Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Как да се сдобием с най-евтините DVB-T MPEG4 приемници.

Започната от exvitermini, 14-01-2013, 15:23

« назад - напред »

0 Потребители и 9 гости преглеждат тази тема.

eeevgeniii

Цитат на: SatBox EOOD;220743Ами айде поръчай 100 броя и ми дай цена под 100 лв за брой,осигури ми данъчна фактура и ще ти ги купя всичките,навит ли си?

Ами то сега е жътвата ако сега не овършеем кога

Пламен Тачев

Е как очаквате цена под 65 лв., след като на официалния сайт за цифровизацията са си казали, че ще струват 60-90 лв. ;) Смее ли някой да обяви по-ниска цена - по-добре да покани данъчните на проверка. Аз съм си харесал една комбо арива, но наистина хора, които НЕ СА социално слаби, но имат ниски заплати, ще го изд**ат много много много яко. Еле пък пенсиите.

P.S. Към колегата от Магазина - нямам нищо против Вас лично и конкретно. Не сте вие тези, които наложиха по този начин да се случат нещата, доста по-нагоре е.

тин

най- евтиният тунер към този момент е 60 лева-sky sat master thd, www.*********.com

sat66

Цитат на: тин;220842най- евтиният тунер към този момент е 60 лева-sky sat master thd, www.*********.com

преди 2 седмици го купих , идеален е - препоръчвам!

п.с. промоцията от 60лв. е до края на месеца,поне така пише.......

Рувас

Цитат на: гларус;220661Ти като търсиш ефтино,защо на дърто бмв се натресе.....
Като си на мсата ,да не си хванал тим за топките и да си сигурен ,че доживот ще е така..

Това е едно евтино ТВ за лаптоп.
http://auction.bg/item.php?id=1110676
http://www.alibaba.com/product-gs/389892214/MPEG4_USB_DVB_T_TV_Tuner.html
http://www.youtube.com/watch?v=-SZoBCF_SIo

лтрифонов

Цитат на: pe6o1975;220641Колеги,а някой тествал ли е този http://www.ebay.com/itm/Neoton-CONVERTER-Card-MPEG4-MPEG2-CAM-CI-MODULE-DVB-T-NP4-/121019984574?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item1c2d5a6abe модул дали се справя в нашите условия?

Тествано е, има по форумите информация. Краткият отговор е - НЕ
Малко по-детайлно го има описано някъде, всъщност работи на един от каналите :) ch_05 или нещо подобно.

Вероятно докато са в тест са пуснали различни настройки във всеки канал, все пак е тест.
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

Ивайло Цанков

Да на това БТВ правят някакви тестове само той работи на ефирен приемник General Satellite TE8310.

мнн

Цитат на: теле визионер;220722Нали за социално слабите има осигурени пари от бюджета за закупуване на декодери. Ваучъри щели да раздават май, което е по-добрия вариант. Интересно дали ще се прави проверка дали на този, на когото дават ваучър не използва услуга на някакъв оператор.

взели са като база данни всички семейства, които ползват енергийни помощи и само за тях се предвиждат безплатни (по един). И ще правят нарочна проверка дали ползват кабелен/сателитен оператор.

an

Някъде четох, че освен това не трябва да са абонати на кабелен или сателитен оператор.

bodurov

Цитат на: dman;221083Хммм : "Support mpeg2. Do not support mpeg4"...

Означава, че софтуера с който идва не поддържа MPEG-4. От тунера не зависи обработката на сигнала, с друг софтуер не би трябвало да има проблем.
XTrend ET9200  + Zgemma H7s powered by OpenPli 7.0 and SONY KDL-50W808C

лтрифонов

Цитат на: dman;221083Хммм : "Support mpeg2. Do not support mpeg4"...

Поддържа всичко, аз когато си ги купувах бяха по 1$  ( и още 6$ шипинг)
имам 3 такива, работят по таблети, по рутери, във приемници, където съм го заврял там работи :)
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

чичо

Чудесно кзано. Купете си нов TV и всичко е ОК. Но сме България и се оказва, че не е така. Имам Samsung LE37A656A1F full HD, но се оказа сега че е само за MPEG 1/2 а не за новия MPEG 4. Фирмата не предлага нов софттуер и се оказа, че духам супата. TV е от 2010. Значи ли че е старо?
Та ето и въпроса: Може ли някой да предложи ъпгрейд на оригиналния софтуер. Все пак става дума за вид кодировка а не за нови части или модули както се опитват да ме убедят.
Аз съм нов и затова питам така направо.
Предварително благодаря
Чичо

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания