Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Как да се сдобием с най-евтините DVB-T MPEG4 приемници.

Започната от exvitermini, Януари 14, 2013, 01:23:16 PM

« назад - напред »

eeevgeniii

Цитат на: 1ivjak;217661Аз живея в Северозападна България ! Мисля,че това е моя приемник:http://www.ebay.com/itm/High-Quality-HD-DVB-T2-Digital-Terrestrial-Receiver-TV-Receiver-DVB-T2-Tuner-New-/110979376359 ! С безплатна доставка от Cina!

Ето тук човека показал за 43 долара и безплатна доставка приемник с DVB-T2 някой съобразява ли се с такава цена и възможности на тунера или ако може този народ да го изстискаме като гъба колкото се може

bokarium

Цитат на: eeevgeniii;234535Ето тук човека показал за 43 долара и безплатна доставка приемник с DVB-T2 някой съобразява ли се с такава цена и възможности на тунера или ако може този народ да го изстискаме като гъба колкото се може

Да ама нещо което не е пробвано , а и може би няма никаква гаранция , няма как да ме накараш даго купя , колкото и изгодно да изглежда от китайците...
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

Дензел

Цитат на: eeevgeniii;234533Прииемници с dvb-t2 тунери предлагате ли
Ти в Турция ли ще гледаш или тука?;;601
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

eeevgeniii

Цитат на: avtest;234538Да ама нещо което не е пробвано , а и може би няма никаква гаранция , няма как да ме накараш даго купя , колкото и изгодно да изглежда от китайците...

Всеки си има право на личен избор

eeevgeniii

Цитат на: Дензел;234540Ти в Турция ли ще гледаш или тука?;;601
В Северозападна Б-я за сърбите румънците и разбира се Бългаските канали и защо да се дават излишни пари два пъти за двб-т и после за т2 а

Дензел

Цитат на: MaxSat;234532Чета, чета тука постовете и се чудя - Защо досега никой не се оплака от Max T105 HD досега?
Продължавайте да купувате разни Синапси и Неота да обсъждате проблеми, вместо ниски цени, каквато е темата.;;573
Аз бих добавил и безпроблемна работа .Малко по-напред в темата на Пачков му написах че съм доволен от избора си цена-функционалност. Къде е сега да им обяснява как да се оправят със "Синапс"-ите.:lol15:
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

dman

Ами проблема е че тези приемници се вземат за хората които гледат ефирна телевизия и са със стар телевизор. Разбирайте търси се най - евтиния възможен вариант. В тези случаи дори 10 тина лева за доставката са проблем. Гледа се максимално изпилен вариант.;;513

avtosat

Цитат на: Иванова;234519Проблема е следния преди един месец купих два броя synapsTHD-2856+
работиха добре до 13.03.2013.Реших да пусна пресканиране на програмите пуснах да сканира и на края на сканирането не се запаметиха и излиза надпис Празна база данни.Казах си сигорно се развали.Пуснах втория synaps програмите работеха пуснах и него да пресканира и стана проблема като първия.Не знам какво  да правя.Някой има ли същия проблем.

Ако може някой със synapsTHD-2856+ да пресканира и да ми каже дали при него става така или да ходя да ги връщам и двата броя.
Благодаря предварително.
И при мен е така. Пресканирах и списъка е празен. Обаче като ги набирам с бутоните 1-8 си излизат всичките 8 програми.
Duo4K/Duo4Kse/SF8008 1x180 Ku (30w-96.5e) | 1x150 (30w-85e) | 1x120 (46e+45e/42е/39е/36е/31,5е) |  1x120 (33е/28,5е/26e/23,5е) | 1xTD110 (1.9e/0,8w/4w+5w) |  1x100 (19,2е/16е/13е/9e) | 1x90 80e | 1x60 39e| 1x60 19.2e | 1x80 (30w)

gentu

Цитат на: MaxSat;234532Чета, чета тука постовете и се чудя - Защо досега никой не се оплака от Max T105 HD досега?
-ами много зависи от това колко си продал до сега?
(ако са под 100бр. - не очаквай да има отзиви);;650
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

eeevgeniii

Цитат на: Дензел;234543Аз бих добавил и безпроблемна работа .Малко по-напред в темата на Пачков му написах че съм доволен от избора си цена-функционалност. Къде е сега да им обяснява как да се оправят със "Синапс"-ите.:lol15:

Имам един въпрос за този приемник Max T105 HD кой е производителя защото не го намирам да е описано в сайта чие производство е разбира се ако не е тайна и като го закупя как ще гледам сръбските канали на DVB-T2 или първо го купи после си гризи ноктите ако благоволите може да отговорите ако не просто подминете въпроса

MaxSat

Цитат на: eeevgeniii;234533Прииемници с dvb-t2 тунери предлагате ли

Мога да предложа ето това на цена 85 лв.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Официален вносител на всички продукти с марка Мах. Посетете нашия онлайн магазин    
Maxsat.eu

MaxSat

Цитат на: eeevgeniii;234547Имам един въпрос за този приемник Max T105 HD кой е производителя защото не го намирам да е описано в сайта чие производство е разбира се ако не е тайна и като го закупя как ще гледам сръбските канали на DVB-T2 или първо го купи после си гризи ноктите ако благоволите може да отговорите ако не просто подминете въпроса

Производителя е MaxSatellite, или по-точно ние. Този приемник е разработен специално за нас от китайска компания. Сглобява се в България. Имаме всички необходими сертификати към него. Ако желаете сканирам и изпращам. Никъде в характеристиките на приемника не пише че поддържа Т2, така че с този приемник няма как да ги гледате. Надявам се да съм бил достатъчно изчерпателен

Цитат на: gentu;234546-ами много зависи от това колко си продал до сега?

Не са под 200!
[SIGPIC][/SIGPIC]
Официален вносител на всички продукти с марка Мах. Посетете нашия онлайн магазин    
Maxsat.eu

eeevgeniii

Цитат на: MaxSat;234548Мога да предложа ето това на цена 85 лв.

Това предложение е доста добро за което не мога да не изкажа благодарност

bokarium

Цитат на: MaxSat;234548Мога да предложа ето това на цена 85 лв.

А ще получвате ли тоя Т2 модел ? само едно ме притеснява , че няма слот за карта за платени канали, а един ден както са безплатни , може и платени канали да има ? знае ли човек трябва да сме готови за всичко .
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

MaxSat

Цитат на: avtest;234551А ще получвате ли тоя Т2 модел ? само едно ме притеснява , че няма слот за карта за платени канали, а един ден както са безплатни , може и платени канали да има ? знае ли човек трябва да сме готови за всичко .

Имаме ги в наличност, просто не са обявени в сайта.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Maxsat.eu

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания