Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Eurosport 2 HD BG

Започната от "Доктора", Януари 24, 2013, 10:02:05 AM

« назад - напред »

"Доктора"

Цитат на: shamarasat;221728има има бг аудио но се разминава с картината в момента!

цял ден е така ... значи не е само при мен проблема

Цец0

[QUOTE="Доктора";221742]цял ден е така ... значи не е само при мен проблема[/QUOTE] Нищо ново под слънцето... Като си спомня това си беше редовен проблем при Eurosport HD, май определено всичко ново си е добре забравено старо ;;601

Inkas

Канала свободно ли се гледа? Кака шер пее ли ?

atuani

Цитат на: Inkas;222379Кака шер пее ли ?

Да :)
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]  
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

Cavalry

Който няма проблеми с езика въобще не знам за какво му е българско аудио. Компетентността в коментарите е от земята до небето. За Australian Open съм си пуснал британско аудио и на двата Евроспорта - турнирът е толкова по-релаксиращ и приятен с професионалните британски коментатори и Матс Виландер.

"Доктора"

Цитат на: burlbury;222387Който няма проблеми с езика въобще не знам за какво му е българско аудио. Компетентността в коментарите е от земята до небето. За Australian Open съм си пуснал британско аудио и на двата Евроспорта - турнирът е толкова по-релаксиращ и приятен с професионалните британски коментатори и Матс Виландер.

Матс Виландер е експерт коментатор и наистина коментарите му са много качествени и с удоволствие ги слушам , иначе другите са същите шапшали като нашите!

jovito

Цитат на: burlbury;222387Който няма проблеми с езика въобще не знам за какво му е българско аудио. Компетентността в коментарите е от земята до небето. За Australian Open съм си пуснал британско аудио и на двата Евроспорта - турнирът е толкова по-релаксиращ и приятен с професионалните британски коментатори и Матс Виландер.

Най качествените БГ коментатори са именно в Евроспорт
леко със заключенията приятел

"Доктора"

Цитат на: jovito;222408Най качествените БГ коментатори са именно в Евроспорт

Напълно съм съгласен с теб , с малки изключния Евроспорт имат най-добрия екип от коментатори

roro91

[QUOTE="Доктора";222410]Напълно съм съгласен с теб , с малки изключния Евроспорт имат най-добрия екип от коментатори[/QUOTE]

Щом Алипиев,Петела,Свобода Маданска и още няколко издънки не са там занчи наистина коментаторския екип на Евроспорт е добър ;;573
Подпис : [SIGPIC][/SIGPIC]

kashona70

Цитат на: klapana;221603Абе, ти и пайнера, да не сте едно и също лице????
Или сте братя????
Няма други с такива малоумни постове като вашите???
Утре да не плюеш че мсата, спрял джазирата, и няма къде да гледаш????
от 1.01.2014г всички карти на джазирата спират ще има нови карти вързани сас модулче и само 1 каналче и каката сварши:worry:

tchefo

Цитат на: roro91;222418Щом Алипиев,Петела,Свобода Маданска и още няколко издънки не са там занчи наистина коментаторския екип на Евроспорт е добър ;;573

Точно така. На Алимпиев глупостите край нямат последната му простотия беше тък като Томба бил в Банско трябвало и ние зрителите да сме подкрепяли италианците в състезанието.

"Доктора"

Цитат на: tchefo;222436Точно така. На Алимпиев глупостите край нямат последната му простотия беше тък като Томба бил в Банско трябвало и ние зрителите да сме подкрепяли италианците в състезанието.

Мани го тоя не знае къде се намира , само глупости ръси като коментира ски ... ей миналата неделя за 2 мин пуснах бнт като даваха ските от Венген и тоя Алипиев се уля с няква група във фейсбук за ските , състезанието си върви , той си говори неговите небивалици ...жив смях :hammer:

Inkas

Някой може ли да ми сподели каката, която пее тука?

Cavalry

Цитат на: jovito;222408Най качествените БГ коментатори са именно в Евроспорт
Това е така, но с малки изключения. Например на мен ми е неприятно да гледам тенис с коментатор г-н всичко знам Божинов и сумтящия Братоев. Иначе Драгиев и онзи по-възрастния са ок.

А най-ужасните тенис коментатори са тези от Диема от близкото минало и на Булсат ако не се лъжа в момента - Тодор Алексиев и Кирил Владимиров.

Nicks1

Единствените БГ коментатори в Евроспорт, които слушам с голям кеф се тези, които коментират колоезденето.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания