Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Колеги помогнете за ADB 2840C

Започната от шаркман, Януари 18, 2013, 10:45:03 PM

« назад - напред »

Коси

Здравейте, за да не отварям нова тема, ползвам същия приемник ADB 2840C със fiber power 1.02.1444.Ползвам го към мрежата на Нет 1 приемника работи перфектно не изкарва никакви предупреждаващи надписи, но пропуска няколко канала сред тях БТВ и Диема Фемили. Няма опция за ръчно сканиране или ръчно въвеждане на честоти, след автоматичното сканиране липсват самите канали примерно на 3 където трябва да е БТВ не се включва 3-та от 2 минава към 4. Някой да се е преборил с този проблем?

preslav

Цитат на: Коси;266009Здравейте, за да не отварям нова тема, ползвам същия приемник ADB 2840C със fiber power 1.02.1444.Ползвам го към мрежата на Нет 1 приемника работи перфектно не изкарва никакви предупреждаващи надписи, но пропуска няколко канала сред тях БТВ и Диема Фемили. Няма опция за ръчно сканиране или ръчно въвеждане на честоти, след автоматичното сканиране липсват самите канали примерно на 3 където трябва да е БТВ не се включва 3-та от 2 минава към 4. Някой да се е преборил с този проблем?
Меню,инсталиране,търсене на канали.Вкарваш транспондера ръчно.

Коси

Аз лично не виждам опция за вкарването на каквото и да е ръчно

dman

Цитат на: Коси;266237Аз лично не виждам опция за вкарването на каквото и да е ръчно

Не можеш ли да вкараш честотата ръчно? Това е 2 рото правоъгълниче. Където пише 730MHz.

Коси

Не, за съжаление изрежда ги много бързо каналите автоматично и се затваря прозореца и след това липсват определени номера, за това питам дали няма някакъв начин, който не съм открил

4oker

пробвай да смениш освен честотата, честотата на символите за твоята мрежа и модулацията иначе няма как да стане
Нищо не знам,само се уча

Коси

730MHz e честотата и тя е въведена. Всъщност може и да ги намира, но проблема е, че липсват в листата. Вижте на снимката няма 3, няма 8, няма 10 и други такива. Не мога да намеря начин как активирам или пусна тези липсващи канали

preslav

Цитат на: Коси;266237Аз лично не виждам опция за вкарването на каквото и да е ръчно

Ниски са показателите за ниво и качество на сигнал.Заради това не ги засича.

Коси

Благодаря, ако е така утре ще извикам техниците на NET1

preslav

Я виж на транспондерите с по-ниски честоти какви са ти показателите.

Коси

На 730MHz излизат показатели само на всички останали са 0

preslav

Отиваш на фабрични настройки и задаваш 714Mhz.

Коси

714Mhz. е същата работа, пропуска същите канали

бахретин

И аз да използвам темата,при канали с налични английско и бг аудио(субтитри)тръгват английските,докато не го променя с бутон "орт" и всеки път така.От  настройки на език му задавам бг аудио и бг субтитри,но не го запомня.
*LG 40UF671V*VU+Zero 4K*Inverto black ultra & quad*ADB 2840 C*

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания