Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Съвет за монтаж ...булсат ?

Започната от ВКВ, Януари 22, 2013, 01:52:35 PM

« назад - напред »

Ники666

Цитат на: Васил;220594Без да имаш видимост на сигнала трудно ще я настроиш. То е все едно да улучиш една точка в небето на 3000км без да гледаш! Пробвай с лаптоп!

Прав е Васил , и аз не видя ли сигнала няма как да стане! Пробвай и това :clickme

ВКВ

Цитат на: Ники666;220608Прав е Васил , и аз не видя ли сигнала няма как да стане! Пробвай и това :clickme
Знам ,че е прав....но нямам начин да прекарам ток до тавана за приемника.То ако е само това ...телевизор....още един човек.....
Благодаря все пак на всички!

Ники666

Аз съм го правил този номер с втори човек на покрива (аз). Става но доста трудно! Този , който е долу следи сигнала а този горе върти антената мм. по мм. и изчаква. и голямо крещене пада ...или по GSM..... Друго не се се сещам как да ти помогна! Sorry!

petar258

Слагаш малко телевизорче горе и приемника и така. Опити да мърдаш и случайно да нацелиш спътника без да виждаш какво става - пусни тото. По принцип ако е била настроена на виваком можеше да мръднеш малко надясно и антената малко по-наклонена назад и да пробваш на предварително настроен свободен канал примерно скат докато хванеш сигнал и после я донаместваш за максимум.
Трябва приемника да е настроен предварително иначе ще има много неизвестни. Булсатските приемници са много удобни за настройка щото имат нещо като спектрален анализатор и се вижда когато приближаваш спътника.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания