Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нападнаха с пистолет Ахмед Доган

Започната от Veskop, Януари 19, 2013, 10:48:08 AM

« назад - напред »

yavor1

Цитат на: dolby;219985както казваш не съм ти на нивото и по добре. след време ще цитираш пак но мен
уточни се, защитаваш башибузушките изтъпления на догановите подлоги, които мислеха че линчуват българин, или защитаваш престъпленията извършени от дпс през всички години на прехода , довели до неприлично забогатяване на лидерите и неприлично обедняване на избирателите им ?

а това че валиите искаха да убият момче от собствения си етнос, направо ще отдръпне аргатите им :worry:
май е време да си готвят някои мавзолеи, ако малко познаваш турската история, ще разбереш за какво иде реч.:worry:

Didko

Ако заглавието на темата беше "Екзекутираха Доган пред 2000 човека", днес България щеше да е едно по-добро място за живеене. За съжаление днес сме посрамени още повече пред белия свят. Кой кактово иска да ми обяснява, аз ще доизживея живота си с една единсвена цел и тя е да изпратя децата си на далеч от тази шибана държава.

dolby

бъркаш не защитавам никой. етническата карта като я развявате нищо не доказвате. само отклонявате вниманието от действителните проблеми. позволявате да ви водят за носа, това казвам и защитавам

dolby

Цитат на: yavor1;219988уточни се, защитаваш башибузушките изтъпления на догановите подлоги, които мислеха че линчуват българин, или защитаваш престъпленията извършени от дпс през всички години на прехода , довели до неприлично забогатяване на лидерите и неприлично обедняване на избирателите им ?

а това че валиите искаха да убият момче от собствения си етнос, направо ще отдръпне аргатите им :worry:
май е време да си готвят някои мавзолеи, ако малко познаваш турската история, ще разбереш за какво иде реч.:worry:

бъркаш не защитавам никой. етническата карта като я развявате нищо не доказвате. само отклонявате вниманието от действителните проблеми. позволявате да ви водят за носа, това казвам и защитавам

yavor1

Цитат на: dolby;219994бъркаш не защитавам никой. етническата карта като я развявате нищо не доказвате. само отклонявате вниманието от действителните проблеми. позволявате да ви водят за носа, това казвам и защитавам
само ще те репликирам, няма етническа карта , няма етническо напрежение !

има една зловеща фигура на прехода - ахмед демир доган :worry:
естествено не е единствената зловеща и ненаказана все още, доста си
заминаха без да са искали, има доста които са пътници, но най-голямото
убийство е когато те направят смешник в очите на твоите правоверни последователи, мисля че и поради тази причина така яростно се нахвърлиха башибузуците върху момчето.

как мислиш, дали всички тези оядени, дебеловрати и най-вече дебелогъзи озверени делегати, не познават дамското сигнално пистолетче , или ако имаше скенер на входа, щеше да има събрано поне 1000 единици леко стрелково оръжие ?

не е задължително да ми отговаряш, то и въпросите ми са доста риторични , важното е да намериш верните отгавори, а и дори само да си зададеш верните въпроси.

всички сме българи, щом България е наша родина.
ако ти не се чувстваш българин, значи си родоотстъпник, нищо лошо вече няма в това понятие, но то определя позицията на човека.
  добре е да се определиш. ;;650

Antonio

Абе,вие тука дето пишете в тая тема всичките, сте объркали форума,трябвало да станете политици на колела. ;;573Продуценте,моля те изтрий темата.:;810
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

dolby

Цитат на: yavor1;219998само ще те репликирам, няма етническа карта , няма етническо напрежение !

има една зловеща фигура на прехода - ахмед демир доган :worry:
естествено не е единствената зловеща и ненаказана все още, доста си
заминаха без да са искали, има доста които са пътници, но най-голямото
убийство е когато те направят смешник в очите на твоите правоверни последователи, мисля че и поради тази причина така яростно се нахвърлиха башибузуците върху момчето.

как мислиш, дали всички тези оядени, дебеловрати и най-вече дебелогъзи озверени делегати, не познават дамското сигнално пистолетче , или ако имаше скенер на входа, щеше да има събрано поне 1000 единици леко стрелково оръжие ?

не е задължително да ми отговаряш, то и въпросите ми са доста риторични , важното е да намериш верните отгавори, а и дори само да си зададеш верните въпроси.

всички сме българи, щом България е наша родина.
ако ти не се чувстваш българин, значи си родоотстъпник, нищо лошо вече няма в това понятие, но то определя позицията на човека.
  добре е да се определиш. ;;650

стига с тоя доган. той требваше отдавна да търка наровете по затвора. и никой не може или не иска да го пипне. това е друга тема. прочети пак какво съм писал и пак коментирай. ще ти цитирам друг пост дано вече се усетиш за кво иде реч. пост 274
ЦитатВсеки народ си заслужава коефицента на интелигентност, усет и способност да анализира. Нашият народ вече е доволен – онези, които режисираха атентата срещу Ахмед Доган постигнаха истинската си цел, която добре са изчислили – българинът набързо забрави Борисов, Цветанов, корупцията и държавната организирана престъпност на това управление и псува на воля Доган и ДПС.

Премиерът пуска тънки пинизи за ,,омразата, която сеела ДПС" и всички ракопляскат и викат ,,Браво". Цветанов с особената форма на главата се изживява едновременно като оперативен работник, прокурор и джандар от помощното училище, Касим Дал бил потресен, ах, недей, сега остава и турският премиер да застане до Борисов ВИДИМО и позорът да е пълен.

Форуми и чатове бъкат от псувни и омраза, и злъч, която е толкова грозна и опасна, че селският бек от Банкя някой ден ще плати тази цена, но засега зарът му вързва – всички плюят Доган. И той – пак ангел небесен, нищо че крилата му в турско -синьо.

Какъв абсурд – същият този Доган в доклада си пред Националната конференция на ДПС изрече в прав текст онова, което иначе същите сега пенещи се антидогановци пишеха всеки ден във Фейсбук, макар и с различни пиперливи думички!

Днес никой не чете обаче нито доклади, нито мисли, нито анализира. Със съучастието на Властта Октай намсикой е превърнат в едва ли не патриот от ранга на Левски.

Доволни ли сте, че пак ви направиха на ахмаци и забравихте Борисов, Цветанов и властта, за да плюете Доган и да ви отклонят вниманието?

Носете си ги на рамо! Гласувайте за тях. Лижете им задника. Но когато запалят окончателно България, ще ви е хак.

Хак на един народ, който никога не мисли с главата си, а със задника си, който винаги подлага на някого!

Afera.bg

Antonio

Цитат на: dolby;220006стига с тоя доган. той требваше отдавна да търка наровете по затвора. и никой не може или не иска да го пипне. това е друга тема. прочети пак какво съм писал и пак коментирай. ще ти цитирам друг пост дано вече се усетиш за кво иде реч. пост 274

Ами той си е бил сътрудник,така че няма до го уплашиш.:lol15:

dolby

Цитат на: Antonio;220007Ами той си е бил сътрудник,така че няма до го уплашиш.:lol15:

кой съм тръгнал да плаша бре. най вероятно съм много тъп и не разбирам за какво говориш. спирам просто няма смисъл

Antonio

Цитат на: dolby;220009кой съм тръгнал да плаша бре. най вероятно съм много тъп и не разбирам за какво говориш. спирам просто няма смисъл

Ами най добре.:worry:

STUDITOV

Цитат на: Antonio;220002Абе,вие тука дето пишете в тая тема всичките, сте объркали форума,трябвало да станете политици на колела. ;;573Продуценте,моля те изтрий темата.:;810

О Терминаторчето се появи. Не викай Продуцента а си търси Надзумбеният Султан. Що не защитаваш Рязаната кауза Серданчо,а призоваваш към триене? В демократична БЪЛГАРИЯ ,всеки може да си изкаже мотивираното мнение,анадън му? Или  зареждай тюфека с куршум-пиперлия ,или сус:))))

Antonio

Цитат на: STUDITOV;220014О Терминаторчето се появи. Не викай Продуцента а си търси Надзумбеният Султан. Що не защитаваш Рязаната кауза Серданчо,а призоваваш към триене? В демократична БЪЛГАРИЯ ,всеки може да си изкаже мотивираното мнение,анадън му?

Много си болен,Прощавай.;)

register

айде още един цензор се появи
явно някои хора не искат хората да разсъждават много много
антонио - това десе позивната ли ти е? ;)

ЦитатЕкшънът с предполагаемия опит за покушение срещу вече бившия лидер на ДПС Ахмед Доган измести фокуса на внимание от речта на дългогодишния водач на движението.
...
Критиките към егоцентризма на националната идея имплицитно съдържат идеята за ориентация към мултиетнична държава. Вероятно на първо време това би трябвало да е България, която според визията на Доган може би е редно да се превърне във второ Косово, или Македония? Дали пък екслидерът и идеолог на ДПС не си мечтае впоследствие този югоизточноевропейски модел да стане и общоевропейски? Щом рисковите (разбирай турски) малцинства ще придобиват статут на европейско такова, значи те ще са белите лястовици, авангардът, локомотивът, който ще изтегли и Турция в ЕС. Рано или късно. Всъщност май по-рано от очакваното по силата на тази логика. Тук оставяме настрана въпросът, че по Конституция България е еднонационална държава. Защото, ако се хванем за духа и буквата на Върховния закон, би излязло, че Догановата реч в тази си част е par excellence противоконституционна.

В тази връзка, а и с оглед на доскорошни изказвания на Доган никакво недоумение не будят разсъжденията му по повод честванията на Баканската война.
...
http://frognews.bg/news_50860/Navigatsiia_za_prochit_na_Doganovite_poslaniia

Antonio

Цитат на: register;220017айде още един цензор се появи

Разсъждавайте,като нямате друга работа.;)

STUDITOV

Цитат на: register;220017айде още един цензор се появи

Не, това е Старолатинското име на ЛУПАРАТА NEW Хa-Хa, иначе известна в историята като РЯЗАНА КАРАБИНА. Как няма да призовава към цензура, след като няма аргументи против Шекереното позорище, дето го устроиха неговите си? Сам видя как се Обезврежда Терорист по Манафски - смъкваш му панталоните от към Дирнико, приоритетно. А после наверно го забождаш с кЪрфицата като пеперуда в каталог, колкото повече мърда,толкова по-дълбоко му влиза. И толкова по-Обезвреден.  Понеже Серданчо не може да приложи този прийом за "обезвреждане" на Общественото мнение,призовава към цензура и триене.Посто, късо и по анадолски:))))

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания