Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

HD каналите на bTV спряха при Близу!

Започната от martinz.x, Април 20, 2013, 03:38:00 PM

« назад - напред »

bate_dino

И аз няма как да проверя битрейта сега след като са спрени каналите при близу, но  бяха на единият от трите пакета с QAM256 модулатора. В този пакет бяха 3-те канала на бТВ и fashion HD.

vasilstf

Цитат на: Cavalry;242179С новите им приемници ли си? Форумът им е пропищял от тях. Аз мислех да ги имам за втора кабелна (заради Nova PL), но при идеята непрекъснато да накъсва, замръзва и да ми се разваля картината се отказах.

И между другото картината през приемник и през кам модул е съвсем различна. Аз съм сравнявал мач по bTV Action HD със същия мач по няколко чужди HD канала и няма разлика.

За съжаление съм с нов приемник. А техния форум го посещавам редовно и съм един от :s104
Но не мога да отрека, че има канали, които понякога предават много добре. Но наред с останалите проблеми, не си заслужава изобщо тяхната телевизия.

GeorgiD

Цитат на: GeorgiD;242136Сега дават по bTV HD 11-ят час. Заслужава си да се гледа този филм ;;601

Днес е Денят на Земята ;;650 ;;513 :clickme

По този случай bTV HD излъчиха филма през малките часове на нощта. Аз бих пожелал да го излъчват по-често и то в праим таима. Колкото повече хора разберат, че рушим, толкова по-скоро ще се избавим от катастрофалните последици, които са надвиснали над нас ;;601

иван77

bTV Media Group: Важна информация за зрителите: От 24 април (сряда) се налага да преустановим сигнала на bTV Action към Blizoo заради неизпълнение на договорни задължения от страна на оператора.
За да можем да продължим да ви радваме с най-атрактивните спортни програми, е необходимо да имаме коректни и изрядни договорни взаимоотношения с всички кабелни оператори.
Подготвяме за вас още вълнуващи преживявания от света на спорта и разнообразие от нови филмови заглавия.

Информация от facebook

Златанов

Да видим дали Близалките ще им клекнат. Преполагам, че да, но се надявам да не :)

Joe

Здравейте,
кой точно канали са спрели БТВ при Близу? Защото снощи вечерта всички HD канали на БТВ си вървяха при мен, вкл. Ринг ( на Близу съм ).
Или може би не съм разбрал - ще ги спират от 24.04?

bate_dino

Те и в момента си вървят, но на мястото на HD-тата са пуснати SD версиите - 720x576 и средна скорост 4000 kbps на канал.

break

Нещо си се объркал, hd каналите са спрени от няколко дни, на тяхно място вървят sd версиите. От утре ще спират btv action.

lazarus18

Не виждам къде е паниката. Явно това ще се случва при всяко преподписване на договорите.
И двете страни имат интерес да работят заедно и в някакъв момент ще се разберат.

tchefo

Зашо не спират BTV LADY а точно Btv Action за да го наблизалкат с мачовете от Шампионската лига, декември пак ще се гледа театъра с Булсат и после април  Близу.

Златанов

За мен трябва всички да ги отрежат и така ще стане най-добре. Голям праз. Да ги питам като платят правата, а никой не им излъчава помията, как ще им излезе исапа. Да пуснат ефирно Екшъна за който иска, а другите направо да ги закриват.

Миро

Вие пък какво сте ги зажалили клиентите на близалките, че им спряли екшъна? Утре вечер ще пуснат някой HD канал за тест, който по случайност излъчва и мача. :;803

Milenrec

Така е ,смееха се на Булста като ги изнудваха от бтв и сега им се връща,
интересно как вивашита няма  проблеми с тия!

Joe

Цитат на: break;242343Нещо си се объркал, hd каналите са спрени от няколко дни, на тяхно място вървят sd версиите. От утре ще спират btv action.

Ясно. Но то като им гледам картината - разлика няма. Затова не ми е направило впечатление. На мен обаче ми е все тая. По тази телевизия и сродните й канали общо взето няма какво да се гледа.

tonivet

Цитат на: Milenrec;242393Така е ,смееха се на Булста като ги изнудваха от бтв и сега им се връща,
интересно как вивашита няма  проблеми с тия!

Кое му е интересното? Виж им собствениците и сам ще се сетиш!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания