Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Къде изчезна темата за Филм+

Започната от велодог, Април 10, 2013, 02:46:54 PM

« назад - напред »

stilo72

Цитат на: Виктор;239767И в двете теми избива на мазохизъм, защо го правите не разбирам...:lol15: Четете темата за СКАЙ...;;650

Колко повече го бият по- хубаво му става.;;650
DМ500HD; PARABOLIC 1.50; INVERTO 0.3dB; 42e<<>>7w; ZHD200; Fusion TV; TRIAX-TD88; INVERTO BLACK Ultra Twin 0.2dB-39e

ВалчоП

Цитат на: stilo72;239764...темата беше изтрита, защото наистина не води до нищо добро...
С други думи - цензура по целесъобразност.
Гледам, дори и дискутирането в темата вече е обявено за мазохизъм. Очаквам нови пориви на фантазията от агитката защитници и от клуба на ласкателите (докато темата съществува, разбира се) ;;573.
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

велодог

Сега ще напиша нещо, което рязко ще увеличи шанса и тази тема драматично да изчезне.
Това, което пиша са единствено факти...не се обръщам към нито член на форума, а само ви поднасям данни.
Мислете по тях – въпреки забраните и триенето на теми

1. Булсатком е търговско дружество, което НЕ е публикувало отчета си за приходи и разходи в Търговския регистър. Въпреки изричното законово задължение за това. Моля виж справка на: https://public.brra.bg/CheckUps/Verifications/ActiveCondition.ra?guid=cbec71e05e82403f8c1eaed666b8c10b

2. Поради горното не мога да видя какви са му оборотите;
3. Правата обаче върху каналите Филм+ и ТВ+ се държат от друго дружество – БГ САТ;
4. То е косвено свързано с Булсатком (а на практика са на един собственик, май бяха и на един адрес);
5. Правата за излъчване: Те са за испанската Примера Дивизион, но НЕ цялата (освен това договорът е с кратък срок). Сега помислете ЗАЩО гледате всички мачове, като правата са дадени само за строго лимитиран брой футболни срещи;
6. Ако аз съм оператор и искам да излъчвам Филм+, то от Була искат страшни пари за правата за тоя канал. Да предположим, че ги дам – тогава те са ЧИСТА печалба за Була и БГ САТ, защото всъщност те после не плащат на Примерата за правата, а ги пускат пиратски. Е....каква е логиката?
4. Булсатком и БГ САТ са търговски дружества – това са фирми, а не хора и тяхната пламенна защита е най-малкото учудваща. Още нещо – тези фирми изкарват ЗНАЧИТЕЛНИ приходи, а не следва ли да платят и данъци за тях. Логиката ,,те крадат, ама и аз гледам аванта" не е правилната.
Моля коментирайте, оплювайте, отричайте на воля.......но все пак ако имате факти и вие кажете. Голословните плювни не са аргументи.

stilo72

Цитат на: велодог;239775Сега ще напиша нещо, което рязко ще увеличи шанса и тази тема драматично да изчезне.
Това, което пиша са единствено факти...не се обръщам към нито член на форума, а само ви поднасям данни.
Мислете по тях – въпреки забраните и триенето на теми

1. Булсатком е търговско дружество, което НЕ е публикувало отчета си за приходи и разходи в Търговския регистър. Въпреки изричното законово задължение за това. Моля виж справка на: https://public.brra.bg/CheckUps/Verifications/ActiveCondition.ra?guid=cbec71e05e82403f8c1eaed666b8c10b

2. Поради горното не мога да видя какви са му оборотите;
3. Правата обаче върху каналите Филм+ и ТВ+ се държат от друго дружество – БГ САТ;
4. То е косвено свързано с Булсатком (а на практика са на един собственик, май бяха и на един адрес);
5. Правата за излъчване: Те са за испанската Примера Дивизион, но НЕ цялата (освен това договорът е с кратък срок). Сега помислете ЗАЩО гледате всички мачове, като правата са дадени само за строго лимитиран брой футболни срещи;
6. Ако аз съм оператор и искам да излъчвам Филм+, то от Була искат страшни пари за правата за тоя канал. Да предположим, че ги дам – тогава те са ЧИСТА печалба за Була и БГ САТ, защото всъщност те после не плащат на Примерата за правата, а ги пускат пиратски. Е....каква е логиката?
4. Булсатком и БГ САТ са търговски дружества – това са фирми, а не хора и тяхната пламенна защита е най-малкото учудваща. Още нещо – тези фирми изкарват ЗНАЧИТЕЛНИ приходи, а не следва ли да платят и данъци за тях. Логиката ,,те крадат, ама и аз гледам аванта" не е правилната.
Моля коментирайте, оплювайте, отричайте на воля.......но все пак ако имате факти и вие кажете. Голословните плювни не са аргументи.
Поп Кръстьо, кажи ми за какво се бориш ти, че нещо не те разбирам?
И много ми е интересно на кой и колко плащаш ти за да гледаш телевизия?:;810
Няма да те питам, къде работиш, защото не ме интересува, но само ще ти кажа, че не откриваш топлата вода с това което си написал!
Всеки имащ интернет може да стигне до тази информация.
И аз имам достъп до Дакси и Апис и всякакви такива, но не намирам за много важно да пиша тука, кой с кого е свързан!
Не те разбирам, да не си от ДАНС или кво?
НСБОП-а се изгуби нещо.;;573
DМ500HD; PARABOLIC 1.50; INVERTO 0.3dB; 42e<<>>7w; ZHD200; Fusion TV; TRIAX-TD88; INVERTO BLACK Ultra Twin 0.2dB-39e

Пламен Тачев

Нещо като доставчика МСат и телевизията МСат, или Виваком и Виваком Арена... Няма как да кажеш на някое дружество НА КОГО и НА КАКВИ ЦЕНИ да продава. Ако ти не ме кефиш, а искаш да купиш нещо от мен, никой закон не ми забранява да ти обявя свинска цена и "ако искаш". На този принцип работят и бТВ... и както видяхме, дела не се заведоха.
1. Отчетите 100% са подадени пред данъчните, иначе щяха да ги ожулят със солидни глоби, друг е въпросът защо не са качени (той Търговският регистър е голяма драма напоследък).
2. Иди на място и поискай справка.
3. Това проблем ли е?
4. Все още не виждам проблем.
5. Я дай копие от договора, гледам, че си го чел :worry:
6. Стани оператор и сподели цената. Както и какъв точно е проблемът - последно си спомням, че ТВ7 искаха велика цена за себе си и була клекна, защото е преценил, че ще навреди на абонатите си, ако не предложи тая бозица. Търговски преговори му казват.
7. За кражбите абсолютно съм "ЗА".... само с уточнението, че була е върха на сладоледа, кабеларките не вярвам да плащат и 2 стотинки на който и да е.

P.S. Това с плащането от долния пост си го запази за някой друг форум, тук балами няма, има достатъчно мислещи хора.

велодог

Зает съм и не мога да ти отговоря сега. А с какво съм зает....проверявам ти IP-то и те търся от къде пишеш;;573
Продължавай с плювните, ама написах...само с ФАКТИ.
Аз ти дадох факти, а ти......плювни
Сега аз да те питам нещо.....колко дават са писане на един пост?

Бай Джейсън

Привет, Пламене!
Едно техническо уточнение - данъчните са си данъчни, там ясно - всичко си е подадено, па има и данъчна тайна.
"Качването" в Търговския регистър е нещо съвсем друго, по друга процедура - пред Агенцията по вписванията, а не пред НАП, НАП не го и прави (това си е работа на търговеца) и е на друго основание - Закона за счетоводството. Защо не го правят, не знам, щото от отчетите трудно можеш да разбереш ей сега, днеска, дали има сейф за гепене в някой офис или нещо такова :) Там всичко е обобщено, подробности - йок. Това, че не ги обявяват, само им влече глобички ежегодно от 2 хилки, е, голяма работа :D
А инак - Була си има достатъчно фенове, нема лошо да се чуват и други мнения- вредят им не повече от глобичката от 2 хилки годишно :)

stilo72

Цитат на: велодог;239778Зает съм и не мога да ти отговоря сега. А с какво съм зает....проверявам ти IP-то и те търся от къде пишеш;;573
Ако тоя поуст е към мене ще ти кажа, че здравата си го закъсал!
Нападнали са те виртуалните противници.;;573;;650

Вито

Цитат на: велодог;239778Зает съм и не мога да ти отговоря сега. А с какво съм зает....проверявам ти IP-то и те търся от къде пишеш;;573
Бате пука ми,че знаеш къде да провериш данни за дадена фирма и да почнеш да публикуваш и да плюеш.За тези 40 поста си доста нагъл ми се струва.Ако искаш провери и моето IP макар,че незная кво е това.Защо си мислиш ,че като напишеш ДАНС,НСБОБ и там разни такива си нещо повече от всеки тук.И ти си бай ..й като всички нас ама айде.
Какво толкова те вълнува БГ САТ,Булсат,че отвори наново тема за това.
Не сме тъпи разбрахме каква ти е идята и че искаш да се докажеш ама я укроти малко топката.
Uclan 4K pro

Пламен Тачев

Моя грешка, смесих щатовете, прав си напълно. Т.е. по-важният въпрос, за плащането на данъци, е уточнен.*

Иначе от Търговския интересната част е да видиш баланса и да си направиш груби сметки накъде отива фирмата (както салатата с милионите заеми от банка).
Поздрави!
А темата е наистина безсмислена, мое мнение...

* доколкото плащането на данъци  в БГ е уточнено въобще :lol15:

Бай Джейсън

Давам ти "thanks" за това:
"доколкото плащането на данъци  в БГ е уточнено въобще".
Ужасно прав си ;)

велодог

Цитат на: Вито;239784Бате пука ми,че знаеш къде да провериш данни за дадена фирма и да почнеш да публикуваш и да плюеш.За тези 40 поста си доста нагъл ми се струва.Ако искаш провери и моето IP макар,че незная кво е това.Защо си мислиш ,че като напишеш ДАНС,НСБОБ и там разни такива си нещо повече от всеки тук.И ти си бай ..й като всички нас ама айде.
Какво толкова те вълнува БГ САТ,Булсат,че отвори наново тема за това.
Не сме тъпи разбрахме каква ти е идята и че искаш да се докажеш ама я укроти малко топката.

Отворих наново темата, защото предната беше брутално изтрита като се спомена словочетанието "неспазване на авторски права" (права за разпространение) и Булсатком (БГ САТ). Не ми пука дали пиратстват, нито аз ги храня, нито те мен. Работата е там, че има и по-безпредметни теми във форума, ама те не изчезват така скоропостижно. Дреме ми, ама е тъпо да има такава яростна защита на едно търговско дружество и всяко друго мнение - да се трие. Ако не съм прав - кажете с аргументи "не си прав", но не....тук се трие.

stilo72

Цитат на: велодог;239788Отворих наново темата, защото предната беше брутално изтрита като се спомена словочетанието "неспазване на авторски права" (права за разпространение) и Булсатком (БГ САТ). Не ми пука дали пиратстват, нито аз ги храня, нито те мен. Работата е там, че има и по-безпредметни теми във форума, ама те не изчезват така скоропостижно. Дреме ми, ама е тъпо да има такава яростна защита на едно търговско дружество и всяко друго мнение - да се трие. Ако не съм прав - кажете с аргументи "не си прав", но не....тук се трие.
Още по- тъпо е да плюваш по нещо, което сам твърдиш, че не те засяга!
А колко са ти издържани аргументите е друга тема!

велодог

Цитат на: stilo72;239790Още по- тъпо е да плюваш по нещо, което сам твърдиш, че не те засяга!
А колко са ти издържани аргументите е друга тема!

С радост чакам да обориш аргументите....;;573
Както от правна, така и от фактическа страна....давай
Ама ти се чудя кога ще разбереш смисъла на темата

stilo72

Цитат на: велодог;239792С радост чакам да обориш аргументите....;;573
Както от правна, така и от фактическа страна....давай
Ама ти се чудя кога ще разбереш смисъла на темата
Моля те, светни ме за смисъла на темата?:;810

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания