Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем със Сони

Започната от Лазар, 20-07-2013, 18:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Лазар

Здравейте преди 2г си купих Sony kdl-37ex521 37" за сега никакви проблеми телевизора е чук ама преди 4-5м си купих един за другата стая Toshiba 32av934 LCD и се почнаха главоблъсканиците. Гледам филми на флашка като им вграждам субтитрите обаче ако филма е 720Р сонито не иска да го отвори казва ми "невъзможно възпроизвеждане" докато тошибата няма такива проблеми даже и с 1080p съм я пробвал никакви ядове, телевизорите като характеристики са еднакви сонито има малко повече екстри ама защо се получава така немога да си го обясня затова се обръщам за помощ към вас!

Гепарда7472

Цитат на: Лазар;265205Здравейте преди 2г си купих Sony kdl-37ex521 37" за сега никакви проблеми телевизора е чук ама преди 4-5м си купих един за другата стая Toshiba 32av934 LCD и се почнаха главоблъсканиците. Гледам филми на флашка като им вграждам субтитрите обаче ако филма е 720Р сонито не иска да го отвори казва ми "невъзможно възпроизвеждане" докато тошибата няма такива проблеми даже и с 1080p съм я пробвал никакви ядове, телевизорите като характеристики са еднакви сонито има малко повече екстри ама защо се получава така немога да си го обясня затова се обръщам за помощ към вас!
Защото е тьпо лайняно Сони!!

Лазар

Цитат на: Geparda7472;265212Защото е тьпо лайняно Сони!!

някаква идея какви филми мога тогава да качвам примерно 480п или 720п благодаря

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания