Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Azbox Me -картина с различни имиджи

Започната от ko2000, Февруари 08, 2013, 10:29:23 PM

« назад - напред »

fen

Кое му е смешното,не те разбирам.Имам и 4-те вида приемници и знам много добре какво говоря.Посочил съм ти разликите например в тунерите,а казано кратко,софта им е един и същ,по принцип...Никого не защитавам само споделям мнение.това ,че е различно от твоето е плюс,в спора се ражда истината.А колкото до качеството на картината,може да не повярваш,но за мен най -добра беше с имиджите с   kernel 2.6.29,но всичко е субективно,нали?;)

yavor1

Цитат на: fen;255348Кое му е смешното,не те разбирам.Имам и 4-те вида приемници и знам много добре какво говоря.Посочил съм ти разликите например в тунерите,а казано кратко,софта им е един и същ,по принцип...Никого не защитавам само споделям мнение.това ,че е различно от твоето е плюс,в спора се ражда истината.
За последното си прав, но не се изказвай като азбокс-тифозо, което е смешното в случая.
то софта и на дм800 и дм8000 е един и същ, ама се смееш на дрийм тифозите, а не се усещаш, че с подобни аргументи защитаваш любимата си фирма, остава и за азбокс белисимо и подобни да се пениш, не е мой проблема ;;650

fen

Каква любима фирма защитавам,просто тази марка ми предлага това което ми е нужно и то е знаеш много добре 4:2:2 и прекрасна картина,ако не беше така,отдавна да съм ги разкарал...

yavor1

Цитат на: fen;255364Каква любима фирма защитавам,просто тази марка ми предлага това което ми е нужно и то е знаеш много добре 4:2:2 и прекрасна картина,ако не беше така,отдавна да съм ги разкарал...
едно си баба знае, едно си бае :worry:
добре е човек да не се привързва сляпо към вещи,камо ли към някаква марка, ама това явно не е за всеки.;;650
типично е за тифозите на някой лейбъл: на нас и лошото ни е хубаво :worry:

здраве да е , не обичам такива пристрастни полемики ;;650

Longines

Стига бутахте АЗбоса пред комунистите бе!

fen

И аз не обичам,като толкова не ти харесва тази марка,ами продай си приемника,какъв ти е проблема?

yavor1

Цитат на: fen;255388И аз не обичам,като толкова не ти харесва тази марка,ами продай си приемника,какъв ти е проблема?
аз проблем нямам с азбокс-ме, но имах за малко елите ... как да ги сравня . все пак искам да имам и от тази фирма за асорти, но да е най-доброто ;;601
знаеш че имам различни приемници , така че не ми е проблем един приемник повече, нямам на идея какво искам ново да си взема, но азбокс-ме няма да го продам, както няма да си продам маджестика - имам сантименти към такива приемници ;;650

fen

От появата на Elite мина доста време,сега ситуацията е друга.И аз моят Dbox2-Nokia никога няма да го продам.:D Даже и сега прекрасно се справя с това което съм му възложил;)

tibuzdrev

Цитат на: Neo64;255196tibuzdrev,
сега да се намеся и аз , щото поста се превърня в една препирня дето виждам , че няма край
Азбокса е португалско изчадие и косвено познавам , чак собственика на марката
Единственния модел , който става и го ползвам вече 3 години е Елита с Конексант тунер, каза ми някой , че имало Премиум също с Конексант но аз не съм виждал такъв , Премиум плюса е със Самсунг
Мини Ме то е такава сопа , че няма накъде , за нещастие съм сложил 10 и няма да ти кажа какво въртене на зубчаници е какво сменяне на имиджи направо луднах , картината му сравнена с Елита е бой на негри в тъмна нощ
Картина и приемник за гледане не за изгъзици е
Азбокс Елит
Ай пи Бокс
Екстренд
Дреам бокс без модела 500 , който маже ужасно
Ву
и прочие
Ултра Соло поддържам дзумбата , слагаш му последното Пли и лети
Картина се ядва и пали и работи по добре и по бързо от Соло то нормалното
Това е положението:)

Колега,аз не виждам припирня ,след това виждам че си на ясно с очите.
Относно записите на Фена ,призна си истината 2.6.22.19

Neo64

Буздрев,
ех мъкъ мъка и с очите и с парите съм добре, и съм видел и пробал що линукс се е пръкнало из фабриките
така , че гушкай мини ме-то ,ме- то ли и си мисли ,че имаш Мерджан както каза Явор
Чети правилно таблицата дето съм ти посочил , и аз мойте очи ги плакна на Смарт Самсунг 7 -ма серия, не вярвам ,чак толкова да дават разлика , че да не видя Мини Ме-то какво дърво за огрев е
Каква препирня да имам с теб бе момко, пак ще цитирам Явор , той ти каза за Ладата и Мерджана , ама то е нещо типико българско  щом е наше е най -убавото
Аде остани си със здраве

fen

ЦитатЯворе,фена не ми е препоръчвал нищо,минимето,го взех случайно!И понеже,не ме грабна,каквото и да му сложа ,все бьгове,всичко трябваше да му дооправям,пък и тунера му е гола вода,като на Мето,та ходих и си купих един Елит с конексант,чисто нов,за да не каже фена,че не съм го виждал!И изобщо не го бавих,след няколко експеримента,го засилих веднага!

ЦитатКартина и приемник за гледане не за изгъзици е
Азбокс Елит
Ай пи Бокс
Екстренд
Дреам бокс без модела 500 , който маже ужасно
Ву
и прочие
Ултра Соло поддържам дзумбата , слагаш му последното Пли и лети
Картина се ядва и пали и работи по добре и по бързо от Соло то нормалното
Това е положението

И сега на кого да вярваме,единият плюе Elite,другият го превъзнася

Молба и към двамата,посочете с кой имидж сте?????

fen

ЦитатСега за ААС! ААС може да се оправи от имиджа,ако правачите наблегнат,или от емулатора!При ПКТ и ХДМУ винаги го има,със всякакъв емулатор!Докато на кастрираните имиджи,ААС тръгва само с гбокс,какъвто е случая с Азбокс!

Я да отговоря и тук,че бях за банани

ЦитатНякой може ли да провери 30Е,в момента нямам възможност
"AAC -HЕ" дали работи.От март месец не съм проверявал,даже и не помня с кой софт съм бил,тогава работеше...Сега проверих Тянков ТВ на 1W и с последният build5 на Azbox Me "AAC -HЕ" не работи.
Отнесете се сериозно да не занимавам излишно рипера...

Днес проверих на Azbox Me 30Е на MEO !"AAC -HЕ" работи !!!

Записах и от :MEO и Тянков ТВ на 1W

Ха-ха,няма разлика при звука

и при двата

MPEG AAC Audio (mp4a)
sample rate:48000 Hz
AAC extencion:SBR

Навярно тия скапаняци от Нетера ползват някакъв екзотичен...

Като ги гледам какво тестват и как,всичко е ясно - поредната пералня в милото ни отечество.

За Мариян и останалите
никакъв проблем с AAC -HЕ и с mgcamd и с cccam

Neo64

Фена,
с едно Опен РСИ съм преработено от дзумбака лющи с гбокс та дрънка ,някое от последните не от тия дето тунера не работи/работи Мео и Премиер немско няма насичане и блокиране на декодера, щото с мбокс и г бокс не преработен , тия два провайдера са само в сънищата , гледка нема/
И аз за Елита нямам забележки повтарям , а Мини Ме-то на дзумбака е при мен , щот на умрели гъби монтирано като пише ХД е достатъчно пък ,че картината е бой на негри през ноща в Илиянци няма значение
Таблиците които сложихме , ако почакате до 9 септември като дойдат пак нашите на власт , ще я коментираме
И не мога да разбера вече 4 -та година в БГ форумите един като разбира от нещо , на Модераторите им прави кеф да си го баннват ей тъй за густо , щот ние Модераторите по Европейските форуми не постъпваме в стил Делян Пеевски - "око за око , зъб за зъб"
Айде вземете се стегнете и в спора се ражда истината, не в диоптъра на очилата :worry:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания