Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

dreambox dm800hd pvr

Започната от nurgyn, Септември 23, 2012, 09:38:11 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

nurgyn

Здравейте колеги имам въпросния приемник от около 6 месеца. Не е оригинал.
имам един проблем, не мога да вляза в FTP на дреамара за да си видя линийките.
Значи, влизам в програмата DCC oт там си се свързва с приемника, светва зелената ивица после натискам FTP и в левия прозорец нищо не излиза а преди ми се появяваха папки и други неща от там си избирах едната папка и си поправях линйките. ако има някой от Добрич които разбира да ми помогне. моля ви

пешето

Пробваи с друга ФТП програма. "Тоталкомандер","куте ФТП" (примерно)

вассил46

Също ползвам Тоталкомандер, със същия приемник.Пробвай

100jan

Filezilla, IP на бокса, порт 21, user: root, pass: dreambox или празен.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
"Kopernikus", "DM500S","DM8000","DM7025","DM800","Ariva 200" & "ET6500" 9E, 13E, 19E, 23E, 28E, 39E, 42E, 45E

мето

Цитат на: 100jan;187661Filezilla, IP на бокса, порт 21, user: root, pass: dreambox или празен.

+1
ЕXTREND ET 5000  TRIAX TD 88 Moteck SG2500  Seagate FreeAgent GoFlex Ultra-Portable External HDD 500GB USB 3.0 Black 2.5" ICY BOX HDD Docking Station

yavor1

Цитат на: nurgyn;187637Здравейте колеги имам въпросния приемник от около 6 месеца. Не е оригинал.
Значи, влизам в програмата DCC oт там си се свързва с приемника, светва зелената ивица после натискам FTP и в левия прозорец нищо не излиза а преди ми се появяваха папки и други неща от там си избирах едната папка и си поправях линйките. ако има някой от Добрич които разбира да ми помогне. моля ви
пробвай КСС 3.2, има и за екстренд и за азбокс, важното е да се свържиш.
дсс 2.96 понякога иска неколкократно реконектване ;;650

Чък Норис

Аз не разбирам защо използвате DCC, KCC и други подобни за връзка по фтп? Един WinSCP примерно при загуба на връзка се реконектва автоматично, отделно можеш да си нагласиш в коя директория да те праща при логване, така може да си направите шорткъти и с 2 клика директно да влизате в нужната ви директория, може да избираш своя си текстообработваща програма, да ти показва папките и файловете като в експлорер или като комантер и още и още все полезни неща.

вассил46

Цитат на: 100jan;187661Filezilla, IP на бокса, порт 21, user: root, pass: dreambox или празен.

Попълват се всички.

100jan

Ако няма сетната парола, полето pass е празно

Sent from my MZ601 using Tapatalk 2
"Kopernikus", "DM500S","DM8000","DM7025","DM800","Ariva 200" & "ET6500" 9E, 13E, 19E, 23E, 28E, 39E, 42E, 45E

Хиена

Цитат на: nurgyn;187637Здравейте колеги имам въпросния приемник от около 6 месеца. Не е оригинал.

Дай шот / снимка/ на DCC с "зелената линийка".
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

вассил46

Цитат на: 100jan;187666Ако няма сетната парола, полето pass е празно

Sent from my MZ601 using Tapatalk 2
Без парола се получава това.

Състояние:   Свързване към 192.168.####port:21...
Състояние:   Връзка установена, очаква се приветствие...
Отговор:   220 Welcome to the OpenDreambox FTP service.
Команда:   USER root
Отговор:   331 Please specify the password.
Команда:   PASS
Отговор:   530 Login incorrect.
Грешка:   Критична грешка
Грешка:   Неуспешно свързване със сървър.
Но щом смяташ пробвай;;650

nurgyn

това е зелената линйика която излиза, показва че съм в приемника
а това е след като вляза в FTP

Сигурно аз греша някъде но до преди два месеца влизах и си правех промените.

вассил46

Сигурно аз греша някъде но до преди два месеца влизах и си правех промените.[/QUOTE]
И аз мисля че някъде грешиш.
На първата снимка не виждам да е маркиран Router.
Тези IP та как ги получи?

nurgyn

Когато пусна програмата си ми изписва ип то на компа от който влизам. А на дреама го намерих в приемника.

фото

Пробвай с бутона Search за IP на бокса.
AXAS E4HD Ultra 4k(OpenATV 8.0), Офсет 100 см <> Н–Н мотор, Панасоник плазма.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания