Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Astra 2E

Започната от themaster301, Декември 18, 2012, 10:48:34 AM

« назад - напред »

bu12tras

За какво се напъвате с тая астра , като след няколко месеца като локнат всички карти и ще се гледа само черен екран ;;573

БОБИ

Ентусиасти....

eeevgeniii

1N май няма да го пуснат сега някой знае ли нещо:s104

moreg

Цитат на: eeevgeniii;3049181N май няма да го пуснат сега някой знае ли нещо:s104
Той е пътник за 19Е и какво значи май няма да го пускат като е казано официално, че е предназначен за 19Е, като гледам на него са останали само няколко транспондера и е въпрос на време да го освободят целия.
DM 920 UHD, DM 500 HD

Хигс бозон

Останалите транспондери само от спот-лъча ли са?

Радионов

Цитат на: moreg;304919Той е пътник за 19Е и какво значи май няма да го пускат като е казано официално, че е предназначен за 19Е, като гледам на него са останали само няколко транспондера и е въпрос на време да го освободят целия.

Това което ви липсва на 19Е от 2С повечето си го гледаме на 30W.:)

стефмат

Цитат на: Радионов;304934Това което ви липсва на 19Е от 2С повечето си го гледаме на 30W.:)
А 3D HD Espania на 10722 ?

pyda76

Цитат на: стефмат;304940А 3D HD Espania на 10722 ?
Предполагам, само да Ви напомня че темата е за друг сателит.

Joe

Цитат на: .........;304940А 3D HD Espania на 10722 ?

3D Espania като Sky 3D.
Моля moreg да ме светне кои са стойностните канали на Астра 2Ц.

http://en.kingofsat.net/sat-astra2c.php

Като гледам от 200+ канала 100 са регионални немски и австрийски, от испанските 90% се гледат на 30в, от немските всички РТЛ-и, САТ-ове, Кабел1 и т.н. ги има на поне 5 други сателита...

Стойностни канали можеш да кажеш например за Sky Arts1 и Sky Arts2, но определено не и за Canal+ Toros. Това си канал за убийства на животни на живо. Не намирам нещо стойностно в това. Още повече, че го има на 30в. Пък и какво му е на видеогарда, аз с него не съм имал проблеми, а съм сменял няколко шейха. BSkyB винаги са вървяли перфектно. Докато не ги оженят де...
И по повод рекламите на англичаните - Sky Movies НЕ прекъсват за реклами. Никога. Явно рядко гледаш или въобще не гледаш BSkyB.

themaster301

Цитат на: eeevgeniii;3049181N май няма да го пуснат сега някой знае ли нещо:s104

@berks , беше споменал някъде , че м. Март или м. Май ще бъде на 19.2 Изток. Дано не греша.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

spider78

Новите канали от 2Е UKBEAM в момента са на ръба при мен около 6-6.2 db без BBC HD 10847 който го няма,чудно като чета по форумите в западна Европа не излиза нищо,има ли някой  в България, който локва нещо да сравним?:s101

moreg

Цитат на: Joe;3049443D Espania като Sky 3D.
Моля moreg да ме светне кои са стойностните канали на Астра 2Ц.
Joe приеми, че всеки човек си има собствени интереси, и те не винаги трябва да са еднакви с тези на другия, на теб може да са ти интересни игралните филми и футбола на мене може да ми е интересна коридата и хокея на лед;) Пък и като им знам манталитета на англичаните не се и съмнявам, че някой ден и те като руснаците ще дозатворят кранчето...... (пример ПлатформаHD 9E) и измислената кръгова поляризация сега на 36Е.
DM 920 UHD, DM 500 HD

Joe

Съгласен съм с теб, но пък е факт, че коридата я има и на 30запад, докато англичаните са само на 28.2 изток. Футбол ненавиждам, хокей гледам. Но Испания и хокей не се връзват. Демек аз пак твърдя, че Астра 1ц не си заслужава жертването на 28.2 . А относно сватбите - не си мисли,че испанците няма да затворят кранчето някога. Тук става въпрос за пари, а не за манталитет.

Send from my tablet using Tapatalk

moreg

Цитат на: Joe;304960Съгласен съм с теб, но пък е факт, че коридата я има и на 30запад, докато англичаните са само на 28.2 изток. Футбол ненавиждам, хокей гледам. Но Испания и хокей не се връзват. Демек аз пак твърдя, че Астра 1ц не си заслужава жертването на 28.2 . А относно сватбите - не си мисли,че испанците няма да затворят кранчето някога. Тук става въпрос за пари, а не за манталитет.

Send from my tablet using Tapatalk
Така е но 30W е краен сателит и не всеки има видимост към крайните сателити..... аз също нямам. Но ти и аз нищо неможеме да направиме в случая защото сме господа никой и нищо не решаваме в случая пък и никой не ни пита. А относно това кой кога ще дозатвори крана..... ако искат всички да го затворят;;650 но от това няма да свърши света нали така?;)
DM 920 UHD, DM 500 HD

mistreated

На 2С са и някои от спортните ХД-та на немците, както и част от Eurosport 360 каналите, които са страшно удобни по време на големите тенис турнири.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания