Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

21 Декември - краят на света - анкета.

Започната от бахретин, Декември 11, 2012, 10:43:38 AM

« назад - напред »

Ще дойде ли краят на света на 21.12.2012г. ?

?а на 21.12.2012 ще настъпи краят на света
8 (17.4%)
?е това не е краят на света,а просто слънчево затъмнение
38 (82.6%)

Общ брой гласове: 46

Гласуването приключено: Декември 31, 2012, 10:52:38 AM

пстойков

Къде ще го дават, някой бг канал купи ли правата?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Kippo

Категорично не! Това са пълни простотии...:s104
Ние със съвременните технологии, които имаме не можем да предвидим подобно нещо, камо ли някакви диваци преди хиляди години... Дрън дрън... :s103!!!

Pipp0

Цитат на: Kippo;205714Ние със съвременните технологии, които имаме не можем да предвидим подобно нещо, камо ли някакви диваци преди хиляди години... Дрън дрън... :s103!!!

пич,да пишеш ,че маите са диваци.......,ами ТИ със "съвременните технологии" си направи рестарт......;;650иначе наистина може и да се окажат прави за края.......почети малко и не казвай за маите,че са диваци:lol15:
[SIGPIC][/SIGPIC]
VU+DUO4K-BLACK HOLE 3.1.0 : VU+ZERO4K-OPEN PLI7.3 : VU+ULTIMO-OPEN PLI7.3
Triax110/13E-16Е-19Е-23,5Е-28Е/Triax88/0.8W-1.9E-9E/Triax110-Motor/30W-75E/LG OLED55BX3LB

shamarasat

Цитат на: ВалчоП;205595Тези хапчета съдържат фин златен прах. Златото не реагира химически, преминавайки през храносмилателната система, ами просто се смесва със субстанциите, които се движат през червата. Накрая вероятно наистина излизат лъскави продукти...
И специална субстанция да се добави, която да ги ароматизира да ухаят на ванилия, или на праскови - пак си остават прости г*вна...:k035:
Колкото до това, че на 21.12 ще настъпи краят на света, то това е вярно само за около 0,005% от хората на Земята, които за съжаление ще умрат на този ден. Но още толкова, дори и повече ще се родят в същия този ден, който ще е както всичките останали 364 дни от тази година :).
е малко повечко от тези 5 хилядни от процента ще умрат щото тези слухове всяват яко страх и сумати народ ще получи инфаркти...
· Radio Viva BG

Чушкопека

Значи 21-ви е петък - ден на майстора обявявам наливането с уиски за открито от обяд, щото до вечерта, я камилата я камиларя. Абе това маите коя часова зона са горе долу да се ориентираме кога настъпва 21-ви там?

koko313

Е да ама не??????????????
На 21-22 земята се изравнява с центъра на нашата галактика, както са го предсказали Майте.
Както на замята има заодий ,който се сменят всеки месец , така и в галактиката, има заодий, който се сменят на 26+ хил. години, така , че нашата галактика излиза от една заодия,  и от галактическа нощ и влиза в друга галактическа заодия(ВОДОЛЕЙ)  и галактически ден.
До тук няма проблем, проблема е, че земята трябва да пресече за секунди, лъча на един квазер, който би предизвикал, мощен електро магнитен импулс на земята( КАКТО СЛЕД АТОМНА БОМБА), след на който хората ще и трябват поне два месеца, да въстановят електрозахранванията.
Да се надяваме, както земята винаги ни е пазила... и сега магнитното и поле да издържи и на това предизвикателство.

ПС: И да се надяваме лъча на квазера да е някъде около земята и далеч от сателитите около нея , сбъркани изчисления.;);;650
[SIGPIC][/SIGPIC]

Чушкопека

Еми ще се топлим с газовите бутилки, ще четем повече книги, вечер с газената лампа ще си светим, ще правим повече любов с половинките и така ще се увеличи прираста на населението в България. Мен туршията ми е готова, ракията ми е готова, прасето е в буркани от рано, суша си суджук, пиперките са ми готови. Края на света не ме засяга.;;650;;650;;513

Pipp0

Цитат на: koko_varna;205749Еми ще се топлим с газовите бутилки, ще четем повече книги, вечер с газената лампа ще си светим, ще правим повече любов с половинките и така ще се увеличи прираста на населението в България. Мен туршията ми е готова, ракията ми е готова, прасето е в буркани от рано, суша си суджук, пиперките са ми готови. Края на света не ме засяга.;;650;;650;;513

ами кво ще се залага,кога ще дойде тока ли;;601
[SIGPIC][/SIGPIC]
Triax110/13E-16Е-19Е-23,5Е-28Е/Triax88/0.8W-1.9E-9E/Triax110-Motor/30W-75E/LG OLED55BX3LB

koko313

Цитат на: koko_varna;205749Еми ще се топлим с газовите бутилки, ще четем повече книги, вечер с газената лампа ще си светим, ще правим повече любов с половинките и така ще се увеличи прираста на населението в България. Мен туршията ми е готова, ракията ми е готова, прасето е в буркани от рано, суша си суджук, пиперките са ми готови. Края на света не ме засяга.;;650;;650;;513

Е за това и баба Ванга е , казала, че България, ще от целее.
Ние сме свикнали на всичко.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Kippo

Цитат на: Pipp0;205729пич,да пишеш ,че маите са диваци.......,ами ТИ със "съвременните технологии" си направи рестарт......;;650иначе наистина може и да се окажат прави за края.......почети малко и не казвай за маите,че са диваци:lol15:
Пич, ако ти наистина вярваш че на 21ви ще дойде краят на света, еми просто няма какво да те коментирам! :s104 Явно ти си спрял и имаш нужда от рестарт!!

По-добре се надявай наистина да дойде краят на света, щото иначе много ще ви бъзикам!;;602

Pipp0

Цитат на: Kippo;205766Пич, ако ти наистина вярваш че на 21ви ще дойде краят на света, еми просто няма какво да те коментирам! :s104 Явно ти си спрял и имаш нужда от рестарт!!

По-добре се надявай наистина да дойде краят на света, щото иначе много ще ви бъзикам!;;602

четеш ли ????какво ти пиша.......,че не можеш да наричаш маите диваци,
края на света май е дошъл при теб:hammer:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Kippo

Цитат на: Pipp0;205769четеш ли ????какво ти пиша.......,че не можеш да наричаш маите диваци,
края на света май е дошъл при теб:hammer:
Абе симпатяго, я се успокой и си пийни малко водица, па ме остави мен на мира и не ми казвай, какво мога и какво не! Ясно ми е, че еволюцията на човечеството те е пропуснала и напълно оправдаемо за теб маите да са цивилизация и да те "маят". :)
Нищо лично, просто не трябва да се заяждаш, с непознати хора, които имат по-различно мнение. Най-малкото защото това е минус за теб и само доказва лошо възпитание, ниска култура и ясно изявена простащина (която върви ръка за ръка със всичко това)!:s104

sarivano

Цитат на: бахретин;205602Моля гласувайте в началото на темата е анкетата.Интересно-кой в какво вярва.

Що требе нЕкой в нещо да ВЯРВА? Ебати бедуинского възприятие за света.От изнамирането на колелото до парната машина са минали има-няма 5000 г.От парната машина до Атомната енергия, няма и 150 г. От атомната енергия, по ПЦ, много по-малко. Въобще с понятия от 20-21 век да се опитваш да интерпретираш събиитя или послания от преди 600 и повече години ,най-малкото е несериозно. Предвид факта, че хората в онова време твърде по съзерцателно / а нетехнологично/ ,вероятно са възприемали действителността. И през 1000 г са очаквали краят на света, и през 1876 г са сборували " Туркиа Ке Падне" , но нито едното ,нито другото се е случило. Интерпретирането на резултатите от така зададени въпроси , могат да дадат единствено отговор:
1.Доколко определена група анкетирани дружат с главата си
2.Ниво на предразсъдаци и следователно на невежество.
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

Veskop

Цитат на: пстойков;205705Къде ще го дават, някой бг канал купи ли правата?
По BN Music на 16Е...Миле Китич сппечели конкурса ;)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

риваи

Правилния отговор на анкетата е ''Колега, не ни занимавай с глупости!'':worry:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания