Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Как да се сдобием с най-евтините DVB-T MPEG4 приемници.

Започната от exvitermini, 14-01-2013, 15:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Дензел

Цитат на: controller;228940Точно преди да видя тази оферта си поръчах ето тази тояга:
 dx.com/p/h-264-scart-dvb-t-hd-digital-terrestrial-receiver-w-remote-controller-129429
Излиза същата цена ама ще чакам близо месец...и дано работи..:D

Съжалявам,не се справих с линка :confused:

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Къде и е HDMI изхода на тая тояга че не го видях нещо ;;601 Също и  БГ-меню. Хм!
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

controller

Ми няма..:)
За тв без hdmi я взех,напраео на скарта да я забуча..
Иначе има подобна с 3$ по-скъпа с hdmi..
Ми..тояга си е,реших да споделя: )

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

pe6o1975

Цитат на: Дензел;228867Аз намерих от къде да си купя най-евтиния :D
Я вижте тука за какво става въпрос http://dtv-bg.com/showthread.php?t=27697 http://dtv-bg.com/showthread.php?t=27697
Къде може да се поръча или закупи в София?
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

pantsiani

Цитат на: 1ivjak;217661Аз живея в Северозападна България ! Мисля,че това е моя приемник:http://www.ebay.com/itm/High-Quality-HD-DVB-T2-Digital-Terrestrial-Receiver-TV-Receiver-DVB-T2-Tuner-New-/110979376359 ! С безплатна доставка от Cina!

На 17.01 го поръчах, вчера дойде по пощата. Нямаше допълнителни такси. Излезе ми точно 64.07лв. Работи си. Нямам забележки.

Пачко Пачков

Как да плащате най-евтините сметки за ток, как да се сдобиете с най-евтините приемници... Затова сте на такова дередже. Евтиното винаги излиза най-скъпо а икономията е майка на мизерията. Вместо да се чувствате мизерно и цял живот да се мъчите с китайските боклуци, дайте 10-15 лв повече и си вземете хубав приемник, с отлични софтуер и картина, произведен в Европа, а не в Китай. И с много добре подредено и удобно дистанционно, което работи само с 1 батерия (подходящо и за капризни и за пестеливи). Не че спестената батерийка ще ви направи по-богати, но вие киловата (17 ст.) на две го цепите, а една батерийка си е цяло левче.
Това е приемника - Synaps THD 2856+. На снимките изглежда голям, но е по-малък от човешка длан. Взимайте докато го има.

pe6o1975

Цитат на: Пачко Пачков;229221Как да плащате най-евтините сметки за ток, как да се сдобиете с най-евтините приемници... Затова сте на такова дередже. Евтиното винаги излиза най-скъпо а икономията е майка на мизерията. Вместо да се чувствате мизерно и цял живот да се мъчите с китайските боклуци, дайте 10-15 лв повече и си вземете хубав приемник, с отлични софтуер и картина, произведен в Европа, а не в Китай. И с много добре подредено и удобно дистанционно, което работи само с 1 батерия (подходящо и за капризни и за пестеливи). Не че спестената батерийка ще ви направи по-богати, но вие киловата (17 ст.) на две го цепите, а една батерийка си е цяло левче.
Това е приемника - Synaps THD 2856+. На снимките изглежда голям, но е по-малък от човешка длан. Взимайте докато го има.
И кое му е по хубавото от другите приемници!?;;601
Да не би случайно да има CI слот?
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

shamarasat

Цитат на: Пачко Пачков;229221Как да плащате най-евтините сметки за ток, как да се сдобиете с най-евтините приемници... Затова сте на такова дередже. Евтиното винаги излиза най-скъпо а икономията е майка на мизерията. Вместо да се чувствате мизерно и цял живот да се мъчите с китайските боклуци, дайте 10-15 лв повече и си вземете хубав приемник, с отлични софтуер и картина, произведен в Европа, а не в Китай. И с много добре подредено и удобно дистанционно, което работи само с 1 батерия (подходящо и за капризни и за пестеливи). Не че спестената батерийка ще ви направи по-богати, но вие киловата (17 ст.) на две го цепите, а една батерийка си е цяло левче.
Съгласих се - ще си го купя щом го има в техномаркета!
· Radio Viva BG

Пачко Пачков

- Чудесен интерфес (доставя удоволствие докато работиш с него)
- Отлична картина
- Може да подава ток на активна антена през антенният кабел
- Удобно дистанционно
- Работи с 1 батерийка
- Произведено в Европа (разликата се усеща - няма нищо общо с мейд ин чайна боклуците)

Сравнението е с други приемници в ТМ (дървени дистанционни, ужасни менюта, невпечатляваща картина). Няма CI слот (дали случайно или нарочно - не пише). За платени програми има други източници на сигнал с по-богат избор на канали. Затова наличието на CI едва ли е определящо за масовият зрител, който търси да гледа ефирна телевизия безплатно.

pe6o1975

Цитат на: Пачко Пачков;229236- - Работи с 1 батерийка
- Произведено в Европа (разликата се усеща - няма нищо общо с мейд ин чайна боклуците)

Батерийки мога да ти кажа къде продават за 58 стотинки 4 (четири) броя

Всичко е "мейд ин чайна" може би е поръчано за Европа НО пак Е "мейд ин чайна"!

;;650

pe6o1975

Цитат на: Пачко Пачков;229245То и всяка жена кляка като пикае, но това не ги прави еднакви. ;)

Малко е пиенето тогава стават почти еднакви ;)

Даже някои може да ти се видят и абитюрентки :D

dgd_bg

Не, че е от значение , но сега го гледам пред мен този  Synaps THD 2856+ и дистанционното е с 2 батерии (една след друга) . Може модификации да има. Дойде с меню без БГ , но след като сложих софта дето е даден малко по напред има и бг меню . Иначе първи впечатления - приемника ми хареса . Много е малък . На снимката изглежда доста по голям .

Дензел

Цитат на: pe6o1975;229096Къде може да се поръча или закупи в София?
Звънни на някои от телефоните и ще ти кажат начините
http://www.maxsat.eu/contact_us.php?osCsid=1567a541f1677885cb86ac8f334e057a
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

Машине

Здравейте,

ще съм благодарен на някой собственик на  Synaps THD 2856+, ако може да провери дали може да се пусне видео сигнал през HDMI към DVI и аудио чинч към аудио чинч/3,5 жак едновременно.

Причината е, че искам да взема устройството за един монитор с DVI и вградени тонколонки и да го ползвам като телевизор.

Благодаря предварително на отзовалите се.

:)

1ivjak

Цитат на: pantsiani;229115На 17.01 го поръчах, вчера дойде по пощата. Нямаше допълнителни такси. Излезе ми точно 64.07лв. Работи си. Нямам забележки.
Благодаря за информацията и аз го чакам!!!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания