Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Покритие на Eutelsat 36C - 36.0° E

Започната от miros123, Юли 20, 2013, 07:11:52 AM

« назад - напред »

Neo64

Пращам 5 по Камиона тази сряда един за Дзумбата и един за Доктора, другите три кой както свари, после магазинерите им давам производителя и ги почват.
Духа, не про сите съм ги мъчил , тука скандинавците излиза от норвежкия пакет само 2 ТП-та, на Инверто кото са сетиш- Ултра,Про и прочие, тоя ми го донесе Пешо Баш майстора и бичи кат змей. Две стъпки над Беста

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Светия Дух

Добре де убаво... Ама това са линейни конвертори нали? Защо ги обсъждаме в тази тема? Пластина ли си му сложил или се отклоняваме от темата?
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

Neo64

Не не ловя 36,това на снимката е Астра 19, на 36 се завира у комшията  и тъпънара си е остъклил терасата, продавам май  месец колибата и местя другаде, да лъзна една 120 поне

участник

Влизаме в технически спор, да се извиним на Админа и Модераторите.
.

Neo64

Извинени ли сме???,верно попрекалихме

участник

Обявих,че давам 1000 евро и никой не си записа.......!
.

Светия Дух

Е па като ги даваш, давай ги. Да се унижаваме да ти се молим ли чакаш? :lol15:

участник

Цитат на: Светия Дух;406924Е па като ги даваш, давай ги. Да се унижаваме да ти се молим ли чакаш? :lol15:
Ела кажи къде  кога , и 1000 евро в ръка!
.

Светия Дух

Оф... Аз съм духовна личност, дай ги на някой друг. :f045:

участник

OK. Издъхна Духа .
ДРУГИЯ от Мадрид, чакам!
.

дрим

:offtopic:

Майсторите,
Сега не ми се ревизират глупостите ви, лягам си:e085:
Утре като стана, се надявам да не трия последните 10 страници от темата:s104
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Veskop

Цитат на: Neo64;406914Пращам 5 по Камиона тази сряда един за Дзумбата и един за Доктора, другите три кой както свари, после магазинерите им давам производителя и ги почват.
Духа, не про сите съм ги мъчил , тука скандинавците излиза от норвежкия пакет само 2 ТП-та, на Инверто кото са сетиш- Ултра,Про и прочие, тоя ми го донесе Пешо Баш майстора и бичи кат змей. Две стъпки над Беста

Ама вие с доктора гоУеми дружки станахте бе баце? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Neo64

Е що той Ваш Боко се сближи с Догидог,а ние с Доктора сме градски а според не потвърдени данни и роднини ще излезем.
"Участвуващия " мен няма какво да ме чакаш, аз ще ти дам, ти вземи твоя невероятния и необикновенния и ела ще ти платя самолетните,ще го ръгнеш на тая с моторетката, като даде по добри на ингилизите, скандинавците и албанилите на 16 от оранжевото дърво, и Аржентинския ресторант ще посетиш и с 1000 ка ще си одиш

Саше, няма какво да триеш , за 5 години се начетош и наслушах на сат лакърдии, баси освен в БГ навсякъде другаде си мием задника още с ибрика
Ай стига , че ма фаща носталгията по Спорт ХД от Трикольора.....

veskodivia

ok след час се прибирам от работа и се качвам на покрива да сменя черния с телевеста да видим с него на тора сириуса какви нива ще даде и дали ще изкара 28/2ф:s101
skysat120 vuduo2,vu+solo4k 9-13-19-23-28-36-39E стационарни,samsung 55ks8002,samsung 46F6600

Neo64

пробвай с Айпи Бокса, той е с Конексант тунер , ако не ме лъже паметта

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания