Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

[Анкета]Глупаци или наивници са тези които гласуваха за Болен?

Започната от Чък Норис, Юни 09, 2013, 03:12:33 AM

« назад - напред »

Глупаци или наивници са тези които гласуваха за Болен?

?лупаци
73 (53.7%)
?аивници
63 (46.3%)

Общ брой гласове: 136

Гласуването приключено: Юли 09, 2013, 03:13:30 AM

Wanderer

Цитат на: sarivano;254384Пак драма...и много наивност!!! "конфискуваха ми Ладичката", " нямам право да гласувам" :))) "Присъствие в Норвегия" не фигурира сред ограниченията на избирателното право. Поне чети избирателните кодекси преди да хленчиш как са ти " отнети правата". Това ,че не си придвижил меките части на тялото си от пункт А до пункт Б ( избирателна секция), не значи, че някой ти е отнел правото на глас.
Я го тоя, пак чел-недочел! Никой, нищо не ми е отнел, но както винаги ти бързаш да изтъкнеш изключителната си ерудираност и компетентност по всички въпроси, преди да си размърдаш сивото вещество.
Аз "нямам право" да гласувам, защото не плащам данъци в тази държава. Това си е лично моя философия(ако четеше малко повече, щеше да го знаеш, щото неведнъж съм го споменавал), а ако беше и държавна политика, нямаше фесовете, мангалите и цицащите Социалното министерство да ВИ определят начина на живот, както е в последните 20 г; нямаше да има истерии с купуване на гласове, нямаше знайни и незнайни идиоти да решават съдбите на милиони българи, но к'во да ти обяснявам, ти 'сичко си знаеш...

P.S. Забра'их - нямаше и разни руски кратуни, без нито ден трудов стаж, респ. неплащали данъци да стават премиери, че и по няколко пъти:hammer:
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

fen

До всички зомбирани демократи и комунисти,
невежеството Ви е издигнато  до ранг на последен критерий за истината;;602

fen

sarivano

Цитат на: Wanderer;254935Я го тоя, пак чел-недочел! Никой, нищо не ми е отнел, но както винаги ти бързаш да изтъкнеш изключителната си ерудираност и компетентност по всички въпроси, преди да си размърдаш сивото вещество.
Аз "нямам право" да гласувам, защото не плащам данъци в тази държава. Това си е лично моя философия(ако четеше малко повече, щеше да го знаеш, щото неведнъж съм го споменавал), а ако беше и държавна политика, нямаше фесовете, мангалите и цицащите Социалното министерство да ВИ определят начина на живот, както е в последните 20 г; нямаше да има истерии с купуване на гласове, нямаше знайни и незнайни идиоти да решават съдбите на милиони българи, но к'во да ти обяснявам, ти 'сичко си знаеш...

P.S. Забра'их - нямаше и разни руски кратуни, без нито ден трудов стаж, респ. неплащали данъци да стават премиери, че и по няколко пъти:hammer:

Нежеланието за упражняване на базисно право и ЗАДЪЛЖЕНИЕ, каквото е правото на глас, е смешно да се нарича ОТНЕМАНЕ ( "нямам право" ), а пинтилъкът, проявен в икономията на някое-друго евро за придвижване до най-близката избирателна секция, е нелепо високопарно да се назовава "философия". В решението кой НИ определя начина на живот, едва ли водещо е мнението на норвежко село зад полярният кръг. Въобще, демонстративната "загриженост", след като си показал, че не ти пука какво става в ТАЗИ държава (с негласуване ), се нарича тепегьозлък, или иначе казано НАГЛОСТ.

P.S. БЪЛГАРСКАТА КРАТУНА, посадена в УКРАИНСКА ЕВРЕЙКА може да дава само премиер-министри наверно:))) Русия тук е " не при чем"....за твое съжаление....
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

д.е.м.т

Boiko Borisov
Няма да оставя комунистите да управляват тази страна! Тази страна има нужда от здрава ръка и аз ще се върна за да въдворя ред и дисциплина!
Ще вкарам всички комунисти в затвора, ако трябва и на гилотината!
Знаете ли колко много комунисти има в тази страна?! Не мога да спя само при мисълта, че трябва да се преборя с тях!
Те са 95% от този народ. Трябва да ги убием, защото ако ние не го направим те ще убият нас!
Смърт на всички комунисти!
https://www.facebook.com/boiko.borisov.3551?hc_location=stream
Beat me, hate me
You can never break me

пстойков

Фесбуклук простотии. И кат гледам има 4884 шаранчета, даже и чрд праят. :lol15:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Wanderer

Цитат на: sarivano;255013Нежеланието за упражняване на базисно право и ЗАДЪЛЖЕНИЕ, каквото е правото на глас, е смешно да се нарича ОТНЕМАНЕ ( "нямам право" ), а пинтилъкът, проявен в икономията на някое-друго евро за придвижване до най-близката избирателна секция, е нелепо високопарно да се назовава "философия". В решението кой НИ определя начина на живот, едва ли водещо е мнението на норвежко село зад полярният кръг. Въобще, демонстративната "загриженост", след като си показал, че не ти пука какво става в ТАЗИ държава (с негласуване ), се нарича тепегьозлък, или иначе казано НАГЛОСТ.

P.S. БЪЛГАРСКАТА КРАТУНА, посадена в УКРАИНСКА ЕВРЕЙКА може да дава само премиер-министри наверно:))) Русия тук е " не при чем"....за твое съжаление....
Толкова си тъп, че дрънкаш! Престани да ползваш гугъл-а за помощник, защото той е доказано измамен. А дали съм в село, град или мегаполис, изобщо не ти влиза в работата. До такава степен ми дотегна от теб, че с удоволствие бих ти разбил физиономията, ако ми беше подръка. А това не е химера. За добро или зло съм израстнал на улицата и знам перфектно как да се грижа за себе си. Подобни травестити(като начин на мислене) са ми фед ъп и провокират най-грозното в натурата ми. СПРИ да се заяждаш с мен, защото наистина идея си нямаш с КОГО си имаш работа!

P.S. Модераторите могат да се се възползват от правото си, съблюдавайки правилата на форума, да ме баннат, тъй като определено нарушвам точката, която не толерира лични обиди и нападки към съфорумници, което аз, с ясно съзнание направих.
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

Чък Норис

Сега като видях кои са гласените заместник министри и кои ще са областните управители, съм на мнение, че гласувалите за атака са най-големите ГЛУПАЦИ, за да се вържат на този националист, ама турски :lol15:

Wanderer

Цитат на: Продуцентът;255161Сега като видях кои са гласените заместник министри и кои ще са областните управители, съм на мнение, че гласувалите за атака са най-големите ГЛУПАЦИ, за да се вържат на този националист, ама турски :lol15:
Всъщност си прав. Не ми е приятно да го призная, но факта си е факт. Хората, търсейки поредния спасител, се довериха на Болен, доказвайки глупостта си.

sarivano

Цитат на: Wanderer;255160Толкова си тъп, че дрънкаш! Престани да ползваш гугъл-а за помощник, защото той е доказано измамен. А дали съм в село, град или мегаполис, изобщо не ти влиза в работата. До такава степен ми дотегна от теб, че с удоволствие бих ти разбил физиономията, ако ми беше подръка. А това не е химера. За добро или зло съм израстнал на улицата и знам перфектно как да се грижа за себе си. Подобни травестити(като начин на мислене) са ми фед ъп и провокират най-грозното в натурата ми. СПРИ да се заяждаш с мен, защото наистина идея си нямаш с КОГО си имаш работа!

P.S. Модераторите могат да се се възползват от правото си, съблюдавайки правилата на форума, да ме баннат, тъй като определено нарушвам точката, която не толерира лични обиди и нападки към съфорумници, което аз, с ясно съзнание направих.

Клавиатурен Берсерк или Keyboard-Бабаит с хашлашки изказ и неумели опити за употреба на ненормативна лексика:)))))) Що си мислиш, че на накой му пука къде е расла необременената ти с интелект натура в нейните несложни проявления? Такива като теб схрусквам на закуска без дори да си включвам ПЦ-то,нежели да ползва гугъл:))))) Сянката на познанието е достатъчна да засенчи, родените ти в усилие опити за аргументация :))))))))) Успокой топките, почети Гугъл( надявам се поне това умееш ) и се опитай да си отговориш на въпроса " Защото докарах Резняците на власт негласувайки? ". Може и да родиш мисъл, макар и с напън:))) А не да Умничиш, кой е прост или наивен в държава, за която не ти пука. А постовете ти трябва да останат, защото искрено веселят, а и да се обиждаш на пациенти противоречи на етиката на професията:))))))

P.S. Берсерк -викингски воин, посветил се на бог Один, който преди битка изпада в неконтролируема ярост :)))

Wanderer

Цитат на: sarivano;255168Клавиатурен Берсерк или Keyboard-Бабаит ...
...
...
P.S. Берсерк -викингски воин, посветил се на бог Один, който преди битка изпада в неконтролируема ярост :)))
:newspaper:

Бай Джейсън

След избора на Глиган Змеевски за главен политически полицай на "републиката", окончателно реших и гласувах: ГЛУПАЦИ :lol15:

Longines

Миналата неделя,Октай го предрече избирането на Пеевски,при Дикоф.Както и предрече,че Станишев ще седне на мястото на Барозо!Не само за атака,но и тези които гласуваха за комунистите са първо наглеци и после глупаци!Както и всички останали,които гласуваха за по малки партии с мисълта ,че гласуват за ДПС против Герб!Жалкото е че губим още една година!Но тия винаги си остават глупаци!

sarivano

Цитат на: Wanderer;255171:newspaper:
Сричаш "Винету" или " Синовете На Великата Мечка"?

Мой скитник-болка в мен
вик в моята кръв роден.

Ля, ля, ля, ля, ля, ля...

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания