Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Гледай Полсат фулл

Започната от dj_azam, Март 09, 2013, 08:07:10 AM

« назад - напред »

dj_azam

ето ви малка програмка за гледане на Айпи Тв (Полсат фулл),чрез ВЛЦ.
разархивирате и пускате>веептвлц,натискате 1 и ентер, след което ви излиза Дос прозорец където са написани програмите по номерация.Натискате ентер докато стигнете до края(до 75'и  канал) ,след ...to exit: тука пишете номера на избрания от вас канал. Не затваряйте Дос програмата, ако се наложи да смените канала просто махнете ВЛц'то. Като вече е писан номер на канал+ентер ,то само си отваря Влц.Предварително трябва да имате инсталиран VLC Player.:sat::;801Програмата ще го кача на Ъплоуда.WeebTVLC

Боби_77

При мене не работят.

boboturboto

Цитат на: dj_azam;233600ето ви малка програмка за гледане на Айпи Тв (Полсат фулл),чрез ВЛЦ.
разархивирате и пускате>веептвлц,натискате 1 и ентер, след което ви излиза Дос прозорец където са написани програмите по номерация.Натискате ентер докато стигнете до края(до 75'и  канал) ,след ...to exit: тука пишете номера на избрания от вас канал. Не затваряйте Дос програмата, ако се наложи да смените канала просто махнете ВЛц'то. Като вече е писан номер на канал+ентер ,то само си отваря Влц.Предварително трябва да имате инсталиран VLC Player.:sat::;801Програмата ще го кача на Ъплоуда.WeebTVLC

казва се скрипт,който ползва добре познатите стриймове(събрани на едно място,такъв има и за българските,но са еднодневки,най-редовни са руснаците).
;;573

dj_azam

Цитат на: Боби_77;236123При мене не работят.
Боби нещо не го правиш както трябва, при мен няма проблеми....Сега са добавили още канали, вместо 75 сега след 81 си пишеш номера на канала, пробвано е преди минутка,, успехх.

Dimitko_k

Цитат на: dj_azam;236197Боби нещо не го правиш както трябва, при мен няма проблеми....Сега са добавили още канали, вместо 75 сега след 81 си пишеш номера на канала, пробвано е преди минутка,, успехх.

и при мене не става пише но фрее слод авалибле :;812

Плам71ен

При мен също нищо не става

skyboy

Всичко си работи!
Търсете проблема при вас.

http://store.picbg.net/pubpic/D3/F9/7d5ec3c54295d3f9.JPG

dj_azam

Цитат на: Плам71ен;236273При мен също нищо не става
колеги прочетете внимателно написаното по горе, проблема е при вас,
;;650

angeljorj

Коя версия на ВЛС използвате ?
Dreambox 800 PVR

ivandz

Версия на VLC 1.1.3 отваря но много насича, може да е и от нета;;601
VU+Uno 4K Parabola 1.40 (90Е-34W)

angeljorj

Стана с Влс  1.1.3 но прекъсва с 2.0.5 опитах преди това но поне при мен не се получи
Dreambox 800 PVR

dj_azam

Цитат на: angeljorj;236289Коя версия на ВЛС използвате ?
2.0.5 -при мен е тази версия ;;513 ,тази сутрин има проблем с каналите(нито едно не тръгна) или можеби при мен е така....

Плам71ен

Цитат на: Dimitko_k;236218и при мене не става пише но фрее слод авалибле :;812

Същото пише и при мен.С 2.0.5 съм.

MetaMan

Аз съм с 1.1.8 и работи перфектно ;)
Много благодаря колега ;;650

кадарка

работи супер имаше някъде и JSC+SPORT 13E

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания