Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Колеги, ще мига ли да изкарам мултифийд с антена на АйТиВи?

Започната от kkooccee, Януари 17, 2013, 02:11:01 PM

« назад - напред »

Wanderer

Нали стойката за единично LNB си е на мястото? Ако това е така, очилата се захващат към нея, без да дупчиш каквото и да е.
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

infocell

Цитат на: Dei Irati;218867Нали стойката за еденично LNB си е на мястото? Ако това е така, очилата се захващат към нея, без да дупчиш каквото и да е.

Стойка за два конвертора - 2 бр алпс

Антената е същата, като на снимката

Wanderer

Виж тук трите снимки; ще ти стане ясна идеята на "очилата". Прецени си доколко те устройва този вариант. Аз лично, за друг вариант при кръгла шина не се сещам и не съм виждал да се продават рейки.
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

infocell

Цитат на: Dei Irati;218869Виж тук трите снимки; ще ти стане ясна идеята на "очилата". Прецени си доколко те устройва този вариант. Аз лично, за друг вариант при кръгла шина не се сещам и не съм виждал да се продават рейки.

Ще го мисля, явно няма да ми се размине дупченето!;;650

infocell

Да не отварям нова тема бих искал да попитам за следния проблем:

На 28.2 хващам и гледам даден транспордер, но на друг няма картина докато не завъртя конвертора. След завъртането му няма картина на тези които е имало картина. За да ги гледам тези два

Мога ли да реша проблема или ще трябва да си въртя конвертора, когато искам да гледам дадения транспордер?

bodurov

Цитат на: infocell;218881Да не отварям нова тема бих искал да попитам за следния проблем:

На 28.2 хващам и гледам даден транспордер, но на друг няма картина докато не завъртя конвертора. След завъртането му няма картина на тези които е имало картина. За да ги гледам тези два

Мога ли да реша проблема или ще трябва да си въртя конвертора, когато искам да гледам дадения транспордер?

Хм, интересно! Кои са тези 2 транспондера?
XTrend ET9200  + Zgemma H7s powered by OpenPli 7.0 and SONY KDL-50W808C

Wanderer

Това може да е от недобра настройка. Когато настройвах 9Е, се оказа, че както бях оставил конвертора, излизаха и доста от транспондерите на 10Е за сметка на някои от 9Е.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания