Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

NETA 5512 DCR-C няма меню инсталация

Започната от окроб, Февруари 23, 2013, 10:37:51 AM

« назад - напред »

окроб

Купих си този приемник, но много интересно, като вляза в меню и няма икона инсталация. В меню "сервиз" има най-долу Operator Settings, но иска някакъв 9 цифрен код.
Какъв може да е? Пробвах със всички стандартни кодове, като нули и 123...
Моля за помощ !!!
Или ако знае някой как да му направя HARD reset да пише, защото със фабричния не става нищо, а не мога да го пусна да търси канали

окроб

хм странното е, че като влезеш в главното меню липсва меню "Инсталация".
Влизам в Система / Сервиз и та има :
- Информация
- Фабричен ресет
- OTC обновяване на софтуер
- OTC обновяване на канали
- Operator Settings
Предполагам, че от последното мога да активирам Меню Инсталация да се вижда в главното меню, но тук иска SUPER PIN (9 символа)

ICO42

Стандартни пароли за отключване на приемниците:
NETA SD - 5892
NETA HD - 3333
Especta - 1234

No pain, no gain

окроб

... благодаряяямм ама трябва да е 9 символа :)

окроб

Никой ли не се е сблъсквал с подобрен проблем?
Научих начин за ресет и искам да го споделя:
Включвате приемника в контакта и започвате да помпите бутон МЕНЮ и се ресетва, проверява за ъпдейт на софта и ъпдейт на каналите, но за съжаление моят проблем остава, защото няма как да вляза в скритото меню да му задам PID.

ТВ1000

В коя кабелна е работил този приемник?
1.20 парабола от "ВОМ" , 0.60 тенекия от булсат, DVB-C -> Екском HD;  DVB-S2 -> Opticum 9500HD, Amiko 4K.

окроб

нямам идея, купих го от един пазар, знам че като го пуснах и ми изписа, че не открива сигнал и да се обадя на някакъв номер, който започваше с 0700 ... и там нещо си, но не обърнах внимание и влязох в настройките и го ресетнах и повече не излезе това съобщение

Радослав76

Цитат на: окроб;230871нямам идея, купих го от един пазар, знам че като го пуснах и ми изписа, че не открива сигнал и да се обадя на някакъв номер, който започваше с 0700 ... и там нещо си, но не обърнах внимание и влязох в настройките и го ресетнах и повече не излезе това съобщение
Аз съм имал този проблем и едни техници ми помогнаха. Слага се друг софтуер.  Сменя се през скарт буксата но го направиха други хора и незнам точно как става. Питай как се сменя софта

явор.станев

Захарко

Цитат на: окроб;230032хм странното е, че като влезеш в главното меню липсва меню "Инсталация".
Влизам в Система / Сервиз и та има :
- Информация
- Фабричен ресет
- OTC обновяване на софтуер
- OTC обновяване на канали
- Operator Settings
Предполагам, че от последното мога да активирам Меню Инсталация да се вижда в главното меню, но тук иска SUPER PIN (9 символа)
555555555 ... поне това открих аз, но на мен не ми се показва това меню :(

весо

Повдигам тази стара тема, ако някой знае какъв е този 9-цифров super pin за този кабелен приемник - ще му бъда благодарен

11012V

Всеки кабелен оператор си слага негов Super Pin, кажи кой ти е оператора и от кой град ?

весо

Оператора е Telnet Горна Оряховица.

TUISTERa

Супер пина се слага от оператора. Няма как някой да ти го каже, освен ако не е техник при оператора, а може и те да не знаят.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания