Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Избор на телевизор с ограничен капитал

Започната от киретогерман, 03-02-2013, 18:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

d.ivanov

Цитат на: киретогерман;225236Понеже се зарових и гледам един PANASONIC-TX-L42ET5E малко над определения капитал . Какво е мнението ви за него , по добър ли е от тези които съм изброил?
 Аз ползвам един PANASONIC TX-L32E5E -не е кой знае какво , но съм доволен от него.

Добър е, аз ползвам 42e5 и съм доволен от картината, няма много екстри но най-важното си го има - добра картина и реални цветове... не ги слушай с приказките за заварчиците, някои хора си мислят, че като са взели плазма ближат върха на сладоледа, но това понятие си е относително като цяло... ;)

yavor1

Цитат на: didomh;225238Добър е, аз ползвам 42e5 и съм доволен от картината, няма много екстри но най-важното си го има - добра картина и реални цветове... не ги слушай с приказките за заварчиците, някои хора си мислят, че като са взели плазма ближат върха на сладоледа, но това понятие си е относително като цяло... ;)
Да си вземеш лед-тв си е въпрос на престиж, подплатен от рекламна кампания ;;650

а когато човек си взема плазма, си е въпрос на технически интелект и завишени изисквания  :D

киретогерман

Смисъл какви екстри няма . Тошибата по добра ли е от тази гледна точка , въпреки че за тези пари малко ме съмнява...

dodo_pv

Телевизорите на Тошиба в последно време не се славят с особена надеждност и ако някой реши да инвестира в тази марка, задължително е да доплати за 5 г. гаранция, което оскъпява около 70 лв на 1000 лв. Освен това, в ниския клас на Тошиба липсват важни екстри, имащи значение при свързване с външни HDMI източници. Т.е. ако няма да ползваш собствените му тунери, изборът не е добър.
За да се настрои един LED телевизор да излъчва като плазмен е необходима минимална техническа грамотност и не е проблем за който и да е консултант. А наличието на минимално количество технически интелект никога не би допуснало инвестиция в стара и вече несъвършена технология за рамките на ЕС. Липсата на достатъчно яркост и добър контраст при масовите модели плазмени телевизори ги прави приложими единствено в специални помещения, които са много далеч от домашната обстановка. А тези, които стават, са скъпички.
Успех в избора ;;650

GeorgiD

Цитат на: Продуцентът;224608Като прочета, че някой ми хвали филипс, че били с добра картина, особено на ниските класове, ми идва да го банна!

Телевизорите на Panasonic ли изкарват най-качествена картина? Или всичко е до настройки?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания