Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Nova TV в HD

Започната от АТАНАС15, 14-10-2012, 14:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Момчил Минков

Цитат на: an;443595Друго си е Деси Банова в HD.

Ей, дойдохме си на думата, другите не, ама Десито кърти...
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

gentu

А бре , от кога не сте гледали прогнозите , а?Десито е вече "стара чанта"
и само Герито кърти там вече , дори и Николчето само и приглася.....:;808
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

dokodoko

аз искам да гледам Никол Станкулова в HD ;;basi

Мастика

Ние Герито имахме предвид, но от толкова гледане на крака забравяме за имената, камо ли за прогнозата. Николчето и нея няма да я върнем в HD. ;;513

аспух

Колеги,

Нали имаше статия и от самата Нова телевизия си казаха, че ще залагат на съдържание, не на качеството. Наистина би било хубаво да е Нова в HD, но аз предпочитам да наливат пари в качествена продукция както правят в момента. Погледнете bTV - освен че HD-то не е както трябва, имат и четири предавания на кръст, другото турска боза или някоя друга сапунка.

an

Коя е тази качествена продукция в Нова?

Северняк123

Цитат на: an;443619Коя е тази качествена продукция в Нова?

Поредното шоу на някой Халваджиян, водено от Пуека и Храчков

аспух

Загледайте след 20ч. какво дава Нова, какво дава Канал 1, втора, пета и т.н.

дрим

Не забравяй и другите две лигни: Мария Игнатова и Ненчо Балабанов.

Нова и ьтв, трябва да бъдат забранени със закон, за налагане на пошлост и упадък в обществото. Само хляб и зрелища!!!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Северняк123

Цитат на: аспух;443621Загледайте след 20ч. какво дава Нова, какво дава Канал 1, втора, пета и т.н.

Една и съща помия дават по всичките програми. Или ще е някой дърт фюлм който са го давали вече по стохиляди пъти или поредното тъпо реалити за промиване на мозъци.

klapana

И след 20 години тази тв си остана за мен с манталитета на кабеларка.
Най противния ми е Никола Дойнов или там как се казваше, водещ на новините. Със супер ш.банотио им мото СВОБОДНИ ДА ВИЖДАМЕ ИСТИНАТА, което всеки път дъвчеха преди новините ми станаха още по антипатични.
От близо 2-3 години вече не е гледам сериозно тази телевизия. За качеството няма смисъл да говорим, ако имат пряко включване от къдрто и да е, лицето на журналиста почти не се вижда от мацаница, камерите сигурно им са от 90те.

Дедал

Цитат на: аспух;443618Погледнете bTV - освен че HD-то не е както трябва,

Чи к'о муЙ на ХД на ьтв ?:) Повечето педавания/филми/продукции са си в ХД , има си и доста стари неща дето няма как да са , ама те тия от Нова съвсем наскоро откриха съществуването на 16:9 :)и още им е трудно да го разберат за половината им репортажи в новините ;;basi :)

И двете са една и съща боза - поне качествена картина да предложат...

Радо1948

Не е сериозно 2017 година, национална телевизия да не излъчва в ХД :lol15:

Дато

Цитат на: Радо1948;443627Не е сериозно 2017 година, национална телевизия да не излъчва в ХД :lol15:

Г-н Борисов явно не е фен на HD. Когато се сети,  ще нареди пускането

manechi

Цитат на: Дато;443628Г-н Борисов явно не е фен на HD. Когато се сети,  ще нареди пускането

Не си добре, изтъркахте се с Борисов, не е актуално ! Дай малко напън за нещо ново ! Не ви ли е ясно, че собствениците въобще не ги е еня за HD, нали ни имат за аборигени !?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания