Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

как да разбера какъв формат 3Д филми са моя телевизор

Започната от калоъан–иванов, Януари 21, 2013, 05:24:17 PM

« назад - напред »

калоъан–иванов

Имам самсунг серия 6030 , дръпнах си няколко филма блу рей 3Д но са в друг формат и не мога да гледам в истинско 3Д , в настройките за 3Д имам опция две човечета едно варху друго over under , две човечета едно до друго left -right ,,
какви са съкращенията на 3Д филмите в торените да знам как да ги подбирам за моя телевизор , че е тъпо да тегля един филм 30 гб и той да не е за моя тв ,
Поздрави

klapana

Цитат на: калоъан–иванов;220313Имам самсунг серия 6030 , дръпнах си няколко филма блу рей 3Д но са в друг формат и не мога да гледам в истинско 3Д , в настройките за 3Д имам опция две човечета едно варху друго over under , две човечета едно до друго left -right ,,
какви са съкращенията на 3Д филмите в торените да знам как да ги подбирам за моя телевизор , че е тъпо да тегля един филм 30 гб и той да не е за моя тв ,
Поздрави

Тоя самсунг не поддържа ли и двата формата????
Пусни филма и виж какъв е, ляво дясно, или горе долу, и от ду-то натисни копчетото 3Д, най долу е, и си го направи да включи на 3Д.

tchefo

От къде ги пускаш тези филми -плеъра на телевизора ли, външен плеър или лаптоп

BOBIKAT

Телевизора не поддържа "*.ISO" файлове, така че посмътрно няма да ти тръгне. На втори въпрос, отговора е "*.MKV"
In the beginning was dark, and then bang...

Дедал

Обикновено в торентите след името на филма пише -3D HalfSBS (HSBS , H-SBS), 3D HalfOU (HOU , H-OU) - това теглиш .
http://energy-torrent.com/browse.php?cat=31

archibal

BD 3D (*.ISO) никой телевизионен плеър не поддържа все още. Възможните начини са:мултимедиен плеър последно поколение или компютър с мощна видео карта. SBS или HSBS 3D (*.MKV) трябва да вървят без проблем от флашка, HDD и др.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания