Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

За кой бихте гласували

Започната от BULLET, Февруари 20, 2013, 09:38:27 AM

« назад - напред »

За кой бихте гласували

?СП
36 (8.5%)
?ПС
11 (2.6%)
?ЕРБ
211 (50%)
?дружение на протестиращите
45 (10.7%)
?РУГИ
119 (28.2%)

Общ брой гласове: 422

dodo_pv

Емо, стой по-назад от тях или малко в страни, че ги плодиш и стават повече :D. Хората с мисъл в главата разбраха, че народите наоколо, а и по-надалеч, са под диктатурата на финансовата олигархия, назначаваща и сваляща президенти и правителства. Ако не беше Пожарникаря, семчатката нямаше да го разбере. Рядко се намира по някой, който "да измете розите и разрови л@йната" под тях. Не, че може да пребори системата с посредствения си антураж, но поне показа на обикновените хора какво се случва. От тук нататък, всеки сам да си решава. Бедната държава е достояние на простия народ.
;)

Zzipper

Само едно не мога да си обясня - тея неща, които излизат наяве в момента, ако се бяха случили в някоя западна държава да речем Англия, ми тая партия щеше да е пътник, а ние тука какво, като овцете - преизбирай, че малко ни клатиха 4 години....
:c040:
EDISIОN 100 см aluminium offset,
Powersat DG380S H-H Motor,
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

Emo75

Цитат на: Zzipper;241429Само едно не мога да си обясня - тея неща, които излизат наяве в момента, ако се бяха случили в някоя западна държава да речем Англия, ми тая партия щеше да е пътник, а ние тука какво, като овцете - преизбирай, че малко ни клатиха 4 години....
:c040:

4 години ??? Никога не съм предполагал, че българина може да страда толкова от амнезия !
Да, ако преди години някои хора вместо да преименуват партии си ги бяха вкарали там където им е мястото, нещата щяха да изглеждат различно !
А не в момента /2013 година/ да ни клатят още Станишковци и сие. Едно долнопробно театро....
Vu+ SOLO2 ; DM800SE ; DM800 ; DM500 ; SONY KDL-46HX720, LG 42LD750
Toroidal 90 {42E; 39E; 28,2E ;23.5Е; 19E; 16E ; 13E;10Е: 9E; 7E; 4,8E; 0,8W; 4W} ; TRIAX110 {75E<-->30W}; offset 140; EMP 16:1 ; EMP 9:1

ВалчоП

Цитат на: Zzipper;241429...в някоя западна държава да речем Англия, ми тая партия щеше да е пътник...
В тези държави не партията, а съответният политик става пътник. Партиите там не са от лидерски тип (блокът на този, движението на онзи) ами са базирани на друга основа.
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Longines

Вижте какво момчета,както и да го въртиме,откъдето и да го гледаме,има само една единствена възможност,да не се върнат Станишев и Доган!Аз, не искам, никога повече да се връщат!Ако някой знае друга рецепта,нека сподели!
Това все едно да избираш между Дриймбокс и ВУ,при положение ,че съществува Екстренд,но дълго време няма да има внос!Правя това сравнение,като се досещате кои са Дрийм мултимедия и колко закоравели бетонирани почитатели имат!

Zzipper

Цитат на: Emo75;2415914 години ??? Никога не съм предполагал, че българина може да страда толкова от амнезия !
Да, ако преди години някои хора вместо да преименуват партии си ги бяха вкарали там където им е мястото, нещата щяха да изглеждат различно !
А не в момента /2013 година/ да ни клатят още Станишковци и сие. Едно долнопробно театро....

Ти освен да плюеш по комунистите да си беше отворил малко очите и ушите, защото през последните 4 години не комунистите ни управляваха, а мутрите начело с баш мутрата Борисов, човек от подземния свят и тея миндили направиха такива мизерии и така се облагодетелстваха, е*аха майката на всички, а за теб е важно само да не са Станишев или Доган, ама да те е*ат Бойко и Цецо може нали, щото не са комунисти. Много ти е смешен довода. Интересно ми е след 20 години с какви комунисти още ще се оправдаваш. В другите държави от бившия соц блок отдавна не се връщат към комунистическата си история, а гледат напред и се развиват, само тука 23 години ни пълнят глвата с тея лозунги "анти-комунисти", за да ни спечелят гласовете и после ни е*ават от всякъде. Толкова ли е прост тоя народ не мога да разбера?!? :hammer:
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

hajduk

Цитат на: Longines;241644Вижте какво момчета,както и да го въртиме,откъдето и да го гледаме,има само една единствена възможност,да не се върнат Станишев и Доган!Аз, не искам, никога повече да се връщат!Ако някой знае друга рецепта,нека сподели!
Това все едно да избираш между Дриймбокс и ВУ,при положение ,че съществува Екстренд,но дълго време няма да има внос!Правя това сравнение,като се досещате кои са Дрийм мултимедия и колко закоравели бетонирани почитатели имат!
Подкрепям напълно основната идея, макар, че съм почитател на Дрийм мултимедия .... но си имам моите причини за това и не смятам да се обяснявам на някого за избора си ... Използваната алегорията е неуместна за масовия случай и удобна само за Екстренд феновете ...:lol15:
P.S. Иначе добре си ги навървил ...
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

Longines

:n110:
Не човек, а желязо ,просъскал агента фашист!
Тихо мъртвия казал!НЕ,КОМУНИСТ!

Longines

Цитат на: Zzipper;241652..... ама да те е*ат Бойко и Цецо може нали, щото не са комунисти.
Ако ще ме шиба някой и нямам избор,предпочитам Бойко да е!А тебе ще те шиба и Бойко!

hajduk

Цитат на: Longines;241655:n110:
Не човек, а желязо ,просъскал агента фашист!
Тихо мъртвия казал!НЕ,КОМУНИСТ!
СбъркАл си пича, Рейс!:lol15:
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

Longines

Не бе,ти пък го вземаш много навътре!За тоя, над тебе е!Просто беше бного бърз!

Zzipper

Цитат на: Longines;241658Ако ще ме шиба някой и нямам избор,предпочитам Бойко да е!А тебе ще те шиба и Бойко!

Е тва е да си тъп и прост, обвиняваш комунистите, защото са те е*али толкова години, ама тея сегашните нямаш нищо против да те е*ат. :lol15:
Извинявай, че те питам ама някакси сега по-мазно ли ти влиза или просто обичаш да ти е отзад?
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

пешето

Виж Лонг, ако ще сравняваш мутри,комунисти,турци... със сат приемници , значи тези еба*ите дето искаш да те шиб@т трябва да ги сложиш при СД приемника или най-много Арива(без да се обиждат притежателите на такъв):lol15:

Longines

Не знаех,че Станишев го вади в 1080Р!
Я, пролетариите как се надушват и обединяват!Сигурно вие сте девствени и отдолу и отгоре!:worry:

пешето

Цитат на: Longines;241664Не знаех,че Станишев го вади в 1080Р!
Я, пролетариите как се надушват и обединяват!Сигурно вие сте девствени и отдолу и отгоре!:worry:

Не зная какво имаш предвид "девствен отгоре" ама знам ли може да си еб@н в главата щом искаш още да гледаш в 576:D

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания