Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Nova TV в HD

Започната от АТАНАС15, Октомври 14, 2012, 11:32:15 AM

« назад - напред »

Чичо Боре

Няма по-тъпи национални твта от Нова и ъТВ, никога не ги гледам, само времето ако мерна понякога, а за БНТ да не говорим, незнам от кога не съм я пускал. Изобщо не ме грее дали ще е в ХД, по-добре изобщо да ги няма, ама няма да стане.

Дато

Цитат на: manechi;443629Не си добре, изтъркахте се с Борисов, не е актуално ! Дай малко напън за нещо ново ! Не ви ли е ясно, че собствениците въобще не ги е еня за HD, нали ни имат за аборигени !?

А Нова ТВ да не би да няма нищо общо с въпросната личност?

аспух

Не че съм фен на Нова ТВ или нещо подобно, но неможем да не видим последните събота и неделя какво вървеше - Хобит, както и други филми от последни години :)

monk1987

Цитат на: аспух;443639Не че съм фен на Нова ТВ или нещо подобно, но неможем да не видим последните събота и неделя какво вървеше - Хобит, както и други филми от последни години :)

а надписете отляво видя ли ги

аспух

Не, какви са били?

Devnull

Бах го излезнА, че не требва да гледаме телевизия във форум за телевизия:s101;;675;;675;;675;;675

tiefighter

и аз съжалявам, че не е в ХД Нова.
Като по прост се абстрахирам на кой била и си гледам с кеф Като 2 капки вода.
Няма друго такова шоу в бг ефира!!!
И хубави парчета и много смях с водещите - няма друг аналог като това предаване!
Не е много по темата, ама и по горе има доста плява - харесва ми Мастер шеф и гласът на България по бтв.
Айде със здраве!;;650:;808:19:

БониБо

Безспорен факт е, че НОВА инвестират в собствена продукция като "Като 2 капки вода", "Господари на ефира", "Кошмари в кухнята" и още други подобни предавания. Да не забравяме и "Откраднат живот" - лично според мен един от най-добрите сериали правени...
[SIGPIC][/SIGPIC]

monk1987

Цитат на: аспух;443643Не, какви са били?

по добре да не я прават HD  за да не искат още пари

Мастика

Добре, те нека си влагат в собствени продукции и сериали със собствени средства, но нека да направят едно предаване или сериал по-малко и спестените пари да ги вложат в HD оборудване. При положение, че за година бюджета ти от реклами е xx милиона и си национална телевизия е несериозно да казваш, че не искаш да зарадваш зрителя или нямаш няколко стотин хиляди да започнех да предаваш кечественна картина. Освен това на новините и шоутата ясно се вижда, че снимат със същите камери като на бтв. Какво нямат компютър да плейва? Срамно е, мен лично ще ме е срам една държава да ме чака 10 години да предавам качествен образ. Явно не им дават, и се измъкват с ще предлагаме качествени продукции без качественно излъчване...

notwist

Заради мазнята отдавна спрях да гледам Нова. Вече има предостатъчно на брой HD канали със съдържание, за да си причинявам визуален дискомфорт.

Момчил Минков

Цитат на: b0rchy;443632... само времето ако мерна понякога...
Е да де, и ние за времето говорим, ама и по ъТВ има една звезда Натали Трифонова ;;650
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

eMTech 300

Странно ! Има Диема спорт ХД а няма Нова в ХД !?!?: s101

N_1

На кой оператор е Нова в ХД ?:s101

eMTech 300

Е нали са под една шапка или аз греша ?:s101

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания