Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

тест

Започната от д.е.м.т, Септември 24, 2012, 05:08:34 PM

« назад - напред »

д.е.м.т

Цитат на: рйонков;188003:D Там ако вървиш по крива не успоредна на "Априлската" права, душа ти е гарантиран ;;573

P.S. А нали знаеш, че всяка крива успоредна на "Априлската" е ПРАВА ;;602
Е нали настройки дават,пък чорбаджията на форума е цар!
Beat me, hate me
You can never break me

Geryl

Цитат:D Там ако вървиш по крива не успоредна на "Априлската" права, душа ти е гарантиран ;;573
Разбираемо е да не ти харесва,там има правила а тук не(за съжаление),там се пише конкретно по темата а тук "обичайните заподозряни" като в чат стая винаги изказват някакви мнения и темата става безинтересно дълга и досадна  да разбереш нещо.Затова незнаещите като мен го предпочитат за да научат нещо.И крайна сметка се получава разликата България - чужбина,която всички знаем.
GigaBlue quad plus,Extrend 6000,Amiko 8900,Amiko 8000.Ariva 102e,Atlas 5000 multifeed 13E:16E multifeed 16E:19,2E:23,5E:28.2E:36E:39E multifeed 42E:45E

турбо

Цитат на: рйонков;188003:D Там ако вървиш по крива не успоредна на "Априлската" права, душа ти е гарантиран ;;573

P.S. А нали знаеш, че всяка крива успоредна на "Априлската" е ПРАВА ;;602

Румене, не мога да те разбера бе човек, отстраняването ти е за повторен акаунт докато първият ти има наказание ето ти тук да видят всички  http://www.satfriends.com/showthread.php/226893-Защо-беше-баннат-rionkov

Понеже това е било преди година, ще ти махна ограничението на първият акаунт, защото не може човек да е черноглед и се надявам да ти е ясно вече че множеството акаунти не са разрешени. Искрено те каня да се включиш в дискусиите там, защото нямам нищо лично срещу теб. Ако пък все още се смяташ за нежелан. Здраве да е.

Веско не си коректен нямаш бан там регистрацията тие активна. Получи едно наказание за седмица и след него като успокои страстите мисля че проблем не е имало. Там (във форума) разбирачи няма има само ентусиасти експериментатори това му е силата, никои не лежи на стари лаври натрупани някъде си.

До екипа на дтв:

Моля не трийте този офтопик защото искам да изясним нещата.

Edit до rionkov: Регистрацията ти е активна отново. Горната тема, на мен вече не ми е нужна, ако и за теб е така предлагам да я трия, при условие че вече нямаш бан на потреб име rionkov?

yavor1

Цитат на: турбо;188018Румене, не мога да те разбера бе човек, отстраняването ти е за повторен акаунт докато първият ти има наказание ето ти тук да видят всички  http://www.satfriends.com/showthread.php/226893-Защо-беше-баннат-rionkov

Понеже това е било преди година, ще ти махна ограничението на първият акаунт, защото не може човек да е черноглед и се надявам да ти е ясно вече че множеството акаунти не са разрешени. Искрено те каня да се включиш в дискусиите там, защото нямам нищо лично срещу теб. Ако пък все още се смяташ за нежелан. Здраве да е.

Веско не си коректен нямаш бан там регистрацията тие активна. Получи едно наказание за седмица и след него като успокои страстите мисля че проблем не е имало. Там (във форума) разбирачи няма има само ентусиасти експериментатори това му е силата, никои не лежи на стари лаври натрупани някъде си.

До екипа на дтв:

Моля не трийте този офтопик защото искам да изясним нещата.

Edit до rionkov: Регистрацията ти е активна отново. Горната тема, на мен вече не ми е нужна, ако и за теб е така предлагам да я трия, при условие че вече нямаш бан на потреб име rionkov?
ти не беше ли боботурбото, сетих се че беше мнооого неграмотен и вживяващ се в ролята на бог, демек модератор с много имена , производни на турбо , предполагам имаш впредвид нагнетяване на въздух - въздух под налягане  :worry:

между другото въпреки че съм от 20-10-2005 в този форум, то след твоето появяване като афродита от чехска будьовице, спрях да го посещавам ;;601

д.е.м.т

Стига!
Довечера теста продължава :)
Beat me, hate me
You can never break me

ab52y

Преди много време аз от "оня" форум научих как стават нещата и съм благодарен на Боби че поддържа ред там и няма безсмислени постове...

BOBIKAT

Без да се обижда адаша, ама днес реших да вляза там и да видя за какво става дума. Еми, с този пост, който адаша е копнал, задето е баннал рйонков, еми не мисля че го е заслужил. По никакъв начин не мисля че обижда директно модератор или юзър там.
In the beginning was dark, and then bang...

4799inpl64

Цитат на: BOBIKAT;188048Без да се обижда адаша, ама днес реших да вляза там и да видя за какво става дума. Еми, с този пост, който адаша е копнал, задето е баннал рйонков, еми не мисля че го е заслужил. По никакъв начин не мисля че обижда директно модератор или юзър там.

ами-демокрация в кой тоягата-............
но има и много точни колеги

турбо

Цитат на: BOBIKAT;188048Без да се обижда адаша, ама днес реших да вляза там и да видя за какво става дума. Еми, с този пост, който адаша е копнал, задето е баннал рйонков, еми не мисля че го е заслужил. По никакъв начин не мисля че обижда директно модератор или юзър там.
Адаш няма смисъл и да коментираме, понеже както казваш въпрос е как го приема отделен човек, мен лично това написаното ме засяга и нападката му е на личностна основа, което противоречи на приетите норми там, измислени от собственика Sat-TV. Пък бана не е перманентен, а е за една седмица, колегата можеше да успори наказанието и тогава от екипа щяха да предприемат разглеждане и безпристрастно решение.

Това не му първият пост с такъв тон за първият е получил предупреждение, за втория наказание, такива са правилата там директен бан не се дава, първо получаваш предупреждение, единствено изключение е ако публикуваш спам или качваш вируси.

Перманентният бан е за друго, защото вместо да успори решението или да изчака седмица да му мине наказанието, колегата предпочете да си направи втори акаунт, което е против правилата и за това беше перманентният бан и на двата акаунта.

Според мен от тази история се направи от муха слон, до момента в бг секцията единствено rionkov имаше блокиран достъп. Дори в момента старите му права са възстановено, не защото аз съм благослонен или имам угризения, а защото причината е с изминал срок на годност, пък няма нужда да има баннати потребители.

Относно правилата всеки форум си има методи затова, едни го харесват а други не, всеки има право на избор, който е личен.

Какво лошо има че колегата демп е видял настройки от там, да ама по нашенски се почна изливането на катрана, че там били "специалисти" и еди какви си.

Предлагам да спрем до тук, не виждам смисъл за какво да пишем, в форума си има тема за предложения, които иска там е мястото, а не тук.

Искам да благодаря на екипа на DTV-BG за проявеното търпение, познавам се с някои от тях лично и мога да ви уверя че са хора професионалисти.

д.е.м.т

Мераклии за тест :)
Beat me, hate me
You can never break me

БАМБУЧА

Като не искаш да ми напълниш тубата,чакай:D

Може и петрола ти да не е петрол;;573:D:D
Искам да се уча;)

sympathetic

Цитат на: д.е.м.т;188119Мераклии за тест :)

Айде бе колега пиша, пиша никой не обажда ;;573

Теста да не е под година???

ГолямБрат

Цитат на: д.е.м.т;188119Мераклии за тест :)
-ами дай да видим
как е положението!Прати една "С" на лични!

sympathetic

При мен е тъмница...

д.е.м.т

Аз те виждам да се връзваш,пробвай по newcamd
Beat me, hate me
You can never break me

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания