Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Булсат - Промени и канали

Започната от Вито, Януари 25, 2013, 12:34:38 PM

« назад - напред »

Veskop

Цитат на: BULLET;232819тоя канал не е ли 2 лева
3лв е...май,щото в сайта им излиза,че е 4 ;;601

• пакет СТАНДАРТЕН + пакет ПРЕМИУM14.80 лв.
  • пакет СТАНДАРТЕН + пакет ПРЕМИУМ + Хоби ТВ HD + Film Plus HD18.80 лв.
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

BULLET

Цитат на: Veskop;2328253лв е...май,щото в сайта им излиза,че е 4 ;;601

• пакет СТАНДАРТЕН + пакет ПРЕМИУM14.80 лв.
  • пакет СТАНДАРТЕН + пакет ПРЕМИУМ + Хоби ТВ HD + Film Plus HD18.80 лв.

4 лв за един канал вече идва много, за 2 лв съм навит повече не давам ;;573
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

moonstone

Вито един съвет оправете си сайта ,сега е пълна каша.Още повече хора ще се откажат да плащат за тези два псевдо канала.Цената не е 4 а 3 лв по последни данни.

Златанов

Сайта не зависи от Вито, 50 пъти поне е казвал. Там лявата ръка не знае какво прави дясната.
Май ми се изясни защо само по Филм+HD ще върви...

pmhawk

Кой рева за една купчина от просташки канали да се върне? ;;602

Вито

С сайта  кой как немам идея!?Отностно цената ако си платиш стандартен+прениум +HD ще ви го хване 2 китна хд-то.Ама ако си платиш стандартен+прениум и на другия ден ако се сетиш,че ще ти трябва и хд ще ти искат 3 лева......
Uclan 4K pro

Veskop

Цитат на: Вито;232588Cinemax преминава на  DVB-S2 12606H
Destination BG преминава на 12524H
TV7 преминава на  12688H
BNT2 преминава на  12688H
Всички приемници ще се ъпдейтнат поетапно до 06.03.2013!

Cinemax ще се гледа само с DVB-S2 приемници. Възможно при някои от
етапите  някои от каналите да не се гледат докато не мине ъпдейта на
приемниците!!!
От целия цирк,само Синемакса е преместен засега,само си разбутах ченъл листата :hammer:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

petar258

Другите ги пуснаха и спряха,нещо не им излязоха сметките.

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2

ме109е7

Сори за спама ама все повече се убеждавам, че ще се моторизирам и ще позволя лична кака да ми пее безплатно, тя и без това се натиска. Егати политиката, егати чудото. БУЛСАТ вкарвате си автоголове с тези номера. Основния се сменя безплатно с ЧД нали така казват колегите тук, но каките при мен казват няма такова нещо. Продължавайте да изкате по 58 за допълнителен и после елате ми на крака да се върна при вас, да ама не в някой друг живот може би. По рано отивам да си платя сметката, и се сещам за компенсацията - да ми пуснат ЧБО-то, питам лелката все пак не е млада. Вика не става в понеделник отменили комп. за ЧБО или премиум или левче. Ами имам си премиум дай левчето(не чи съм примрял ама като дават вземаш) давам и парите и я питам ами левчето ами не то се компесира от БТВ каналите + БТВ Лейди и отива за тях ---- без коментар. Един съвет към булсата намалете цените за ЧД доп. приемници иначе, все повече хора преминават към тъмната страна + каката да им пее на ухо. Все пак да плащаш за канали които неможеш да ги гледаш, а трябва да се изръсиш с по 60 кинта за тях. Или раздавайте ги с условието за година и пол. с договор, основния да е зхд-200, а допълни. зхд-210 които са по изсухлени, може и няква символична сума за тях, но така е по-добре. Продължавайте в същия дух тя цифровизацията чука на вратата , не си ли задържите клиентите да видим как ще свърши годината за вас.

п.с. Сори за спама колеги, но година чакане за приемници, нескопосания софт на чд-то, тия номера с БТВ-то, тия суми които дадох за приемници и то само защото ако позволя на каката да ми пее  и при най малкия проблем с нея в къщи как ще се оправят, ме задържа да скъсам отнишенията си с тях, но ако нещата продължават все така дооовиждааане. А за сайта им no comment.

Комбина

ВИЕ сте пълни капути! Плащам като поп, а сега ме принуждавате да си сменя приемника за да мога да гледам F1?!?! Добре, че имам RTL, но вие сте - повтарям ПЪЛНИ КАПУТИ! Лоялен клиент бях с 4 приемника на пълен пакет, но скоро ще се махна!

tchefo

Вдигнали са цената на допълнителния ХД приемник вече е 68.00 лв

http://bulsat.com/prices.php

kom6ito

Цитат на: ме109е7;232844Сори за спама ама все повече се убеждавам, че ще се моторизирам и ще позволя лична кака да ми пее безплатно, тя и без това се натиска. Егати политиката, егати чудото. БУЛСАТ вкарвате си автоголове с тези номера. Основния се сменя безплатно с ЧД нали така казват колегите тук, но каките при мен казват няма такова нещо. Продължавайте да изкате по 58 за допълнителен и после елате ми на крака да се върна при вас, да ама не в някой друг живот може би. По рано отивам да си платя сметката, и се сещам за компенсацията - да ми пуснат ЧБО-то, питам лелката все пак не е млада. Вика не става в понеделник отменили комп. за ЧБО или премиум или левче. Ами имам си премиум дай левчето(не чи съм примрял ама като дават вземаш) давам и парите и я питам ами левчето ами не то се компесира от БТВ каналите + БТВ Лейди и отива за тях ---- без коментар. Един съвет към булсата намалете цените за ЧД доп. приемници иначе, все повече хора преминават към тъмната страна + каката да им пее на ухо. Все пак да плащаш за канали които неможеш да ги гледаш, а трябва да се изръсиш с по 60 кинта за тях. Или раздавайте ги с условието за година и пол. с договор, основния да е зхд-200, а допълни. зхд-210 които са по изсухлени, може и няква символична сума за тях, но така е по-добре. Продължавайте в същия дух тя цифровизацията чука на вратата , не си ли задържите клиентите да видим как ще свърши годината за вас.

п.с. Сори за спама колеги, но година чакане за приемници, нескопосания софт на чд-то, тия номера с БТВ-то, тия суми които дадох за приемници и то само защото ако позволя на каката да ми пее  и при най малкия проблем с нея в къщи как ще се оправят, ме задържа да скъсам отнишенията си с тях, но ако нещата продължават все така дооовиждааане. А за сайта им no comment.
За хбо имаше оплаквания (от кой не знам)към самото хбо,че булсат ги пуска без пари и явно са им правили центровка.Иначе из платих на 25 януари и на другия ден ми бяха пуснати.

Златанов

Цитат на: tchefo;232854Вдигнали са цената на допълнителния ХД приемник вече е 68.00 лв

http://bulsat.com/prices.php

Не са я вдигнали. Тази е за включване на НОВ HD приемник като допълнителен, не за замяна.

pmhawk

Ех поклонници на просташките телевизии(знаете кои са те) защо не се научите да мислите  :mrgreen:

хо

Да попитам нещо платил съм 68 лева за приемника който уж ставал мой. Да ама не всъщност той е кодиран и след спиране плащането към Булсат и сменяне на сетелита ти остават само 72 часа живот на приемника.:s103:s104:s103:lol15::hammer:

И второ ако върна приемника ще ми върнат ли 68 лева ? :s103:s104
след като приемника не е мой .... кви 68 лева ги гонят вече не знам и аз.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания