Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

БЕРБАТООООООВ!!!!!

Започната от DON Джолан, Септември 15, 2012, 02:33:57 PM

« назад - напред »

Фолкър

Продължавайте да зяпате "идоли" като Барби с телешка възхита и да мечтаете в ембицилен унес за техните "успехи"!

Барби на практика е развалина от всякъде...друг ще харчи многото кинти, ще обгрижва жена му и т.н.

Или и вие все още мислите, че шепите лекарства поглъщани всеки ден от Митаците са безвредни?

ХАХАХАХАХА

Защо мислите падат на терена и повече не стават?
 Да не говорим, че вече съвсем открито се говори и пише от експерти, че съвременните, високотехнологични стимулантите погубват мъжествеността, т.е. не ти става мишката.

Ба си успелите хора :)

star14

Едва ли някога българин ще стане голмайстор на висшата лига  ,за това ще си остане велико момчето и му желая успех в новия му клуб .

bu12tras

Цитат на: jovito;303335Важното е ,че Левски взе Божинов,айде честито на гранда:)

Това е най-голямото падение във футбола. Левски си вкара голям автогол с николери

Sent from my iPhone using Tapatalk

atuani

Българи с ценности злобари ....            
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]  
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

Чък Норис

Цитат на: atuani;303360Българи с ценности злобари ....            
Няма проблем продължавай в същият дух, така само показваш кой точно е злобара.
Аз приемам мнението на всички които го харесват, приемете и моето мнение - просто не ме кефи, защо трябва да съм злобар, като не харесвам някой?

atuani

А защо го показваш публично , да дразниш хората който го почитат и уважават ? Ако си точен ще подминеш темата , а не с ирония и подигравки ;;513
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]  
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

Чък Норис

Мисля, че това е форум където хората си споделят мнението, а не фен клуб на някой си.

Cavalry

Защо не отворите тема и за Божинов ;;573

Фолкър

За Барби, дето заряза националният отбор, точно в най-тежкият момент ли говорите?
 И то само защото не го кефели феновете...
 За този типаж ли говорите?
 Дето непрекъснато недоволства за нещо дори и на футболният терен...за този ли сиде реч?

Гаранция, че ще се пробва да прилага тези мурафети и на метеното, но мисля, че съвсем бързо ще почне да лъска резервната скамейка както Ман Юн

Да му пожелаем успек!

manechi

Цитат на: Продуцентът;303367Мисля, че това е форум където хората си споделят мнението, а не фен клуб на някой си.

Прав си - къде другаде  комплексар може да се изтъпанчи , ако не във форум ?! Не ми го побира главата ,как е възможно да има човек , който обича футбола да не вижда красотата и гениалността на моменти в Бербо ???!!! Друг е въпроса , че е малко по-бавен и непостоянен , но те такива са гениите !Ама какво се чудя - българина си е такъв , затова сме на това дередже...

manechi

Цитат на: Фолкър;303377За Барби, дето заряза националният отбор, точно в най-тежкият момент ли говорите?
 И то само защото не го кефели феновете...
 За този типаж ли говорите?
 Дето непрекъснато недоволства за нещо дори и на футболният терен...за този ли сиде реч?

Гаранция, че ще се пробва да прилага тези мурафети и на метеното, но мисля, че съвсем бързо ще почне да лъска резервната скамейка както Ман Юн

Да му пожелаем успек!

Е тоя вече бъка от мозък !:s104

bademos

Писал съм по тази тема и мислех да не пиша повече, но толкова крайните мнения, които чета, ме провокират само това да кажа - Бербатов има мнооого "трески за дялане", но че ни прослави в Европа с мнооогото прилични, за да не кажа магични футболни отигравания, е неоспорим факт и ние трябва да се гордеем с него. Каквото и друго да пишем по негов адрес с тези явни завистни или прехвални мнения са напълно в унисон с БГ манталитета. Поздравявам Ви за Димитър Бербатов!

bu12tras

На тоя мозъка му е колкото на кокошка .....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Фолкър

Цитат на: manechi;303378... да не вижда красотата и гениалността на моменти в Бербо ???!!!

На моменти викаш, а? Гато - гато...
А плащат ли му на моменти или си иска цялата заплатка...хахахахаха

*гато=когато

Цитат на: manechi;303378...затова сме на това дередже...

Пич не знам на какво дередже си, ама аз не се оплаквам!
Стреми се да си подобриш дереджето и не мисли, че всичко живо е на твоето окаяно (ти го твърдиш) дередже!

Да живей геният Барби и феновете му на това дередже!

ХАХАХАХА

Цитат на: bademos;303384...но че ни прослави в Европа с мнооогото прилични, за да не кажа магични футболни отигравания, е неоспорим факт и ние трябва да се гордеем с него.

Смени си доставчика пич!!!
Това не прави хората по-щастливи, освен лудите и друсаните, ама това е друга тема...

Благосъстоянието прави хората щастливи, а това е композит от доста фактори и то смесени в подходящата пропорция.
А не като ментето дето ти пробутват.

ПП
Продължавайте да крещите като обезумели по псевдо звездите си, те да ядат черен хайвер и пият шампанско за ваша сметка, вие да пестите от 2 заплати, за да си купите обувки от изкуствена кожа!

bu12tras

Ти на какъв матрял си ;;573

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания