (75E<=>30W)
Own Web:Krav Maga: http://kravmagasofia.com

Стелт

Цитат на: Пакостник;273789Полъскан съм, ако ти насича, кажи да ти дадем нещо еврейско :worry:

Аз съм сериозен,а ти се бъзикаш.

фолкръм

Предупреден е! Биг Брадър вижда всичко ;;673,карайте я по полека, без закачки не може, но без груби определения!

п.с. Бан а не е цел на никой модератор, но в крайни случаи се прилага!
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

Златев88

Цитат на: Стелт;273788Айде Фолкръм,предупреди го.:s101
Вече не се дава ;;573

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания