Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Инернет в Плевен

Започната от Крачунов, Септември 16, 2012, 04:05:57 PM

« назад - напред »

Крачунов

Здравейте някой знае ли кога се очаква прекарването на интернет на Булсатком в Плевен защото съм пред дилема относно това кой кабелен оператор да избера. Близоо отпада поради  липсата на дискавъритата М-тел ми се вижда скъпичък, и дилемата ми е мижду Була и Виваком. По принцип съм склонен повече на Булсатком но само ако прекарат интернет тази година.

Галин Тодоров

В Плевен мрежи имат Близу и Оптиспринт (и ADSL-а на Виваком). Има и няколко фирми които доставят нет през мрежата на Оптиспринт. Булсат няма да има скоро като гледам. Препоръчвам Оптиспринт. Услугата е стабилна, реагират бързо и коректно, а с кабелната им ползваш отстъпка от цената :)

patzi

Аз ти препоръчвам интернета на Метинком ( до автокомбината им е офиса) скорост като на опти , по мрежата на опти , с цена като на опти с кабелна 15,50 лв, което позволява да си гледаш булсат и да не се и сещаш за кабелната на плевен спринт

Крачунов

blozoo нямат дискавърита и отпадат като кабелна!  Май ще се насоча към пакетна услуга на виваком! А крачка назад към оптиспринт не правя! Тези смотаняци имат толкова кофти мрежа, че често се случваше да нямам нет по 3 дни и само да им се мола да го оправят!!! А като гръмне навън една гръмотевица и нета изсчезва! На Вивата може да е бавен но вече година не е спирал и за минута!

вассил46

Цитат на: Крачунов;187031blozoo нямат дискавърита и отпадат като кабелна!  Май ще се насоча към пакетна услуга на виваком! А крачка назад към оптиспринт не правя! Тези смотаняци имат толкова кофти мрежа, че често се случваше да нямам нет по 3 дни и само да им се мола да го оправят!!! А като гръмне навън една гръмотевица и нета изсчезва! На Вивата може да е бавен но вече година не е спирал и за минута!
Точно Виваком.Четери год. съм с техен нет бавен е до 12.50мбсп по на горе е мечта,но за сметка както каза не прекъсва.Бях някога към тогавашния Евроком точно гръмне и няма нет, а случи ли се в петък до понеделник няма кои да те на......ва.

Пламен_

Ако е само заради Discovery, то DaVinci learning е в пъти по-добър документален канал.

Чушкопека

Виваком-а имат стабилен нет. Бавен е но стабилен. Аз съм абонат от 9 години, още когато АДСЛ-а беше 128 кб/сек и за тези 9 години спиранията на интернета ми се броят на пръстите на едната ръка, а номера за поддръжка даже не им го знам, щото никога не ми се е налагало да звъня. Само по сериозна авария имах миналата година, щото един идиот с багер прекъсна всички комуникации на нашата улица, и въпреки че не беше по вина на Виваком, пуснах жалба и ползвах 1 месец безплатен нет. Е все пак всичко е според нуждите, някой му трябва бърз интернет, на друг стабилен.

Галин Тодоров

koko_varna, не е само до технология. Аз съм от едно населено място съвсем до Плевен , където освен плевенския Оптиспринт няма друг доставчик (DSL не сме помирисвали, а като гледам и няма да помиришем, централа вече няма даже, а сме с тия безжичните стационарни телефони , които дават бтк-то в по-малките населени места да работят през gsm мрежата). Интернета е спирал само веднъж до нас и то пак по вина на ВиК. Как успяха да скъсат кабел на дирека , като копаеха в земята не можах да разбера, ама... Та обадих се, за 2 часа го направиха и това е. Имало е краткотрайни прекъсвания вярно, но са много голяма рядкост и за минута-две. Мисълта ми е, че уцелиш ли на място, няма да имаш никога проблем, тръгне ли да се троши , винаги ще се троши ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания