Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

След циркът майски избори 2013

Започната от Чък Норис, 12-05-2013, 20:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

fen

До всички зомбирани демократи и комунисти,
невежеството Ви е издигнато до ранг на последен критерий за истината;;602

Четете и анализирайте:

ДЕМОКРАТУРА или Диктатура на демокрацията

https://sites.google.com/site/demokraturailidictatura/

gentu

[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Дензел

Цитат на: gentu;255041Спецчасти арестуваха политици и бивши министри в Чехия

-нещата почват да стават сериозни!!!

http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=domaci&c=A130613_091537_domaci_jw
Те нашите не са по– прости

SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

BULLET

Цитат на: Дензел;255043Те нашите не са по– прости

Тва е бахти реалната снимка ти каам, ако не са плочките на местан направо инстинска
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

oldjoshua

Това наистина е голата истина,ама не ми става по леко като ги гледам.

Никола67

Цитат на: oldjoshua;255054Това наистина е голата истина,ама не ми става по леко като ги гледам.

А на мен ми е смешно това с колажите :) , ако бб беше ортак с дпс какво щяхте да пишете  или с атака ?
Представете си според мнозина  невъзможния ортаклък бсп - герб ;)
как щяхте да реагирате ?
И защо не се замислихте защо атака   дадоха картбланш на бсп и дпс а не подкрепиха бб  ?

oldjoshua

То няма значение дали Местан ще прегръща Бойко или Сидеров и двамата са българи.От това също неби ми станало по добре.Лошото е че умишлено ни разделят по убеждения като хала на 95% от българите е един и същ.Това е болното че не се вижда светлина в тунела.А ми се струва че това е повече плачевно от колкото смешно.
Това е мое мнение не ангажирам никого с него.
Поздрави!

д.е.м.т

Beat me, hate me
You can never break me

Milenrec

Бойко Борисов си поръчал супербронирана кола, остава за Орешарски
Мощното возило струвало 770 хиляди лева

Боклука си е боклук кво да го правиш!

yavor1

Цитат на: пешето;254843"Объркал си рейса пич":worry:
Много мразя нещастни педер@си да ми дават определения и наклони.Така че гледай да не влизаш в тази категория занапред.:worry:
Да харесвам повече Майчето от Фидоска, за теб не зная може да си геронтофил или да си падаш по гюбрета.
И защо гербаджиите го докарвате в един момент до обиди?
Не съм имал никога нищо общо с комунистите и няма да имам, но мразя много нагледците и хората които лъжат и крадат нагло.
А борисов и компания са точно такива и повечето им поддръжници го доказват.

ПС А ти милионер ли си?;;573
федоска ли си, майче ли си, гейче ли си,не ми влиза в интересите, ама  що не отидеш в някой турски гьотчийски форум на твои съмишленици и от твоята нестандартна сексуална ориентация.;;601
нямаш място при нормалните :worry:
толерантен съм към вас нестандартните , живейте си живота, опитвайте се поколение да създавате между еднополови, но не се мъчете да ми давате тон в живота :lol15:

heracle

Цитат на: Milenrec;255121Бойко Борисов си поръчал супербронирана кола, остава за Орешарски
Мощното возило струвало 770 хиляди лева

Боклука си е боклук кво да го правиш!

И ти ще си поръчаш такава ако Делян Пеевски иска да ти седне на лицето !

Тя на Олигарски ще му трябва след някой друг месец, като хванем сопите да ги изпровождаме......от парламента ....

пешето

Цитат на: yavor1;255131федоска ли си, майче ли си, гейче ли си,не ми вбиза в интересите, ама  що не отидеш в някой турски гьотчийски форум на твои съмишленици и от твоята нестандартна сексуална ориентация.;;601
нямаш място при нормалните :worry:
толерантен съм към вас нестандартните , живейте си живота, опитвайте се поколение да създавате между еднополови, но не се мъчете да ми давате тон в живота :lol15:

Вече съвсем си ми ясен какъв си набутвайки се отново в тази категория.
Какво да се прави педалите си мислят че всички са като тях.;;573
И не се нервирай че не можеш да пишеш правилно така.:worry:

fen

Левон Хампарцумян – арменския престъпник

http://kostas.blog.bg/drugi/2013/06/08/levon-hamparcumian-armenskiia-prestypnik.1118237

Братска прегръдка между Бойко Борисов, банкерът Левон Хампарцумян, Магърдич Халваджиян...

yavor1

Цитат на: пешето;255141Вече съвсем си ми ясен какъв си набутвайки се отново в тази категория.
Какво да се прави педалите си мислят че всички са като тях.;;573
И не се нервирай че не можеш да пишеш правилно така.:worry:
споко, поне  изразявай по разбираем начин своеобразната си мисъл, но си е типично за съединител като теб:worry:
сергейчо, вигенинчо, са си еврейски амбриажи , явно те са твоята осъществена мечта, щом си подръжник на това олигархично правителство:worry:
и да се пениш и да се навеждаш, ако не си ника на мая м., то няма да те забележат, ама плувай........

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания