Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плеър за Самсунг Смарт ТВ

Започната от tonivet, 19-05-2013, 09:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Венко1

Здравейте, искам да попитам дали е възможно да се направи play list с програмите на булсатком за някой от уиджетите на самсунг смарт тв, като вътре да може да си напишеш user и pass който си имаш за булсата.

notwist

Търся да инсталирам приложение за Samsung TV с Tizen операционна  система, което да плейва субтитрите на стриймовете, да сменя аудио  потоците и да поддържа EPG на каналите. Има ли такова животно? Имам  инсталирани 3 приложения, но все нещо липсва. Засега Smart IPTV се  доближава най-много до това, което търся, сменя аудио и показва EPG, но  липсва опцията за субтитри. OТТ Player-a сменя аудио, EPG има само на  рускоезичните канали, субтитри не. Smart STB няма нито едно от трите. :s101

Чък Норис

Няма такъв плеър!
Но може да смениш доставчика, с такъв, който предлага субтитрите вградени ;)

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Hellioob

Цитат на: Чък Норис;460891Няма такъв плеър!

Ако не е тайна, би ли обяснил какво е това приложение на снимката, за самсунг смарт тв ли се отнася ? Как се слага такова чудо, което се мъча да направя вече 1 година без успех :hammer:
Бих искал да гледам канали на смарт тв си, ако е възможно да има български, но основно целя спортни канали.

Чък Норис

Приложението се казва Smart Stb, но за да гледаш каквото и да било с него, ти е нужен доставчик.

notwist

Цитат на: Чък Норис;460891Няма такъв плеър!

Ааа, тези доставчици и аз ги имам, с по няколко хиляди канала, но повечето са с орязано качество :) Твоят от тях ли е? Аз гледам некомпресирани HD-та, най-вече от Албиона ;).  А между другото Булсат-а излиза с вградени субтитри на  каналите, които предлагат такива. Интересно, на WEBOS-a на LG-тата  субтитрите се изкарват, за Tizen-а все още не са разработили такъв  софтуер.

Чък Норис

След като гледаш предимно телевизии от албиона, защо са ти субтитри?
Дай ги тея некомпресирани HD-та от албиона, аз ще ти дам бг каналите с енкоднати субтитри, без загуба на качеството.

Hellioob

Цитат на: Чък Норис;460896След като гледаш предимно телевизии от албиона, защо са ти субтитри?
Дай ги тея некомпресирани HD-та от албиона, аз ще ти дам бг каналите с енкоднати субтитри, без загуба на качеството.

Здравей пак! Линк откъде се взема ? Аз съм клиент на булсаткома и нет сърф, но линк не знам откъде се вземат

notwist

Не се интересувам от замени. Доста време съм инвестирал за да намеря това, което търся, за да го дам на някой и да замине за нула време. БГ пакети в нета колкото щеш, стига човек да знае как да ги намери. Отделно имам и кабеларка. Питането ми беше за плейър, но явно засега няма такъв, който да изкара субтитри на Самсунг.

Чък Норис

Много си лош, таман се зарадвах, че ще може да гледам и аз хубаво качество :lol15:

Hellioob

notwist откъде си взел линка на булсатком за smart-stb.net ?

заркопопов

Цитат на: Чък Норис;460894Приложението се казва Smart Stb, но за да гледаш каквото и да било с него, ти е нужен доставчик.

А вие,кой доставчик ползвате?

заркопопов

Явно е голяма тайна:)

Hellioob

Да така си е! Гледам какви чудеса имат и се надявам и аз да имам такива чудеса, като ги питам как става работата, но няма никакъв отговор от тях ;)

Бобсано

Здравейте, колеги. Значи. Пиша тук в тази тема, защото нещата, за които ще попитам мисля, че ги няма писани досега във форума. Ами... Та, искам да знам дали някой има представа, дали при новите модели от 2017 година на телевизорите на Самсунг излизат DVB субтитрите при ползване на ИПТВ канали чрез някое от приложенията като - SIPTV, SSIPTV, OTT Player, Smart-STB и т.н!? Също така искам да знам, дали при тези модели тв - та въобще е налично за изтегляне приложението SSIPTV?! Питам защото при сегашния ми телевизор, който е модел от 2015 година, то не е налично в Smart Hub - а на самото тв! Иначе знам, че при LG телевизорите субтитрите се възпроизвеждат. И така... Еми... Ок. Добре. Надявам се, че някой, който е по - запознат по темата, ще се включи, за да даде отговори на въпросите ми. Благодаря предварително. : ))) ; ))) ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания