Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

След циркът майски избори 2013

Започната от Чък Норис, Май 12, 2013, 05:20:35 PM

« назад - напред »

Светльо90

То пък досега, като са на управлявали "Грамотни" от червените, сме цъфнали и вързали ;;573;;573
IPbox 55 HD, Vu+ Zero 4k , Skystar USB HD , мотор Moteck SG-2500A , Triax 110 , LG 55LB730V, LG 55UM7100PLB

koscom

Цитат на: Veskop;248774Байно,това е така,защото ги управляват ГРАМОТНИ хора,не пожарникари и учители по физическо ;)

Аз така знам,и така ще стане,както винаги е ставало ;) Който не вярва,да дойде да види....;;573

Веско, ние с теб  си пием биричката заедно, независимо от политическите убеждения на всеки от нас! Лошо не съм видял!
Ама, тук поддръжниците на една "кауза пердута" се опитват да ми обяснят неща , на които аз съм бил свидетел и участник , а те-надежда в левия ташак на баща си/@дзумба, обичам селския ,площаден или от кухнята в Банкя словоред с гавра към форумеца-ще се уча от теб/

Milenrec

Държавна тайна - охраната на Борисов и Цветанов струва 400 000 месечно

Emo75

Цитат на: koscom;248766Ми,щото има страх! Никой освен теб и мен не казва!Що ли е този страх,да не си изгубим топлото местенце.Ей тия поддръжници на ГЕРБ като си кажат бизнеса,откъде смучат БЪЛГАРИЯ  ще се оправи тогава ,когато тръгвайки от Хасково до София видя в разстояние на поне 10 км.цехове/цехчета/, които са активни,дори и като подизпълнители!
Защо го казвам-преди 2-3 месеца бях в Германия за кой ли път!Това ,което гледах сега беше-аджеба,що няма текучество от селата към големите градове-обяснението е мнооо трудно/за "тиквтата"/ -На една отсечка-Тюбинген-Ротенбург ам Некар-имаше цехове/мини фабрики/ на SIEMENS,MERCEDES,BOSCH плюс местни малки фабрики за дърводелски изделия, дори фабриката за балончета от "Веро" е там.Няма изнасяне към "столицата -майка",няма простотии-чистота ,работа на 5 дена по 8 часа.
Людете си работят, имат в събота време да се напият и да изтрезнеят до понеделник!НЯМА НАМРЪЩЕНИ ХОРА-ВИЖДАШ САМО УСМИХНАТИ ЛИЦА! За хората от форума с материални потребности-ЕДНОЧАСОВАТА ЗАПЛАТА стига да си напълните количка от REAL,Kaufland,LIDL-да им имама кризата!Ей това когато го направи коя и да е партия в България-тя ще е...Аман от търговци,банки,дилъри на "европейски" стоки.Запомнете от мен-докато няма производство тук ,а не само услуги, който и да дойде -няма да прокопсаме, пък ако иска целия Европейски съюз застане за гъза ни/не зад гърба/.
За мен темата е приключена, за останалите -УСПЕХ!
Няма смисъл да се налива в кухи глави,длъжни сме най-вероятно да го преживеем.

Винаги са ми били интересни хора, които  ни сравняват с Германия, а от  сън да ги бутнеш, ще започнат да рисуват 5-ци.  ГЕРБ раздадоха България...или 20 години пак болна летаргия ? На ГЕРБ им спряха еврофондовете от Германия ?  :lol15:
Объркал си посоките на сравнение - това е повече от видно. Дай по на изток/юг от нас. /Справка 12 май/ Германия през крив макарон с толкова галфони !

П.С. koscom, показателен е и вота на българите в чужбина или и те са на хранилка при ГЕРБ и ги е страх ? Смешна работа сте !  
        Като изключим етническият вот  - 5:1  (ГЕРБ/БСП)
Vu+ SOLO2 ; DM800SE ; DM800 ; DM500 ; SONY KDL-46HX720, LG 42LD750
Toroidal 90 {42E; 39E; 28,2E ;23.5Е; 19E; 16E ; 13E;10Е: 9E; 7E; 4,8E; 0,8W; 4W} ; TRIAX110 {75E<-->30W}; offset 140; EMP 16:1 ; EMP 9:1

gentu

Цитат на: koscom;248777Веско, ние с теб  си пием биричката заедно, независимо от политическите убеждения на всеки от нас! Лошо не съм видял!
-наборче , та ти и Веско сте от една и съща страна на барикадата , за какви политически убеждения става на въпрос , и двамата сте анти боко!?Много ми стана интересно какви ли други политически различия може да имате?За мен политически различия са , единия десен другият ляв , ако е така , нещо ми е трудно да определя кой какъв е от двама ви?(имам подозрения , но не потвърдени де);;650
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

koscom

Единствнно и само времето ще покаже! Никога не съм гледал в чуждото канче, ама сега ми се налага да ходя често до тези "омразници" Германия, че да се съгласявам с щенията и на Меркел! Бах,как съм се прекарал-по-добре тук до Гуруто от Банкя-хем да слушам как се изхожда, хем да попивам всяка дума и да рева, като говедо от възторг!
Осаннна,Вожде! Северна Корея ти казва "ХАУ"!

koscom

Цитат на: gentu;248783-наборче , та ти и Веско сте от една и съща страна на барикадата , за какви политически убеждения става на въпрос , и двамата сте анти боко!?Много ми стана интересно какви ли други политически различия може да имате?За мен политически различия са , единия десен другият ляв , ако е така , нещо ми е трудно да определя кой какъв е от двама ви?(имам подозрения , но не потвърдени де);;650
Че питай Веско, аз съм си казал-ДСБ
п.с. Иначе иронията/подозренията -"нема леви китки", както казва Гърга в нашата компания;;650

Veskop

Абе,аз страня от тези теми,защото са безсмислени,но гледам,че и моето име се споменава,та да кажа,имаше една приказка,че ако изборите променяха нещо,щяха да ги забранят!па вие си се караите!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

koko313

Това, кой какво е казал по някаква телевизия, няма никакво значение.
Истината, е много по различна.
Проблема тук е ДПС.
Не е, тайна, че Бойко подписа големи инфраструкторни проекти с Турция без участието на ДПС.
И сега какво се получава, Турция се, бунтува не срещу България, а срещу нейното отроче, ДПС, пример Капитан Андреево.
Ще, си позволя да цитирам един мой пост и един от следващите.

Цитат на: Продуцентът;247689@koko313
БСП+ДПС, позната ограбваща и спираща еврофондонвете коалиция.
ГЕРБ+ДПС, невъзможна коалиция, която ще сложи край на герб.

И не само тези, а дори и тези от Турция, Катар и Китай.

Няма такава  политическа коалиция.

С нетърпение очаквам , да видя дали от Турция,. ще и наредят на направят икономическа такава..........

Или с две думи :

АЛЪШВЕРИШ КОАЛИЦИЯ ;;602
[SIGPIC][/SIGPIC]

Чушкопека

Цитат на: koko313;248789Това, кой какво е казал по някаква телевизия, няма никакво значение.
Истината, е много по различна.
Проблема тук е ДПС.
Не е, тайна, че Бойко подписа големи инфраструкторни проекти с Турция без участието на ДПС.
И сега какво се получава, Турция се, бунтува не срещу България, а срещу нейното отроче, ДПС, пример Капитан Андреево.
Ще, си позволя да цитирам един мой пост и един от следващите.

И не само тези, а дори и тези от Турция, Катар и Китай.

Няма такава  политическа коалиция.

С нетърпение очаквам , да видя дали от Турция,. ще и наредят на направят икономическа такава..........

Или с две думи :

АЛЪШВЕРИШ КОАЛИЦИЯ ;;602
Аз пък нямам търпение някой да заключи тая тема. Абе вие нямате ли какво да е-ете? Тук едно и също се дъвче 5-ти ден. Еми минаха изборите, било каквото било. Хайде стига вече. Както сте я подкарали до Нова Година ще коментирате изборите. Стига толкова и край, аман вече.

Emo75

Цитат на: Veskop;248788Абе,аз страня от тези теми,защото са безсмислени,но гледам,че и моето име се споменава,та да кажа,имаше една приказка,че ако изборите променяха нещо,щяха да ги забранят!па вие си се караите!

Как не се промени, бе Веско ?
След промените се промениха три неща. Комунистите станаха социалисти, циганите станаха роми и педерастите станаха гейове. Тук разликата между комунист и социалист е колкото между педераст и гей.
;;573

П.С. А иначе гледаме към Германия ! Смеееееех !
Vu+ SOLO2 ; DM800SE ; DM800 ; DM500 ; SONY KDL-46HX720, LG 42LD750
Toroidal 90 {42E; 39E; 28,2E ;23.5Е; 19E; 16E ; 13E;10Е: 9E; 7E; 4,8E; 0,8W; 4W} ; TRIAX110 {75E<-->30W}; offset 140; EMP 16:1 ; EMP 9:1

gentu

Цитат на: koscom;248785Че питай Веско, аз съм си казал-ДСБ
п.с. Иначе иронията/подозренията -"нема леви китки", както казва Гърга в нашата компания;;650
-няма ирония и "китки" , за политика иде реч , и щом ти си от ДСБ (значи уж десен) , Веско требе да е ляв - сам да си каже от кои , за да казваш че имате политически различия!?
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

koscom

Цитат на: gentu;248793ти си от ДСБ (значи уж десен)
Не "уж".С пълна сила можеш да кажеш "тъмносин"! С приятели не коментирам кой от кои е-просто съществува поносимост,общи интереси и не на последно място -приятелство! Това, което липсва при доста други!За което им благодаря, че ме търпят ненапудрен и несъобразяващ се с "конюнктурата"...;;650
п.с. Сега,като си мисля-този форум беше малко "островче" за отдих-далеч от ежедневието и проблемите...но, май се оказа архипелаг-за някои "Гулаг", за други-Сейшелски острови;;513

скиптар

някой може ли да коментира,новината по бтв тази вечер,,,за санкция от ЕС
към БГ на стойност девет милиона евро отпуснати през 2009 г.на тогавашното правителство.
;;587

Чушкопека

Цитат на: скиптар;248800някой може ли да коментира,новината по бтв тази вечер,,,за санкция от ЕС
към БГ на стойност девет милиона евро отпуснати през 2009 г.на тогавашното правителство.
Аз ще я коментирам. Да обсъждаш избори почти седмица след приключването им в сателитен форум значи или не си много наред, или жена ти не ти пуска или и двете на куп. Разбрахме вече кой за коя партия е закрийте я тая тема бе!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания