Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

News 7 на мястото на ДестинацияБГ

Започната от teryl, 28-07-2013, 18:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

денит

Спорта продава. Була го няма хд. край.

preslav

Цитат на: Morgatastz81;267774заблудени овчици идвайте при ВИВАКОМ
Къде да вървят.                 news7 се гледа ефирно,аналогово и цифрово.;)

Дато

Цитат на: preslav;267779Къде да вървят.                 news7 се гледа ефирно,аналогово и цифрово.;)
Ама в HD е при Виваком.

Morgatastz81

булсат ще са история   гиганта ВИВАКОМ мачка като валяк

preslav

Milenrec

Забравята една малко подробност ,а това са безумните договори на вивашита,ето сега аз искам да взема модул и веднага искат да ми пернат нов 2 год договор ,ама нема да стане!

Друга глупост ,исках да ми пуснат HD пакета,каката ми казва ама трябва да предплатиш за 2 м ,като се откажа щели да ми върнат едната такса,ок нема проблем ,ама само при тях са тия глупости!

Morgatastz81

аз съм на тях от 2008  и досега съм нямал проблеми  ;;573

slaitt

Цитат на: Milenrec;267789Забравята една малко подробност ,а това са безумните договори на вивашита,ето сега аз искам да взема модул и веднага искат да ми пернат нов 2 год договор ,ама нема да стане!

Друга глупост ,исках да ми пуснат HD пакета,каката ми казва ама трябва да предплатиш за 2 м ,като се откажа щели да ми върнат едната такса,ок нема проблем ,ама само при тях са тия глупости!

лъжат те че трябва да пуснеш двугодишен можеш едногодишен пробвай в друг магазин
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Milenrec

Операторското дърво да не говорим ,че за нищо не става не може да си подредиш даже каналите,а и подредбата е безумна!

slaitt

Цитат на: Milenrec;267792Операторското дърво да не говорим ,че за нищо не става не може да си подредиш даже каналите,а и подредбата е безумна!

такова е но поне няма бъгове а и аз свикнах с фаворитната листа и си сменям само между тях.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Milenrec

Цитат на: slaitt;267791лъжат те че трябва да пуснеш двугодишен можеш едногодишен пробвай в друг магазин

Няма как да са толкова глупави след като стария ми изтича след 16 м. да се навият да го подновят за 12!

Morgatastz81

колкото и кусури да имат ВИВАКОМ   булсата са много зле  ама много
нищо че съм от зарата  показвам среден пръст на була

д.е.м.т

Цитат на: Morgatastz81;267797колкото и кусури да имат ВИВАКОМ   булсата са много зле  ама много

:lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::c040::c040::c040::c040::lol15::lol15::lol15:
Beat me, hate me
You can never break me

AGT

Цитат на: Morgatastz81;267797колкото и кусури да имат ВИВАКОМ   булсата са много зле  ама много
Абе я вместо да сереш из темата подплати думите с факти, цифри ,събития. Защото иначе звучиш супер смешно .
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

BULLET

Цитат на: Дато;267782Ама в HD е при Виваком.
Не просто hd a fullhd! Ако някой твърди че това е HD значи че никога не е гледал истинско такова!
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания