Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

За кой бихте гласували

Започната от BULLET, Февруари 20, 2013, 09:38:27 AM

« назад - напред »

За кой бихте гласували

?СП
36 (8.5%)
?ПС
11 (2.6%)
?ЕРБ
211 (50%)
?дружение на протестиращите
45 (10.7%)
?РУГИ
119 (28.2%)

Общ брой гласове: 422

пешето

Цитат на: BULLET;240088Не можеш да квалифицираш кой какъв е по това какви са убежденията му! Това е елементарно и жалко! Със същата сила може да се каже че тея от графа други са утопаджий! Всеки повярвал на различен месия! Всеки е в правото си да изрази политически убеждения и пристрастия без да обижда другите! Мойто лично мнение е че тези които подкрепят герб не са цъфнали но поддържат едно ниво което в световната криза им отърва и не виждат кой може да им даде повече, а по скоро виждат по малко в другите. Лично мойта заплата е намалена от както е ГЕРБ на власт но пак ще гласувам за тях!Защото вече цялата е на светло а не като преди! Приказките за притискане на бизнеса са глупости! ТОва да накараш някой да си плаща данъците и осигуровките на хората е нормалното а не притискане

Що не се скриеш Ве.Направи си някаква тема за да ни пишеш гРоб колко са велики.
200 души гласували в анкетата ти за тез нещастници от 16000 потребители във форума. Ти се сети какъв % сте.:lol15:

BULLET

Цитат на: пешето;240100Що не се скриеш Ве.Направи си някаква тема за да ни пишеш гРоб колко са велики.
200 души гласували в анкетата ти за тез нещастници от 16000 потребители във форума. Ти се сети какъв % сте.:lol15:

Виж ся малкия, няма да падам на нивото ти и да се крия. За последен път казвам всеки има право да бъде какъвто иска. Има избори всеки гласува за който си иска и се гледа резултата, това е демокрацията! Анкетата също е по желание! Въпреки че моето лично мнение е че в България гласуването трябва да е задължително.
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

fen

ГЕРБ взе властта през 2009 г. с обещанието да бъде различна от дотогава управлявалите партии.
Изпълнените обещания на ГЕРБ са предимно в периферните сфери - от рода на строителството на новата спортна зала. Или ако са изисквали минимално усилия - като
19-километровата автомагистрала "Люлин"
Другият вариант е обещанията да са изпълнени частично. Ако увеличението от 6,5% на вдовишките пенсии се смята за пари.
Или ако намаляването на осигуровките с 0,2% е облекчаване на финансовата тежест.

1. Запазване и разкриване на 200 хиляди нови работни места - неизпълнено. Вместо това в страната има 400 хиляди нови безработни.
2. Увеличаване доходите и стандарта на живот на българските граждани и приближаването им до средноевропейските стандарти - неизпълнено.
Вместо това заплатите са замразени, а освен това 30% от тях са изядени от инфлацията.
3. Подкрепа на проекта за АЕЦ "Белене" като частен проект - неизпълнено. Правителството отказа строителството на централата и поиска строителството на 7-ми блок на АЕЦ "Козлодуй".
4. Гратисен период за погасяване без лихви за задължения на фирми към държавата, ако тя не е платила свои дългове към същите компании - неизпълнено. В момента бизнесът трябва да плаща задълженията си с лихвите, а правителството дължи 450 млн. лв. на бизнеса.
5. Запазване и увеличаване на фискалния резерв - неизпълнено.
6. От свързването на митниците и НАП в единна информационна система в бюджета ще влязат 2 млрд. лв. от акциз и ДДС - неизпълнено. Системите са свързани само частично.
7. Няма да се вдигат държавно регулираните цени на ток, парно, вода - неизпълнено. Всяка година те се увеличават.
8. Държавата ще поеме акциза върху горивата на земеделските производители - неизпълнено.
9. Ежегодно осъвременяване на пенсиите с коефициент по-близък до нарастването на осигурителния доход - неизпълнено.
10.  Насърчаване оставането на работа след придобиване право на пенсия чрез бонуси, водещи до по-висока пенсия при всяка година допълнителна заетост - неизпълнено.
11. Повишаване на добавката към пенсията на самотните пенсионери от 20 на 40 на сто от пенсията на починалия съпруг/съпруга за около 600 хиляди пенсионери - частично е изпълнено, като тези пенсии са вдигнати със 6,5% вместо с 20%.
12. Въвеждане на ежемесечна добавка към към личната пенсия или сбора от пенсиите на хората над 75-годишна възраст в размер не по-малък от 50 лева - неизпълнено.
13. Намаляване на осигуровките с 5% - неизпълнено, защото де факто са намалени само с 0,2%. Първо ги снижиха с 2%, но после ги увеличиха с 1,8%.

и т.н.;;602:s104

BULLET

Цитат на: fen;240104ГЕРБ взе властта през 2009 г. с обещанието да бъде различна от дотогава управлявалите партии.
Изпълнените обещания на ГЕРБ са предимно в периферните сфери - от рода на строителството на новата спортна зала. Или ако са изисквали минимално усилия - като
19-километровата автомагистрала "Люлин"
Другият вариант е обещанията да са изпълнени частично. Ако увеличението от 6,5% на вдовишките пенсии се смята за пари.
Или ако намаляването на осигуровките с 0,2% е облекчаване на финансовата тежест.

1. Запазване и разкриване на 200 хиляди нови работни места - неизпълнено. Вместо това в страната има 400 хиляди нови безработни.
2. Увеличаване доходите и стандарта на живот на българските граждани и приближаването им до средноевропейските стандарти - неизпълнено.
Вместо това заплатите са замразени, а освен това 30% от тях са изядени от инфлацията.
3. Подкрепа на проекта за АЕЦ "Белене" като частен проект - неизпълнено. Правителството отказа строителството на централата и поиска строителството на 7-ми блок на АЕЦ "Козлодуй".
4. Гратисен период за погасяване без лихви за задължения на фирми към държавата, ако тя не е платила свои дългове към същите компании - неизпълнено. В момента бизнесът трябва да плаща задълженията си с лихвите, а правителството дължи 450 млн. лв. на бизнеса.
5. Запазване и увеличаване на фискалния резерв - неизпълнено.
6. От свързването на митниците и НАП в единна информационна система в бюджета ще влязат 2 млрд. лв. от акциз и ДДС - неизпълнено. Системите са свързани само частично.
7. Няма да се вдигат държавно регулираните цени на ток, парно, вода - неизпълнено. Всяка година те се увеличават.
8. Държавата ще поеме акциза върху горивата на земеделските производители - неизпълнено.
9. Ежегодно осъвременяване на пенсиите с коефициент по-близък до нарастването на осигурителния доход - неизпълнено.
10.  Насърчаване оставането на работа след придобиване право на пенсия чрез бонуси, водещи до по-висока пенсия при всяка година допълнителна заетост - неизпълнено.
11. Повишаване на добавката към пенсията на самотните пенсионери от 20 на 40 на сто от пенсията на починалия съпруг/съпруга за около 600 хиляди пенсионери - частично е изпълнено, като тези пенсии са вдигнати със 6,5% вместо с 20%.
12. Въвеждане на ежемесечна добавка към към личната пенсия или сбора от пенсиите на хората над 75-годишна възраст в размер не по-малък от 50 лева - неизпълнено.
13. Намаляване на осигуровките с 5% - неизпълнено, защото де факто са намалени само с 0,2%. Първо ги снижиха с 2%, но после ги увеличиха с 1,8%.

и т.н.;;602:s104

Съгласен съм колега, но не виждам кой от предложените може да направи повече в момента. Положението е много не приятно, алтернатива няма поне не по добра, за по лоши бол. за себе си мога да кажа че това е последен шанс който им давам.После ще съм първия с камъните най отпред.Така че да му мислят

Що се отнася до създаването на темата, направих я за да видя нагласите на колегите, като гледам на тях също им е интересна, посещаемостта показва това.Ако админите мислят че е в нарушение на правата на някой или свободите му могат винаги да я изтрият
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

Milenrec

Кой каквото иска да си приказва,но аз не мога се сетя за едно положително нещо да са направили герберите!

Със сигурност хората живеят по зле от преди да дойде на власт пожарникаря!

Разбира се всеки ше гласува за който си иска и щом им харесва статуквото
нека гласуват пак за буда!

Аз досега съм гласувал на всички избори ,но вече няма да гласувам щот не виждам смисъл!

paradise

Цитат на: BULLET;240088Лично мойта заплата е намалена от както е ГЕРБ на власт но пак ще гласувам за тях!
Ти и другите дето ще гласувате за герб потърсете помощ от психолог!
Не искам да те обиждам а да ти помогна ;)

пешето

Цитат на: BULLET;240088Лично мойта заплата е намалена от както е ГЕРБ на власт но пак ще гласувам за тях!Защото вече цялата е на светло а не като преди!
Виж ся батковото. Моята заплата е на светло откакто я изкарвам а не от миналата година.Сигурно всички гербаджии сте били на тъмно до сега.
А ФЕНА много добре е постнал каква са я свършили "гробарите" :worry:

Veskop

На мен пък ми е чудно Тиквоний Будата ако успее "да спечели" изборите с кой ще се оправдава?!?Или той е толкова нагъл и тъп,че пак Станишев ще му е виновен?Пу-пу,дано да не видим резултата.... ;;573
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

BULLET

Цитат на: Veskop;240128На мен пък ми е чудно Тиквоний Будата ако успее "да спечели" изборите с кой ще се оправдава?!?Или той е толкова нагъл и тъп,че пак Станишев ще му е виновен?Пу-пу,дано да не видим резултата.... ;;573

С него си от първия мандат:) нали си е опозиция сега:)))

Успех на всички!;;650
В темата ще пиша отново на 12 май вечерта;;602

Зелен

Тя държавата от много време се управлява от хора,които не са в парламента. От тези в парламента зависи единствено,дали ще помислят и за нормалните хора,или ще наблегнат само на собствената си изгода и на тези в сянка,които ги контролират. Проблемът е,че всички до момента позабравяха обикновения човек(с малко изключения от време на време). Има обаче едни,дето не искам да ги чувам и виждам,защото те без изключения не се сещат за обикновените хора и вече няколко пъти връщаха държавата с много назад.

bokarium

Я по добре вместо да гласувате за досадни партии , гласувайте само за мен аз поне ще съм независим депутат , и от мен няма да зависи нищо :)
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

Emo75

"Събота...по обяд....Южния Парк...Рейсове наредени по булеварда...Цигани със знаменца и тениски. Митинг на БСП. Ще връщат България. И те. Не искам да псувам... Не искам да псувам. не искам да псувам. Не искам да псувам. Не искам да псувам.Не искам да псувам. Не искам да псувам. Не искам да псувам . Не искам да псувам . Не искам да псувам. Не искам да псувам........................"

:lol15:   :lol15:    :lol15:     :lol15:     :lol15:    :lol15:
Vu+ SOLO2 ; DM800SE ; DM800 ; DM500 ; SONY KDL-46HX720, LG 42LD750
Toroidal 90 {42E; 39E; 28,2E ;23.5Е; 19E; 16E ; 13E;10Е: 9E; 7E; 4,8E; 0,8W; 4W} ; TRIAX110 {75E<-->30W}; offset 140; EMP 16:1 ; EMP 9:1

пешето

Е Емо къде се изгуби? Аз си мислех че сте на по бира а то били сте в Южния парк.;;650

Emo75

Цитат на: пешето;240210Е Емо къде се изгуби? Аз си мислех че сте на по бира а то били сте в Южния парк.;;650

Винаги съм зад теб, знаеш, след като почнеш да плескаш глупости ! ;;650
Vu+ SOLO2 ; DM800SE ; DM800 ; DM500 ; SONY KDL-46HX720, LG 42LD750
Toroidal 90 {42E; 39E; 28,2E ;23.5Е; 19E; 16E ; 13E;10Е: 9E; 7E; 4,8E; 0,8W; 4W} ; TRIAX110 {75E<-->30W}; offset 140; EMP 16:1 ; EMP 9:1

пешето

Цитат на: Emo75;240212Винаги съм зад теб, знаеш, след като почнеш да плескаш глупости ! ;;650

Естественно че след Мен. Нали някой трябва да ви води!То трябва пипе за да се оправяш сам.;;573

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания