Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Разлика между два телевизора

Започната от n12k1, Декември 23, 2012, 07:32:23 PM

« назад - напред »

n12k1

Здравейте колеги някой може ли да ми каже каква е разликата между следните модели телевизори LG 47LM649S и 47LM671S.Търсих из гугъл но нищо не намерих,на сайта на ЛГ имат едни и същи функции и харектеристики,но цената им е различна.

Дедал

Само в дизайна (ЛМ649 е бял) и дистанционното - на 649 също е бяло и мисля беше с по-малко бутони .

Хоризонт

Eто как се разчита   47-инчовете
L- Лед технология   М 2012година на производство 3D технология   6 среден клас а другите цифри са цвят на корпуса и ектрите които притежава.   буквата S означава тунера-T/C/ S/ което означава кабелна цифрова ефирна и сателитна.  Разликата в цената идва от софтоерните екстрите между двата телевизора.
;;513

n12k1

Цитат на: Хоризонт;208814Eто как се разчита 47-инчовете
L- Лед технология М 2012година на производство 3D технология 6 среден клас а другите цифри са цвят на корпуса и ектрите които притежава. буквата S означава тунера-T/C/ S/ което означава кабелна цифрова ефирна и сателитна. Разликата в цената идва от софтоерните екстрите между двата телевизора.
Може ли да разясниш кои софт. екстри ги няма(ако е само DVR това го знам).Благодаря

Дедал

И на мен ще ми е интересно аджеба какви са  "софтоерните екстрите между двата телевизора" . :lol15:

haha

Цитат на: Дедал;208844И на мен ще ми е интересно аджеба какви са  "софтоерните екстрите между двата телевизора" . :lol15:

Аджеба ша видим.:D

d.ivanov

Цитат на: n12k1;208822Може ли да разясниш кои софт. екстри ги няма(ако е само DVR това го знам).Благодаря

Отиди в магазина и виж каква е разликата, имат ОГРОМНА разлика в картината, ако бяха еднакви, досега Дедал да си е купил lm640 :worry:
Истината е, че имат разлики в частите, които не можете да прочетете на етикетите ама както и да е...  освен това 640/649 нямат Magic Remote е компекта...    иначе между двата е ясно 640/649  = черен/бял

;)

n12k1

Та сега последно кое,дистанционното,софтуера или частите?

om63

Цитат на: n12k1;208822Може ли да разясниш кои софт. екстри ги няма(ако е само DVR това го знам).Благодаря
Моят 640 си има DVR. Работи само с тунерите. Т.е. няма как да се записва нещо дошло през HDMI например. И да.. няма меджик дистанционно ама си го купих отделно. Приятна джвъчка но не и задължителна. Удобна е за интернет. Така че имам в момента комплект еквивалентен на 660, с тази разлика че ми излезе около 100 пари надолу + една измислена камера подарък ( спестявал съм бил 999 лв :) Ако ги дам де .. за това чудо и 99 не бих дал :) ). По ценна е 5-те години гаранция. Дано не ми се налага да я ползвам :)
Бинарната математика са я измислили циганите. Тука има - тука нема.

archibal

Цитат на: n12k1;209010Та сега последно кое,дистанционното,софтуера или частите?
Основните разлика са Magic дистанционно и DVR при по-горния модел

rockman

Ааааааа не издържам, ши са Фърля от ЛъоФ мос. ;;602

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания