Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

"Булсатком" предложи на ТВ7 да разпространява каналите й в отделен пакет

Започната от ТИНТИН, 11-01-2013, 18:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tchefo

В "Пред банята" пуснаха кадри с Вини Джоунс без да имат авторски права за сериала "Elementary" последната 12 серия който сериал се излъчва основно в USA и Замунда ;;650

Борчо

ТВ7 дойде на старата позиция на мястото на бнт2, и тука почва с сериал от Турция :worry:

Veskop

Цитат на: Борчо;221296ТВ7 дойде на старата позиция на мястото на бнт2, и тука почва с сериал от Турция :worry:

има таблица.
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Борчо

Цитат на: Veskop;221301има таблица.

Да първо даде картина, а сега таблица, ама ще тръгне.

Пламен Тачев

Никола67

Цитат на: деката5;220398никакьв монтаж не правят!Използват направената  инсталация от преди това и окабеляването- старата стойка от Булсата- някьде може и да сменят чинията с тяхна сменят приемника и за нула време готово"

Като лъжеш спиш ли спокойно ?

Хоризонт

Цитат на: Milenrec;220337Ама поне абонат ли си на Булсатком или просто така си говориш ,щото аз например съм абонат от 5 год и на Булсатком и на виваком и мога да кажа,че не са ме измамили нито веднъж в таксите или нещо друго ,докато ония боклуци от виваком поне 10 пъти ,като съм плащал например нет 2 пъти за един месец ,и този месец пак сами сбъркали сметката !

Ей тиа шарени лакардии ги разправяй на махленската седянка. Само ти ли плащаш нет и два пъти :lol15:  
И да оставиш в повече било за нет било телефон телевизия рестото остава за другия месец и се приспада от новата сметка. Отделно се праща и писмо където черно набяло е написано всички разходи.
Два месеца да не платиш пак няма да ти спрат сигнала докато була не се церемони те са буклуците да го знаеш!
;;513

Хоризонт

Цитат на: Валентинко;221315То,и босфора грейна.
очакваме и HD да грейне
;;513

Veskop

Цитат на: Хоризонт;221319очакваме и HD да грейне

ще грейне като кихнеш ;)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Хоризонт

Цитат на: Veskop;221320ще грейне като кихнеш ;)

ще сменим шериата;;650
;;513

Антонио

Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

Хоризонт

Цитат на: Антонио;221323То па едно ейч ди...

вярно при вивата е малко по-хубаво и по-скъпичко;;573
;;513

Антонио

Цитат на: Хоризонт;221324вярно при вивата е малко по-хубаво и по-скъпичко;;573
Да са живи и здрави!;;573
;;650
Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания