Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ...

Започната от Джак, Декември 27, 2012, 05:00:40 PM

« назад - напред »

Златанов

Направо изядох се. Ей на, преди малко се теглих и съм вече 30 кила... Ужасен ужасон, ти казвам! ;;573

register

Цитат на: new;209922Ей,ще имаш пиячка.;;650
ейй май продуцента ще има пиячка, а?;;573

БатеГойко

Аз съм на далавера без БТВ - 2 пакета носни кърпички (от еднократните) по-малко на месец (сещате се,че жена ми точи сълзи и сополи по Керим и Фатмагюл).А аз се кефя на MTV Rocks - в момента пускат Металика,Рамщайн и куп готини парчета! Да живее РОКА !

Веско

Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

dtvbguser

Свърши се, БТВ са аут, което е един прекрасен подарък за посрещане на новата година :worry:
Току що по новините им специално го гледах, казаха че споразумение няма да има и почват съдилищата (би трябвало да съм го разбрал правилно, защото го хванах към края) :D
ПП: Между другото, който си мисли, че ще се отърве от османските сериали, да не забравя, че все още Диема Фемили е в играта ;;602 Ако и нея разкарат, пакетите на БСК ще са сбъдната мечта ;;650

Veskop

Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

GeorgiD

антена

Аре Честито    то едни канали  коня да ти умре....
:itv:

Veskop

Сега е момента Нова да пуснат HD варианти на каналите си!

pmhawk

Лично аз силно се надявам обществото в тази държава да поеме съвсем друг курс на движение и съществуване. Десетки години само мачкане, мачкане и мачкане. Нека хората се раздвижат и надигнат малко. Стига с това зомбиране и манипулиране!

Джак

Ето как манипулативно bTV съобщиха новината във вечерната емисия новини (видео) - http://vid.btv.bg/vod/2012/12/28/aaeaaaab02_61061835.mp4

Щели дори да се оплачат на главният еврокомисар по телекомуникациите - защото от Булсат ги дискриминирали, като не приемали "много по-изгодните им условия от други телевизии"...

:lol15:
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

Veskop

tchefo

От bTV Media Group предупредиха зрителите, че от 1 януари пакетът програми с логото на bTV няма да може да бъде приеман от абонатите на "Булсатком". ;;650

http://dnes.dir.bg/news/diskriminatzia-btv-bulsatkom-12702573?nt=4

Vladko

Цитат на: Veskop;210360Сега е момента Нова да пуснат HD варианти на каналите си!

;;573

Хиена

Да не забравят Арменския поп и папата.Ще заголят кълките, няма начин.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания