Новини:

Нова визия на форума!

Главно меню

Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

F1

Започната от KALIAKRA, Май 26, 2013, 02:05:57 PM

« назад - напред »

TUISTERa

Цитат на: oldgraf;585005f1 app 65E за година, делкате го няколко човека, все още "позволяват". И гледате всички събития за ф1,2 и 3 с нашия, архиви и документални предавания, сменяте камерите ако тренировката/състезанието е за ф1. Имат 5-6 езика за аудио и няколко с букви, няма бг естествено

Те се чудят как да не плащат, ти им даваш опция 130 лв и то без бг :) Определено си в десятката :) А иначе - за 80 лв на година давам плейлиста с всички спортни канали вътре , хем бг хем вносни

Вас

Лично аз не намирам смисъл да плащам за нещо, което е безплатно.
Няма значение дали е за футбол, моторни състезания.......при положение, че дори и коментарът на съответния език няма кой знае какво значение.
Да, на някои състезания качеството не е HD, но до преди 10-на години дори не знаехме какво е HD и пак гледахме.
В крайна сметка всеки сам си решава, но да плащам за телевизия и да гледам реклами на всеки десет минути(бтв, нова тв.......) и да слушам коментари на журналисти, които вместо да коментират състезанието, ми разказват за лайфстайла и еротичния живот на съответния футболист, тенисист или пилот, благодаря много!:)
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

oldgraf

Свободните тв с Ф1 явно не си заслужават. От това, което чета в темата просто не си заслужава. Реклами, качество, непонятен език на коментар...Но пестете стинки и гледайте новините по ефирките, там ще ви разкажат какво е станало.
ПП Швейцарците на 13е не я ли дават свободно? Там поне приемът е безпроблемен, не знам дали се кодират

Вас

Швейцарците никога не са давали Ф1 свободно. Преди се отваряха, сега не.
Що се отнася до "пестенето на стинки" от безплатните ефирни новини, ми е много интересно, ти кои платени новини гледаш, където ти казват истината?
В България има две телевизии, в които част от истината успява в някои техни предавания да се промъкне, но дотук.
За  радост и щастие на мен, те също са безплатни.;;675

ogibo

Цитат на: Dalavera;585035Благодарение на помощта от колегата @moreg, гърците по ANT 1HD на 39, светнаха. Ще видя дали ще дават квалификацията. ;;650   ;;513

Много реклама, но за ефирен (в моят случай) прием толкова. Квалификации даваха ли по ANT1 HD, че бях по пътищата на България и нямаше как да проследя? Между другото да уточня че каналът се изписва слято и се чете антена. Заигравка в гръцкият език. 1 се изговаря ена. С ударение на Е.

Вас

F1
Цитат на: Вас;585037Няма да дават тренировката. Предаването в неделя започва 15 минути по-рано.
Гледах им ЕПГ-то.
 Лошото е, че спират предаването за реклами, както и ERT миналата година.

Така и стана.
Лично на мен състезанието ми хареса. Ферстапен от 15-ти завърши втори и имаше накрая някакъв проблем с електрониката. Чеко - неотразим.
Доволен съм и че Алонсо успя да запази третото място, въпреки наказанието от 5 секунди.
Очертава се интересен сезон за Ферари, Мерцедес и Астон Мартин.....като че ли англичаните са малко по-напред.
 Ред Бул категорично засега са недостижими на върха.

П.С. Сега видях, че са му отнели третото място, вдигайки наказанието му на 10 секунди!;;basi

индикатор

Отменено е наказанието на Алонсо,остава трети.

Вас

Днес Идман излъчиха тренировката, а утре ще дават и състезанието.
Явно са платили на определен  брой. Тъй като следващото състезание е в Азербайджан, със сигурност ще го излъчат и него.;)

Dalavera

На 26Е Badr MBC Action от Австралия, Мелбърн арабите нищо не дадоха. Гърците прекаляват с реклами. По Идман, поне не са досадни! ;;650
Парабола 1,4м.; Inverto IDLR-QUDF00-CLASC-OPP; 30W - 50E;

ОгиАЛ

Здравейте! Наглеждах булята само за формулата, ама тя взе, че избяга. Отдавна не бях въртял паницата, и сега установявам, че и Movistar+ се скрил. По жицата са ми кацнали гаргата и златно китайско пиле. Поради наличието на малка гад вкъщи съм прибрал енигмата, и се мъча с едно едисонче да въртя и сканирам, ама то не си е работа.
Та някой може ли да подшушне къде по дъгата може да се гледа този сезон? На 19 някакви чехи пеят, гледам - те фенове ли са?

sando80

30W  или на 52Е даже излъчват свободно ,но качеството е по-лошо.

Вас

Цитат на: ОгиАЛ;597347Здравейте!
................
Та някой може ли да подшушне къде по дъгата може да се гледа този сезон?

На 45Е Idman дават формулата.....понякога е на Biss, който винаги е един и същ.;)

ОгиАЛ

Благодаря! Ще ги проверя 45 и 52. 30W май ми беше в сянка.

archibal

Цитат на: ОгиАЛ;597347Здравейте! Наглеждах булята само за формулата, ама тя взе, че избяга. Отдавна не бях въртял паницата, и сега установявам, че и Movistar+ се скрил. По жицата са ми кацнали гаргата и златно китайско пиле. Поради наличието на малка гад вкъщи съм прибрал енигмата, и се мъча с едно едисонче да въртя и сканирам, ама то не си е работа.
Та някой може ли да подшушне къде по дъгата може да се гледа този сезон? На 19 някакви чехи пеят, гледам - те фенове ли са?
Nova Sport - 23E
ANT1 - 39E
M4 - 23E, 0.8W
Antena 3 CNN -0.8W
SRF 2, RTI 2, RTS 2 - 13E
Servus TV Ost - 19E

турбо

16E Sport Klub или директно F1 app там има коментари от Sky Sports F1

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания