Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Търся добър човек за настройка на антена!

Започната от vaskonay, Януари 05, 2013, 04:49:17 PM

« назад - напред »

vaskonay

Цитат на: moreg;213573Че става става, но не е никак просто за човек, който няма и понятие;) изискват се определени познания.... да се изкара телевизор горе да се знае с този размер антена кои най-слаби транспондери могат да се гонят, елевация/деклинация!!! абсолютно вертикална стойка и упоритост най-вече за да се докара максималната настройка.
Аз въпреки че имам познания и мога да го направя не бих са захванал защото просто не е оправдано да се мъча цял ден без уред и да мръзна горе, и да спестя 30 лв. примерно, предпочитам да си викна хора с спектроанализатор да си им платя да я ностроят за 20 минути и да се приключи, нали и те трябва хляб да ядът все пак ;;650
Е те точно това ще направя! В крайна сметка фирмата от която купих антената предлага тази услуга с/у известна сума! Защо трябва да се ангажира някой, който си има служебни и лични ангажименти, да мръзне на покрива! Не ме питайте какво ми беше два дена горе! В крайна сметка това ще е варианта! Благодаря на всички отзовали се на проблема ми!

Иво006

Приятел преди години хванахме се на бас с един приятел за точно тези уреди дето нагласят паници с мотор аз бях за майсторите дето нагласяха а приятеля за едно друго момче който е голям специалист със тези работи.След монтажа на майсторите паницата намираше 11 спътника,а след монтажа на момчето 32 спътника ,загубих баса и аз платих за работата на майсторите по това време беше 70 лев.Да не лесно ще трябва да да виждаш телевизора при монтажа защото и стягането на гайките оказват влияние.

bodurov

Има майстор и майстор нали знаеш. Съгласен съм, че може да се настрои само с приемник то си е въпрос на опит, но съм се убедил че уреда си е уред.

И моята антена е настроена от майстор и е настроена перфектно за всички сателити. ;;650
XTrend ET9200  + Zgemma H7s powered by OpenPli 7.0 and SONY KDL-50W808C

njor

Въпроса е в лошото време,на никои не му се мръзне при тия температури на вън.;;573
Затова и няма желаещи от колеги от форума да свършат работа въпреки стотината лева които биха поискали.:worry:
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Иво006

Цитат на: Барток;213671Има майстор и майстор нали знаеш. Съгласен съм, че може да се настрои само с приемник то си е въпрос на опит, но съм се убедил че уреда си е уред.

И моята антена е настроена от майстор и е настроена перфектно за всички сателити. ;;650

Съгласен съм със теб от майстор до майстор има разлика но зависи как използва уреда,ако не те затруднявам би ли ми  описал дъгата от спътници които ги гледаш.

bodurov

Цитат на: Илийан06;213679Съгласен съм със теб от майстор до майстор има разлика но зависи как използва уреда,ако не те затруднявам би ли ми  описал дъгата от спътници които ги гледаш.

В подписа ги пише. Всички спътници (които е възможно да бъдат приемани с такъв размер) от 75 Изток до 30 Запад.

Иво006

Цитат на: Барток;213684В подписа ги пише. Всички спътници (които е възможно да бъдат приемани с такъв размер) от 75 Изток до 30 Запад.

А 10Е с всички транспондери приемеш ли го,ако го приемаш значи си 6 това е максималното за H-H мотор

Васил

Мисля ,че ако човека има малко технически познания с четене по форумите и с помощ по скайп, сам може да се справи.Друго е ако иска да гледа сега и веднага.
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

njor

В момента!!!!  Гледайте!!!
Една голяма Българка при Кеворк!
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

bodurov

Цитат на: Илийан06;213687А 10Е с всички транспондери приемеш ли го,ако го приемаш значи си 6 това е максималното за H-H мотор

10 градуса не ми е в списъка с канали понеже не намирам нищо интересно там. Кажи транспондер, който те интересува.

Иво006

Цитат на: Барток;21369410 градуса не ми е в списъка с канали понеже не намирам нищо интересно там. Кажи транспондер, който те интересува.

FR-11387V SR-30000-3/4 DVB-S2-8PSK

bodurov

Цитат на: Илийан06;213697FR-11387V SR-30000-3/4 DVB-S2-8PSK

В момента 10.2 dB.

Иво006

Цитат на: Барток;213703В момента 10.2 dB.

Заслужават си парите дето си ги дал на майстора

д.е.м.т

Мотор на покрив е доста рисковано,ветрове ,дъждове ....както си гледаш и нямаш сигнал...после майстора,100 лева и ....Ако хващаш 19,2,13,23.5,39 и евентуално 36.......
Beat me, hate me
You can never break me

Чък Норис

Цитат на: д.е.м.т;213756Мотор на покрив е доста рисковано,ветрове ,дъждове ....както си гледаш и нямаш сигнал...после майстора,100 лева и ....Ако хващаш 19,2,13,23.5,39 и евентуално 36.......
Така е, най-безрисково е да не слагаш никаква антена и да пишеш глупости по форумите :lol15:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания