Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Избор на телевизор с ограничен капитал

Започната от киретогерман, 03-02-2013, 18:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Чък Норис

Като прочета, че някой ми хвали филипс, че били с добра картина, особено на ниските класове, ми идва да го банна!

d.ivanov

Цитат на: Продуцентът;224608Като прочета, че някой ми хвали филипс, че били с добра картина, особено на ниските класове, ми идва да го банна!

Жоро, че те 3007 са с най-добра картина от всички, освен 8-ма серия ;;573  надявам се преди да баннеш някой да се разходиш да ги видиш до Техномаркет. :D

1ivjak

Послушай колегите! Вземе с по голям екран! Нали ти даваш парсата?! Ето и калкулатор за разтоянието: http://psabev.info/TVCalculator/.

Чък Норис

Цитат на: didomh;224619Жоро, че те 3007 са с най-добра картина от всички, освен 8-ма серия ;;573  надявам се преди да баннеш някой да се разходиш да ги видиш до Техномаркет. :D
Ходя и гледам редовно и това което виждам, че някой в техномаркет си играе и настройва картината според светлината не само 3007, но и на повечето филипси нисък клас, като вземеш дистанционното и го пуснеш в динамичен режим, се вижда колко струва.

moadip

Цитат на: Дедал;224558На 938 е вградено , на 933 - не .
Имам TOSHIBA 40TL938, били споделил къде да открия това Wi-Fi, че нещо не го откривам и сега е вързан по ЛАН картата. Иначе съм доволен от него. ;;650
Triax 88 Dish, Inverto 0.2dB, Opticum DM-2800,75E <---> 30W
HTPC - DVBViewer, SkyStar HD2 & 2xDM500S

Чък Норис

Страх те е да си отвориш книжката и да прочетеш? или ...

LZ5ZI

Цитат на: фолкръм;224530Това с размерите на стаята да не ти е критерий,колкото по голям по добре, послушай човека!
+++
Няма толко малки стаи....
Xtrend ET6000 HD OpenPli 3.0  Strong 110 cm.

киретогерман

Някое друго моделче да предложите?? От тези модели които бях пост-нал клоня към тошибата!? Някакви недостатъци ?

moadip

Triax 88 Dish, Inverto 0.2dB, Opticum DM-2800,75E <---> 30W
HTPC - DVBViewer, SkyStar HD2 & 2xDM500S

basti

Цитат на: киретогерман;224630Някое друго моделче да предложите?? От тези модели които бях пост-нал клоня към тошибата!? Някакви недостатъци ?
Това го купих преди нова година,малко е над бюджета ти но е супер:http://www.technomarket.bg/products/09121146/panasonic-tx-p42st50e

киретогерман

Тоя панасоник гледам , че пише че е  3D FULL HD NEO ПЛАЗМЕН ТЕЛЕВИЗОР??

dodo_pv

Панасоник имат 2 модела плазмени телевизори в ценовия диапазон до 2k3 лева, които стават за гледане и се доближават до качествата на ниския и среден клас LED телевизори. Личат си в големите магазини кои са.

киретогерман

Гледам че доста хора взимат тази тошиба??? Ще отида да разгледам на место да видя как дава и т.н тези дни :)

whitesnake1979

Цитат на: dodo_pv;224731Панасоник имат 2 модела плазмени телевизори в ценовия диапазон до 2k3 лева, които стават за гледане и се доближават до качествата на ниския и среден клас LED телевизори. Личат си в големите магазини кои са.
Смешник, кой ти плаща да рекламираш тоя LED?
E немам друг такъв дразнител у форуму:s104

киретогерман

Понеже се зарових и гледам един PANASONIC-TX-L42ET5E малко над определения капитал . Какво е мнението ви за него , по добър ли е от тези които съм изброил?
 Аз ползвам един PANASONIC TX-L32E5E -не е кой знае какво , но съм доволен от него.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания