Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Сашо Диков в Нова тв. с предаване всяка събота 16 ч.

Започната от Досев, 19-02-2013, 21:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Досев

[SIGPIC][/SIGPIC]

pmhawk

Коритаров задава директни въпроси-капанчета. Дори наскоро каза, как като са пътували да отразят бедствие са ги върнали от Нова ТВ да не злепоставят Етем. Така какви ли са им всичките предавания реално.

register

подлога... ей българинът е уникално същество
наистина няма нужда от пазач българският казан в ада
до вчера наричахте канала му българска ал джазира
а сега, когато получи предаване в национален ефир - вече е подлога
хем му се възхищавате как единствен е винаги в горещата точка и предава пряко, докато другите се ослушват
хем бил подлога като всички останали
какво лицемерие, какво двуличие
после как да уважаваш някой, като ти каже, че е българин?

Антонио

Е баш Коритаров е символ на корумпирания журналист. Я да каже за Валентин Златев...
Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

pmhawk

Имало ли е заведено дело за подобно нещо и защо? Кеворкян загуби дело  срещу Коритаров. http://afera.bg/reporter/36663.html  http://www.focus-news.net/?id=f10716

Антонио

Какво дело по-точно? От Коритаров към Нова за неправомерно уволнение ли? Не, до колкото знам няма...

Цец0

register, доста навътре си взел написаното, знаеш ли?
Каква Ад Джазира? Който е наричал подобието на телевизия - Канал 3 по този начин си е негов проблем. Продължавам на над 110% да стоя зад думите си, че точно Диков няма как да е независим журналист. Най-малкото, защото в България подобно животно няма. А и за съжаление едва ли скоро ще има. Защото за независимост освен дупе трябват и други неща, а в дивата ни джунгла тук такъв тип журналист ще бъде смачкан за отрицателно време. А Диков си е просто един неудобен журналист. Задава неудобни въпроси, тук две мнения няма. Но ги задава на "правилните" хора, не мислиш ли? ;)

BULLET

Цитат на: tzvetann;228774register, доста навътре си взел написаното, знаеш ли?
Каква Ад Джазира? Който е наричал подобието на телевизия - Канал 3 по този начин си е негов проблем. Продължавам на над 110% да стоя зад думите си, че точно Диков няма как да е независим журналист. Най-малкото, защото в България подобно животно няма. А и за съжаление едва ли скоро ще има. Защото за независимост освен дупе трябват и други неща, а в дивата ни джунгла тук такъв тип журналист ще бъде смачкан за отрицателно време. А Диков си е просто един неудобен журналист. Задава неудобни въпроси, тук две мнения няма. Но ги задава на "правилните" хора, не мислиш ли? ;)

абсолютно
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

bobi41

Цитат на: bulllet;228729там направо беше заел поза партер
Сашо Диков е говорител на Мафията(ПО ТОЧНО НА ТРАКТОРА)
Я ми кажете кога е заставал на страната на жертвите винаги на страната на мафията  ,тези палежи на коли взривове и тем подобни

pmhawk

Цитат на: Антонио;228760Какво дело по-точно? От Коритаров към Нова за неправомерно уволнение ли? Не, до колкото знам няма...
Интересно как и накъде насочи коментара който беше отговор на твоя, където споменаваш съвсем друго нещо :D

kom6ito

Няма да изкара дълго там.Вчера,само като го видях как беше седнал на гюрунтия в студиото и се скъсах от смях.Иначе едвам го познах с това сако и на такава хубава картина:D

ТКЗС

Някой знае ли на колко градуса са фиидовете на бтв ? На нова и на тв 7 са на 1 запад и е интересно да се гледа оттам :)

Антонио

Цитат на: pmhawk;228849Интересно как и накъде насочи коментара който беше отговор на твоя, където споменаваш съвсем друго нещо :D

Напротив, в отговора ми става въпрос за агент Алберт и Нова, ти ми даваш линкове за Кеворкян, СКАТ и в. Уикенд.

pmhawk

Цитат на: Антонио;228753Е баш Коритаров е символ на корумпирания журналист. Я да каже за Валентин Златев...
Тук никъде няма Нова, и защо не наричаш Кеворкян с агентското му име :D

Антонио

Цитат на: pmhawk;228749Коритаров задава директни въпроси-капанчета. Дори наскоро каза, как като са пътували да отразят бедствие са ги върнали от Нова ТВ да не злепоставят Етем. Така какви ли са им всичките предавания реално.

Нали от тук тръгнахме? А агент Димитър му бях забравил за момента никнейма... ;;573

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания