Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Покритие на Eutelsat 36C - 36.0° E

Започната от miros123, Юли 20, 2013, 07:11:52 AM

« назад - напред »

SERHI1970

Да е жив и здрав колегата,надявам се че разбира от шеги!;)
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

dzumba

Аз пък му чета постовете и не виждам някакви глупости да са писани,купил си е линия,може да се нарече и сървър и иска да види,какво се гледа,пробвал е циркулацията с 1метър паница и не знае какви стойности да вкара и затова пита,споменава че може да си плати,някой да му помогне!Глупостите са между неговите постове!А и след като пуска усмивки,явно разбира от шеги!

Петър Ф

Цитат на: dzumba;459079Кво се чудите бре?!Качествените сървъри са по 70 евро на месец!Минал е тънко!:gigi0000:
Има и по долар и нещо на месец ,при Гаргата:):worry:

dzumba

Човека не е помияр!Иска да си плаща!Това исках да му кажа,че има по големи  глупаци от него,като теб!И му дават акъл,та да не се притеснява!:a0102:

yavor1

Цитат на: dzumba;459166Да каже и ЕГН-тата на майка си и баща си!;;basi

Готов си за личен помощник!
Аз му казах с кого може да се свърже, обадих се и в Кърджали!
Хммм, Цец0 така пожела, да му се помогне виртуално ;)
Цитат на: dzumba;459172.....,пробвал е циркулацията с 1метър паница и не знае  какви стойности да вкара и затова пита,споменава че може да си  плати,някой да му помогне....
А ти явно си получил ново кристално кълбо, или в София е прохладно, за да анализираш така точно питането на пресния колега ;;650

Като анализирах, благодарение на твоя превод, въпроса на колегата, достигнах до извода, че има резон и в моите уточняващи въпроси, защото не е известно какъв му е приемника и дали има възможност за циркулация - това е относно иронията на Цец0 ;)
Цитат на: yavor1;459163Вземайки си бележка от колегата Цец0 ,.....

2. Опиши какви опции за настройка на ЛНБ имаш, ако има въобще вход  за сателитен конвертор.

3. Въпрос имаш за 36Е, какво друго гледаш не е тема на въпроса ти :)

4. Ако имаш антена, опиши с какъв мотор е.

5. Ако антената е без мотор, тогава обясни на кой сателит е позиционирана.

P.S. Анализирайки ситуацията, достигам до извода, че е належащо да има още един, нов Модератор!
 Ако останалите Модератори и Админа са на същото мнение, мисля че Зевс-dzumba е добре да поработи и тук на добра воля като помощник!

Петър Ф

Цитат на: dzumba;459176Човека не е помияр!Иска да си плаща!Това исках да му кажа,че има по големи  глупаци от него,като теб!И му дават акъл,та да не се притеснява!:a0102:
:)11:D

dzumba

Цитат на: yavor1;459177не е известно какъв му е приемника и дали има възможност за циркулация
Е па да го беше питал в първия пост,сега сигурно попълва декларацията ти!:)

yavor1

Цитат на: dzumba;459179Е па да го беше питал в първия пост,сега сигурно попълва декларацията ти!:)
Е па точно подобен бе въпроса ми,може и да е неясен, но е уточняващ къде може да му се помогне, също съм дал насока ;)
Цитат на: yavor1;459047За  Кърджали Димитър, има магазин за сателитна и друга техника!
Ако си купил техника от другия магазин, амиии... там само за 42Е са специалисти :)
 Под сървър, приемник ли имаш в предвид?

pantsiani

Малко да дам яснота за 36Е кръгова поляризация за София. Антена 2,10 - парабола, доста добре наточена с пластина. Времето е приятно топло 20-25 градуса. Като цяло по-силният сателит за района 36B e по-силен сутрин и през деня,  докато доста по-слабия 36C късно вечер. Може и да има връзка с интерференция между тях. Имиджа е на openATV. Малко е дървена скалата за сканирането, понеже сигнала не се променя плавно, но не е болка за умиране. Сигнала варира силно през деня - до към 10-15%. Показал съм колко е макса при мен. От 37% има картина, но 43% не гарантира прием в по-слабата част на денонощието. Като цяло убедително най-слаб е 12303, макар и сканиран при мен. 12284, 12380 и 12418 също са слаби. Заради пластината в приемника ми лява и дясна поляризация са обърнати, то това само мен ме касае. Скалата е със занижени проценти в сравнение с имидж на openpli, какъвто скоро ще се появи и за моя приемник. Предстои ми още заиграване с кръговата поляризация. 36C са 12073, 12111, 12174, 12190, 12207, 12226, 12245, 12265, 12284, 12303, 12322, 12341, 12360, 12380, 12399, 12418, 12437, 12456 и 12476.

yavor1

pantsiani

Цитат на: yavor1;479906Нямаш ли скала в дВ ?
Трябваше да ги има. Или поне има опция за смяна на % и дб, но не работи. Ето и пример за заиграването на сигнала в денонощието.

Веско

Има опция за смяна на % и дб  , това независи от имиджа!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

pantsiani

Цитат на: Веско;479912Има опция за смяна на % и дб  , това независи от имиджа!
Вече казах, че не бачка.

dzumba

И като са децибели примерно,кой от питачите разбира от децибели?

Веско

Цитат на: pantsiani;479913Вече казах, че не бачка.

Какъв е имиджа, че ми стана интресно защо не бачка ?Сменил съм доста никога не е имало проблем до сега.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания