Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV ComNet

Започната от Rafaello, Юли 14, 2013, 08:50:18 PM

« назад - напред »

Миро

Малко извън темата, ама някой може ли да публикува каналите, които се излъчват в мрежата на Комнет?

гого567

Цитат на: растафара;343132Здравйте пиша тук да не пускам нова тема а тази е без това е за iptv-то на comnet. Та така някой да сподели дали има начин да си добавя канали на mag 250 които не са от комнет. Най-просто казано имам приемник от комнет с договор и си гледам НО имам playlist от един приятел с канали за които комнет ми искат допалнително заплащане и просто искам да си ги добавя и да си ги гледам заедно с комнетските. Има ли такава опция и как става номера не искам да барам нищо докато някой по запознат не обясни. :) Благодаря предварително на тези които отговорят. :)

А би ли споделил плейлиста, който имаш (и аз съм към комнет).;;650

Мегалан

Цитат на: Миро;343155Малко извън темата, ама някой може ли да публикува каналите, които се излъчват в мрежата на Комнет?

SCT1 - SCT2 - SCT3 - SCT4 - SCT5

ама тези ги знаеш :D:)

Мегалан

Цитат на: растафара;343132Здравйте пиша тук да не пускам нова тема а тази е без това е за iptv-то на comnet. Та така някой да сподели дали има начин да си добавя канали на mag 250 които не са от комнет. Най-просто казано имам приемник от комнет с договор и си гледам НО имам playlist от един приятел с канали за които комнет ми искат допалнително заплащане и просто искам да си ги добавя и да си ги гледам заедно с комнетските. Има ли такава опция и как става номера не искам да барам нищо докато някой по запознат не обясни. :) Благодаря предварително на тези които отговорят. :)

Щом си с техен приемник, отиваш в Menu - WEB TV - и там въвеждаш данните на канала който искаш да добавиш
Изискваше се Името на канала и URL адрес от който да го зареди.
Препоръчвам ти използването на USB Клавиатура ;;650

Миро

Цитат на: Мегалан;343159SCT1 - SCT2 - SCT3 - SCT4 - SCT5

ама тези ги знаеш :D:)

Не се чувствай длъжен да отговаряш на въпроси, които те затрудняват!

растафара

Цитат на: Мегалан;343160Щом си с техен приемник, отиваш в Menu - WEB TV - и там въвеждаш данните на канала който искаш да добавиш
Изискваше се Името на канала и URL адрес от който да го зареди.
Препоръчвам ти използването на USB Клавиатура ;;650
Благодаря ше пробвам като имам повече свободно време, че имам много да пиша :D мислих си, че може да има някакъв вариант с флашка жик-так и плейлиста е вътре :D ама ок ;;650

растафара

такааа проблема е следния на маг250 още не съм пробвал не е при мен но на маг200 не ми се получава влизам w web tv на url слагам това http://x7.xx.x.1x/channel/xxx слагам име hbo hd както си е запазвам опитвам да отваря канала и стои черен екра и по някое време ме връща към web tv какъв е проблема защо не мога да добавя каналите :(

toninokia

Някой може ли да публикува каналите, които се излъчват в мрежата на Комнет?

растафара

Цитат на: toninokia;343489Някой може ли да публикува каналите, които се излъчват в мрежата на Комнет?

http://comnet.bg/za-doma-bs/cifrova-televizia-bs.html мързи ме сега да ги проверя ама тва пише в сайта им по късно ще погледна и ако има нещо което не го пише в сайта ще пиша пак :)

А някой да каже нещо по моя въпрос малко погоре ? :s101

растафара

хехе сега видях нещо странно в договора с комнет :s101 тък кадето ползвам тоя бавния маг200 в договора ми пишело че са ми предоставили маг250 дали мога да им се обадя и да поискам смяна на приемниците ?? все пак пише едно а в крайна сметка са ми дали съвсем друго чудо :s101 :e085: :e085: :e085:

toninokia

Димо.Йорданов

Здравейте.Ползвам услугите на комнет и телевизията я приемам с MAG250.Питах в комнет дали може да го премахна това устройство и да гледам директно през телевизора с програмата Smart IPTV,но ми казаха ,че само с приемника може.Искам да ви попитам дали има възможност да се извлече плейлиста с каналите и да се зареди в Smart IPTV.Общо взето има ли такъв вариант и какъв е той. :s101

bu12tras

Няма такъв вариант,заключен си по сериен номер и мас адрес на у-вото.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Димо.Йорданов

А евентуално ако се съгласят да запишат мак адреса на телевизора,няма ли да стане.Благодаря.

pe6o1975

Ами звънни им да ги питаш , колега ако им нямаш телефоните заповядай :http://www.comnet.bg/za-klienta-sf/kontakti-sf.html
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания