Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ...

Започната от Джак, Декември 27, 2012, 05:00:40 PM

« назад - напред »

Джак

QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

new

Съобразно сега действащите условия.

Джак

На всички канали bTV при Булсат екранът е черен. Не знам този път Булсат ли са ги спрели или от bTV пак са кръцнали сигнала, преди изтичането на договора?
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

антена

Цитат на: Джак;209867На всички канали bTV при Булсат екранът е черен. Не знам този път Булсат ли са ги спрели или от bTV пак са кръцнали сигнала, преди изтичането на договора?

при майака ми работи тя е сд приемник и го има горното съобщение
:itv:

PayNera

Аз имам всички канали на була бе.Сега гледам новините на ХД
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

new

Цитат на: Джак;209867На всички канали bTV при Булсат екранът е черен. Не знам този път Булсат ли са ги спрели или от bTV пак са кръцнали сигнала, преди изтичането на договора?

Проблема е в приемника ти.:worry:

Ooo_Pepi

Пу мамк@ му... надявах се да ги спрат и да нЕма връщане назад.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Джак

Да... При мен е проблемът. Конвертора за 39Е май е заминал.

д.е.м.т

Имаше тежък ъпдейт на картите,моята тръгна след прстой в делта :)
Beat me, hate me
You can never break me

dzumba

Цитат на: new;209874Проблема е в приемника ти.:worry:
А ти ,що не му каза?Или ти нямаш проблем?Нямаш приемник ,нямаш проблем!:k010(1):

Veskop

Цитат на: д.е.м.т;209879Имаше тежък ъпдейт на картите,моята тръгна след прстой в делта :)
тежък за теб,аз не съм го и усетил.... :D
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

PayNera

Слушаите приятели - никои доставчик (колкото и голям да е ) НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ ДЪЛГО БЕЗ КАНАЛИТЕ НА БТВ.Колкото някои да искат- просто няма как да стане.Които не иска да не ги гледа - просто другите 90% ги искат и ако Булсатком не може да ги предостави , ВСЕКИ ЩЕ НАМЕРИ АЛТЕРНАТИВИ за да гледа БТВ.
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

elektrik

Алтернативата - ВИВАКОМ. За голямо съжаление играят заедно с ьТВ. Имат само 2 ХД програми, но повечето хора за съжаление нямат телевизори, на които да ги гледат. И затова не им пука и ще си останат само 2.
[SIGPIC][/SIGPIC]Антени Offset: 110 х 120см (Tecatel), 72 х 82см (ITV Partner), приемници: 2x DreamBox 800 HD PVR, Мултифийд: 16E, 19.2E, 39E 45E, 46E.

Wanderer

Цитат на: PayNera;209886Слушаите приятели - никои доставчик (колкото и голям да е ) НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ ДЪЛГО БЕЗ КАНАЛИТЕ НА БТВ.Колкото някои да искат- просто няма как да стане.Които не иска да не ги гледа - просто другите 90% ги искат и ако Булсатком не може да ги предостави , ВСЕКИ ЩЕ НАМЕРИ АЛТЕРНАТИВИ за да гледа БТВ.
Идеята е не да ги няма, а да има възможност за избор. След като претенциите на ер малък медиа груп са за анблок канали, следва да има възможност същите да са отделени в самостоятелен пакет, който можеш да си плащаш или не. Разбира се, байрам тъвъ знаят чудесно, че ако това стане, ще лъсне цялата истина дали и до каква степен са "любимата телевизия на народа". Колкото и да ми е любима (аз, лично не мога да ги дишам), ако ми хакнат 3 кинта месечно за пакет, ще ги дам, заради майка ми, която им е фен (пенсионерска работа, да е жива и здрава). За мен и моето семейство обаче, те ще трябва да ми плащат, за да ги гледам. Цялата тази тирада е за нещо много просто - възможност за избор. Нищо повече.
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

PayNera

Няма тука избор-НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО , В нашто село е така - които плаща - тои поръчва музиката.БТВ предлага пакет услуги на такава цена - ако ти харесва - купуваш - ако не ти харесва - бягаш.И еди коя си певица ще ми пее на Нова Година и куверта е 120 лв. - ако искаш никои не те бие по главата - то и без това ресторанта е пълен до гушата.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания