Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

INVERTO BLACK ULTRA

Започната от junelis, Март 26, 2013, 02:24:53 PM

« назад - напред »

themaster301

Invacom 0.3 dB C120 flange LNB

Model SNF-031. Very low noise. Great price. Boxed.
In every respect therefore this is an ultimate LNB. C120 flange LNBs fit on feedhorns
Please note that all Invacom LNBs are low output LNBs and work well on cable runs that are
shorter than 20m. For longer cable runs it is best to use either the Titanium type if a
40mm clamp LNB is needed or the Inverto type if the C120 flange type is needed. Both these
LNBs are high output and can drive a signal down much longer cables than the Invacom.
Please note that there is no significant difference between a
0.1db, 0.2dB or 0.3dB LNB.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

Triax

При различните честоти и поляризации затихването е различно. Принципно се пише средна стойност на затихването (typ.), но на някои конвертори пишат най-малкото затихване...

Zzipper

Пичове ако сменя конвертора edisiоn SL-1 с Inverto Black Ultra дали ще има осезаема разлика в dB?
EDISIОN 100 см aluminium offset,
Powersat DG380S H-H Motor,
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

miros123

Pasat Ф140, LNB Inverto 0,3db, Super PowerJack 12", NP-601, {DM500s, DM800PVR} - clone {Gemini - mbox 0.4}, {Vu+ solo2}, {4[FONT="]°[/FONT]W-57[FONT="]°[/FONT]E}

Ooo_Pepi

За кой спътник става дума все пак ?
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

elektrik

ЦитатПичове ако сменя конвертора edisiоn SL-1 с Inverto Black Ultra дали ще има осезаема разлика в dB?        
Допуснах тази грешка. edisiоn SL-1 е пълен т***к. За нищо на света не ги купувайте!
[SIGPIC][/SIGPIC]Антени Offset: 110 х 120см (Tecatel), 72 х 82см (ITV Partner), приемници: 2x DreamBox 800 HD PVR, Мултифийд: 16E, 19.2E, 39E 45E, 46E.

Zzipper

Цитат на: Ooo_Pepi;289632За кой спътник става дума все пак ?

За моторизирана чиния.

ПП. Аз не съм недоволен, но се чудя дали ще изстискам някой децибел отгоре?
EDISIОN 100 см aluminium offset,
Powersat DG380S H-H Motor,
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

Ooo_Pepi

Този едисион не съм го тествал, но от тези които съм... блек ултра ми е в класацията.
Освен това един такъв е 25лв. какво има да се чудиш... взимай един и пробвай.
Двойния е малко по-добър от еденичния.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

kral1

Цитат на: Ooo_Pepi;289646Този едисион не съм го тествал, но от тези които съм... блек ултра ми е в класацията.
Освен това един такъв е 25лв. какво има да се чудиш... взимай един и пробвай.
Двойния е малко по-добър от еденичния.

С две ръце съм за!;;650
Max 800 HD SE, Max 800 HD, офсет: 120, 2x 80, Inverto: Black UltraTwin, Black Premium Twin, Circular Black Pro, Samsung 65CU7172,65", Smart, UHD 4K

фолкръм

Цитат на: Ooo_Pepi;289646Двойния е малко по-добър от еденичния.
Четворния не двойния ;)

Сложи си четворен за някой децибел отгоре.
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

Ooo_Pepi

Имам и четворен, но с него не съм правил преки сравнения с двоен и еденичен.
Но съм правил сравнения между двоен и еденичен и двойния показа 1db повече.

Sent from my SM-N9005

риваи

Ето това чудо MTI AP8-XTS2E-FBL бие отвсякъде Inverto black ultra. Ама знам ли - може и аз най-накрая да съм уцелил златната бройка.

SERHI1970

Към днешна дата inverto black ultra ли е най добрият избор за офсетки!
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Вас

Цитат на: риваи;289774Ето това чудо MTI AP8-XTS2E-FBL бие отвсякъде Inverto black ultra. Ама знам ли - може и аз най-накрая да съм уцелил златната бройка.

Този въпрос си го зададох и аз точно преди една година и след доста четене тук във форума и в другия форум и поради липса на двоен такъв MTI си купих двойното Inverto Black. Моето скромно мнение клони обаче към MTI-то. Предишния ми пак двоен конвертор беше MTI, същата опаковка като по-горе посочения, но от по-долния клас - Classic(този е Supreme). Разликата в усилването на сигнала  беше незначителна, дори на някои HD транспондери MTI -то изкарваше по-силен сигнал, при SD Inverto-то е с видимо по силен сигнал. Друго което ми направи впечатление е, че при дъжд и сняг сигнала пада повече с Inverto-то, отколкото с MTI-то.
Все още у нас се намира двоен от старата серия High Line, който изкарва още по-силен сигнал, но цената е 65-70лв. и на мен ми се видя много.
Аз не притежавам уреди за настройка, не мога да гледам и другите показатели на сигнала, пиша само за това, което се вижда с просто око.;;650

P.S. Ето  едно мнение, което допълва картинката....в случая става въпрос за същата серия, но четворен. Пост №2;;650

http://dtv-bg.com/showthread.php?t=31857
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

сателита

Цитат на: SERHI1970;462813Към днешна дата inverto black ultra ли е най добрият избор за офсетки!
Към днешна дата там където видя слаб сигнал на ръба и картината накъсва, слагам Black ultra и решавам проблема. На някой от конверторите които свалям не се чете марката от старост, но Invacom и MTI   познавам от миналото. Преди 5 години бяха добри, аз също ги препоръчвах, но сега  black ultra е № 1
Ето цитат от списанието Satellit Empfang & Technik. (In German) :
Inverto Ultra LNBs - Remain at No.1

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания